NASA holder hemmeligheter! (UFO)

13.09.2015, kl. 16:49 × paranormalt 👽 × 5 Kommentarer

Ifølge de mest nøyaktige tall, er halvparten av alle amerikanske offentlige dokumenter hemmelig. For en gjennomsnittlige registrar er fortsatt den største delen av historien veldig hemmelig.

Men...

Vi har rett til å vite hva som skjer på denne planeten i feltet av vitenskapelige og teknologiske gjennombrudd! Hvilke hemmeligheter er gjemt i datasentre i det amerikanske militæret, NASA og det amerikanske forsvarsdepartementet? Hvorfor er det billioner av dollar pumpet hvert år i denne tjenesten!?  Hvilken informasjon holdes spesielt borte fra folket? Noen som vet alt dette, og det er den skotske systemansvarlig Gary McKinnon. Han er tiltalt for den største militære data hack i den Amerikanske historie. 

I perioden februar 2001 og mars 2002 kom han seg inn i 97 topphemmelige datamaskiner av den amerikanske hæren og NASA. Takket være ham var det mer enn 2000 datamaskiner dagen lang nedstengt. Kort tid etter 11. september 2001, har han også nedstengt noe systemer som bare en måned senere var igjen i drift. Ifølge den amerikanske påtalemyndigheten hadde hans handlinger  blitt et tap på $ 700 000 som resultat. I 2005 ble han arrestert i London men han ble ikkje tiltalt. 

Advokat ☆

Etter at han ble arrestert i London, har han kjempet sammen med sin advokat, hvorfor? For å ikke bli utlevert til USA. Til slutt ble han ikke utlevert.

Den amerikanske regjeringen var bekymret for den informasjonen som McKinnon hadde funnet. Politikere er bare marionetter, de har ingenting å si og bare gjør oss til å tro at de tar viktige avgjørelser. De ledende militære og de som lager penger har makten.  

McKinnon kom over informasjon om en hemmelig romprogram og en hemmelig romskip som er bemannet av ikke- jordiske offiserer. USA ser ut til å ha antigravitasjons enheter. Hackeren tok også flere bilder av UFOer og lister over fartøy som er levert på rommet. Les mer om det her:   http://coka.blogg.no/1440440809_hemmeligheten_om_uten.html 

Xlaylow▪

#UFO #hemmeligheter #NASA #Amerika

(5) Kommentarer

Historien bak varulver 🐾

07.09.2015, kl. 04:02 × paranormalt 👽 × 9 Kommentarer

Den sanne historien om varulver Begynte i en tysk landsby som heter " Bedburg ", hvor en mystisk skapning begynte å gjøre forferdelige mord og forbrytelser i fleire år - som terroriserte folk i bygda. 

Det hele startet på 16-tallet i "Bedburg" når monsteret tok bort kvinner og barn i landsbyen og drepte dem på usigelige måter. Folket i bygda mente at de ble drept av en demon fra helvete eller en blodtørstig varulv som bor blant dem. Dette er den sanne historien om "Peter Stump" - Varulv av Bedburg- han var en velstående bonde og hans rikdom forsikret ham respekt og innflytelse, men det var ansiktet til "Peter Stump" som alle på " Bedburg " visste om. Hans sanne natur var mer ondt enn du tror. Han hadde en mørk arr i sjelen sin for å tilfredsstille sine djevelske planer da han bestemte seg for å ta på seg huden av en ulv.

På denne tiden begynte barn å forsvinne fra sine hjem, og unge kvinner forsvant bare. Noen av dem ble funnet død, myrdet på fryktelig måter , og andre ble aldri funnet. Folk begynte å stille spørsmål om dette, noen av dem antas at ulvene er sulten , så bøndene begynte å beskytte seg mot dyr , mens andre antatt at det er en varulv som lever blant dem.

 Så det var saken , selv om " Peter" egentlig ikke forvandlet seg til en ulv, men istedenfor dekket han seg med en ulv hud og vandret landsbyen på jakt etter hans ofre. Så varulver er ikke ekte , de er bare fiktive figurer basert på den sanne historien om den tyske landsbyen "Bedburg"

Hva syntes du, tror du på varulver? Eg tror selv at det er mer mellom himmel og jord utenom den "normale" men varulver nei.

🐾 xlaylow▪ 

#varulv

(9) Kommentarer

hemmeligheten om utenomjordiske prosjekt: Solar warden.

24.08.2015, kl. 20:26 × paranormalt 👽 × 2 KommentarerDet er rykter om at det er en hemmelig flåte av romskip som er gjort ansvarlig for å overvåke fremmed trafikk i vårt solsystem og forsvare solsystemet mot en eventuell utenomjordiske invasjon. Noen sier de har sett bevis for eksistensen av dette antatt prosjektet, kjent som  Solar Warden." Noen spekulerer i at de romskip som er en del av flåten er laget ved hjelp av utenomjordiske teknologi.

Astronaut Dr. Edgar Mitchell, den sjette mannen på månen, har sagt i ulike intervjuer at aliens besøker jorden, at det er faktisk utenomjordiske sivilisasjoner utenfor vårt solsystem, og at den amerikanske regjeringen kan ha fanget utenomjordisk teknologi. Han mistenker at det har spilt i 60 år, selv om den teknologien som vi har på jorden er ikke på langt nær så avansert som det av de besøkende. I 2001 visste den skotske "UFO hacker" Gary McKinnon å bryte seg inn i datamaskiner ved NASA og US Navy. Han var i utgangspunktet på jakt etter hemmelig informasjon om eksistensen av  fri energi eller null-punktet energi. Under sin undersøk kom han over en digital- excel fil, en liste med navn av "ikke jordiske offiserer"  McKinnon kjente ikke navnene ifra marinen. Han mener man ønsker å kontrollere rommet rundt jorden og for dette formål har man en hemmelig prosjekt som bruker utenomjordisk teknologi. 

McKinnon sa han var ute på et bilde av en UFO på en NASA datamaskin i Building 8 ved Johnson Space Center da han ble tatt. Noen måneder senere, i mars 2002, ble han arrestert. Til slutt besluttet den britiske regjeringen om ikke å utlevere ham til USA Noen tror dette hadde å gjøre med en stor ressurs som han har. Men selv vil han ikke si noe om det. 

det er uklart hvor navnet solar warden kommer fra.

                          Er det fakta eller fiksjon¿?

xlaylow.  #paranormalt

 

(2) Kommentarer

følg meg☆☆☆

Eg lurer på hvorfor vi mennesker er den eneste levende vesen her på jord som betaler med penger for å overleve, der har du meg. Xlaylow. toppliste for bloggere - ToppBlogg

Info

tenk!: spør mer, ikke vær naiv.
: everything♡
Om du lure på noe som helst er det bare å spørr: ♡ ♢

hits