sjokkerende: det interesserer regjeringen ikke om... ☆☆☆

16.08.2015, kl. 18:45 × sykehusfeilene. × 11 Kommentarer

Det interesserer regjeringen hele verden rundt ikke om kreftmedisiner virker eller ikke, så lenge de tjener penger på det. Dyre kreftlegemidler er ofte for fort godkjent  mens de ikke er godt studert og neppe forlenge livet til pasienter. Det advarer professor Joel Lexchin fra York University. " Pasienter og deres leger bør kreve at medisiner beslutningstakere må gi bevis for effektiviteten av sine medisiner , " sa han.  Uff igjen må det handle om penger altså.

Det e jo fordi de fleste tenker på å kurere kreft, men hva er grunnen til kreft! Folk bør være mer bevist til hva grunnen er. Først og fremst var kreft en eksperiment som skulle gi evig liv, men det gikk galt jo. Kreft er laget altså! Av mennesker, før det fantes det rett og slett ikke. #kreft 

 Xlaylow.  

 

(11) Kommentarer

leger som ikke kan språket.

07.08.2015, kl. 23:36 × sykehusfeilene. × 2 Kommentarer

Her i norge får man ikke bankpass hvis man ikke er norsk statsborger. Hvis man søker om å jobbe som rengjører (foreksempel) så må man ha norsk statsborgerskap hos de fleste...  kan noen forklare meg da hvorfor det er leger ( og andre ansatte på sykehus og sykehjem) som ikke kan norsk? Mange kan ikke snakke riktig engelsk engang.  

 Feil har blitt gjort i de norske sykehus og folk har død pga det. Til slutt ble det bare sagt at feil kan skje, men halo det handler jo om mennesker sitt liv her da. Ofte skylder de på språket og komunnikasjon. De skjønner jo ingenting av hverandre!? Hvordan blir det da jobbet sammen?

Stor tips! Hvis du absolutt trenger å dra til sykehuset ikke stol blindt på hva noen som helst lege sier til deg. Ikke engang om de kan snakke norsk til deg. Selføgelig vet de hva som skjer der inne. De gjør feil og du må leve med feilet eller død av det, mens de kommer vekk med å si: ja fra feil kan vi lære av.  Sykehuset tar ingen ansvar.

■ Til slutt hvem er det sitt ansvar om å ha kunnskap i norsk? De som ikke kan norsk eller de som ansetter.

Xlaylow▪

(2) Kommentarer

følg meg☆☆☆

Eg lurer på hvorfor vi mennesker er den eneste levende vesen her på jord som betaler med penger for å overleve, der har du meg. Xlaylow. toppliste for bloggere - ToppBlogg

Info

tenk!: spør mer, ikke vær naiv.
: everything♡
Om du lure på noe som helst er det bare å spørr: ♡ ♢

hits