Barnevernet lot tenåring selge sex.

30.05.2016, kl. 07:20 × news × 0 Kommentarer

Først og fremst, ja gammelt nytt, det vet eg å. Nyheten e fra 2015, uansett det er ikke så lenge siden.  

**Vil gjerne vite deres mening!

Link▪  Gå inn å les ---> Www.nrk.no/hordaland/barnevernet-lot-tenaringsjenta-selge-sex-1.12671163

(0) Kommentarer

#wikileaks

12.04.2016, kl. 17:22 × news × 0 Kommentarer

Lurt å gå inn på www.wikileaks.org 

Har du fått med deg om #panamaPapers? Å betale skatt er ren bullshit. Vi blir løyet opp i trynet og de rike betaler ingenting.

The rich stay rich, the poor stays poor.

#wikileaks

(0) Kommentarer

Tiny weiner, Justin Bieber.

10.10.2015, kl. 14:41 × news × 0 Kommentarer

Ok, da har eg også fått med meg justin sitt naken bilder som er spredt over nettet. *sjokkerende*  nok har han tiny weiner. (Små tiss).   Uansett.... >

 Justin Bieber krever fjerning av tiny weiner bilder!

 

 

Justin Bieber har sendt hans advokater til New York Daily News. Popstjernen krever at tabloid fjerner av seg nakenbilder på internett.

 

New York Daily News hadde klart å få tak i paparazzi bilder av en splitter naken Tiny weiner, Justin Bieber i ferien sin i Bora Bora.

 

I et brev krever advokatene å fjerne bildene innen tolv timer, melder Hollywood Reporter.

 

Brevet tar unna som noen kritikere hadde tvil om det er autentiske fotografier av Bieber.

 

Personvern Rettigheter

 

"Vi har tatt til etterretning det faktum at din bedrift har uautoriserte bilder av vår kunde, inkludert bilder av ham uten klær", så leser brevet. Avisen Sensurerte kjønnsorganer og rumpeballer av Justin, men usensurerte versjoner av bildene sirkulert raskt på Internett.

 

Bildene bryter ifølge jurister Bieber personvern og publiseringsrettigheter. Hvis New York Daily News viser bildene på sin hjemmeside stativ, kan avisen forvente en rettssak.

vil gjerne vise dere tiny weiner, justin bieber bilder men det er sikkert ikke lov.

Xlaylow■▪

#justinBieber

 

 

(0) Kommentarer

Water is a human right!

03.10.2015, kl. 19:34 × news × 2 Kommentarer

Reaksjonen fra EU-kommisjonen på den første europeiske innbyggerinitiativ om retten til vann vitner om for lite ambisjoner. Ble sagt av dommen, i Europaparlamentet i Strasbourg.

Den såkalte Right2Water kampanje av innbyggerne er arkivert i fjor med nesten 1,9 millioner underskrifter. Det er bedt om å vurdere tilgang til vann som en menneskerett, og for å gjøre vannforsyningen som ikke kommersiell. Europaparlamentet støtter initiativet og ønsker til trygt drikkevann og gode sanitære forhold for alle innen rekkevidde i EU. 

blæh! Vann ER en menneskerrett for alle mennesker, uansett hvor på verden man måtte være. Halo, basic need!

,,Det er uheldig at komiteen ikke kommer opp med forslag til regelverk, sier Lynn Boylan, parlamentet rapportør. Offentlige tjenester bør ikke tjene penger av vann"

xlaylow■▪ 

#vann #menneskerrett

 

(2) Kommentarer

Love your baby ♡

26.09.2015, kl. 21:35 × news × 3 Kommentarer

Natalie Morgan fra den amerikanske byen Orlando er fortsatt i sorg etter tapet av sin datter, hun skriver om det på Facebook. Hun har et viktig budskap til alle foreldre.

 

Den lille Eleanor Josephine var dødfødt 11 september. ,,Jeg gikk for å sove natten før, og jeg følte henne bevege i magen. Da eg våknet opp følte eg ikke at hun beveget/sparket i magen min lenger. Det var ingen hjerteslag. Jeg bare visste det. Hun lever ikke!? Men jeg hadde jo ikke lyst til å vite. Jeg skulle ønske jeg tok feil." 

Historien som hun lagt ut på nettet kaller hun hennes bønn til alle foreldre. ,,Det vil være perioder hvor barnet ditt skal gråte og gråte når du setter barnet tilbake i sengen sin. Barnet vil selv gråte i armene dine som du har gjort alt mulig for å berolige babyen. Når det skjer, hver gang du føler deg frustrert og ønsker å løpe vekk, må du huske min historie."

 

Morgan skriver at hun fortsatt har flashbacks til det øyeblikket de ikke lenger følte hennes baby. ,,Jeg følte meg fanget, akkurat som taket kom ned på meg og ville krasje. Eg kunne ikke puste, pisket ut, jeg gråt , jeg kastet alt, jeg kastet opp, også er det en del av meg som døde med henne. kroppen min måtte være  en sikker sted for henne, men det drepte henne. Jeg var førti uker og seks dager gravid."

*Smerte

Hun har født en død baby til verden. ,,De tilbød meg en beroligende bedøvelse til fødselen, men jeg hadde ikke lyst. Eg ønsket smerte, kvalm og elendighet fordi det ville reflektere hva jeg følte i mitt hjerte."

*Takknemlighet

Det eneste Morgan ønsker er at foreldrene er takknemlige, til tross for de vanskelige tidene. ,,Be en bønn for meg og alle mødre og fedre som har mistet sine barn alt for fort/tidlig i livet. Be en bønn for min kjære Eleanor som aldri kan vite hvordan livet er utenfor magen min."

Den gripende melding fra Natalie ble delt mer enn 295.000 ganger.

 

 Vær glad i barnet ditt ♡ xlaylow■▪

(3) Kommentarer

pedo bygger horrorkjeller for barn.

22.08.2015, kl. 04:01 × news × 3 Kommentarer

I den norske vestopplandet ble en 40 år gammel norsk mann arrestert pga han er tiltalt for å være forberedt å bortføre barn til kjelleren. men,pga ikke "nok bevis" er han en fri mann igjen.... les mer om saken på vg.no og http://www.tv2.no/a/7275474 

Han er nå fri mot kausjon, og ifølge talskvinne er det vanskelig å straffeforfølge ham. De er ikke sikker på om mannen har gjort ulovlige ting i kjelleren. Dessuten er det ingen bevis for at noe skjedde på adressene hvor han har gått. Fyfaen altså ! Mannen e ekelt har bilder av småbarn og er fullstendig forberedt å gjøre noe, og plutselig e det ikke "nok bevis"  politiet i norge duger ikke, først må det gå helt galt jo. Forberedt på terrorister¿ våpenbæring¿ shit. Pedofiler gjør som de vil. Han mannen følgte etter barn på skolen, gikk til forskjellige adresser i norge og i sverige, skal det først være mange pedo offer før det skjer noe altså¿ det blir for seint hvis noko barn blir offer til pedofiler. Norge e liksom forberedt for terrorister men ikke for pedofiler. Nei, syntes dette er helt hårreisende, skulle gjerne hatt våpen selv og skytte pedofiler i hodet.fyfaen kor grusomt pedofiler kan være altså,de ødelegger liv!

Obs  for pedofiler, politiet e treige¿ det er jo for seint hvis noe har skjedd  allrede. 

X laylow.

 

(3) Kommentarer

fengselstraff for brenning av smilefjes på datteren.

15.08.2015, kl. 20:45 × news × 6 KommentarerEn 25 år gammel britisk kvinne som brente et smilefjes i kinnet på hennes seksten måneder gamle datter har fått fire år fengselstraff. Ifølge dommeren er hu en 'ondt' menneske. Fra avisen the guardian.

Dommeren var ikke sikker på om kvinnen ønsket å skade barnet sitt . Lol brennet smilefjes er jo skading i seg selv da! Og barnet må jo leve med det. Hun har jo alvorlig mishandlet barna sitt. Kvinnen benektet at hun har gjort seg skyldig i overgrep mot barnet sitt, men vil heller ikke fortelle hvordan barnet ha fått det fra eller kunne ha fått det fra. Moren har mistet foreldreretten til sine barn . Hennes advokat kalte hennes klient " naiv og umoden.  Utrolig trist sak spør du meg.  Skjønner ikke hvorfor folk kan gjøre noe sånt egentlig. 

Men, god helg! X laylow

 

(6) Kommentarer

en forbrytelse å være fattig nå?!

11.08.2015, kl. 14:19 × news × 11 Kommentarer*homelessness is now being called 

"quality of life crime" people who come up with these ideas usually wear suits and ties  and occupy positions of authority, this combination should be regarded and  treated as a sign of insanity.

Hva har vi mennsker tilatt å skje med menneskeligheten?  Vi ( ikke alle ) bryr oss mer om store tall, penger, ting og makt enn livet i seg selv. Hvem e disse umenneskelige  individueler som har tilatt dette? Hvem bidrar med i sånt i det samfunnet vi lever i?! Hvordan kan de selv begrunne dette? 

Å være fattig og eller hjemløs er ikke noe krim. Hvis en har en sånn dårlig tankegang og syntes at det er det så er man gjerne jævlig dum i huet. Sånn tankegang representerer ikke utviklingen av vår art. Selføgelig må vi bryr oss om alt liv i verden! At det kunne ha skjedd sånne ting i verden vi lever i er ikke naturlig,  hjemløse og fattige folk er ikke søppel mennesker rett og slett. Eg sier det gjerne igjen, det e INGEN krim å være fattig! Også må eg takke dere som er enig i det! Tusen takk :)

Xlaylow.

 

 

(11) Kommentarer

tiltalt for sex og dop flykter fra norsk fengsel øy ... på surfebrett

11.08.2015, kl. 01:39 × news × 0 Kommentarer

"Det høres spektakulære ut når det skjer på denne måten. Men hvis det ikke hadde vært et surfebrett , kunne det ha vært noe annet. Det er ikke så vanskelig å finne en flytende enhet av noe slag på øya" fengsel sjef Tom Eberhardt Reuters.

En fange dømt for voldtekt og narkotika har rømt fra en norsk fengsel øy på et surfebrett , tok veien til friheten med en plast spade .

Ta gjerne enn titt innom her for å lese mer, det e på engelsk. : https://www.rt.com/news/311975-norway-prison-surfboard-escape/ 

 Eg syntes selv at det høres jævlig rart ut.. men sånn e det her i norge, ta foreksempel breivik, han får gå på universitet! Hvorfor det egentlig? Sånn at han kan planlegge den neste massemord på en politisk måte? Regjeringen vet jo akkurat  hva som skjer, det e de som har makt og  planlegger alt. få se hva resten av norge syntes :) 

X laylow

 

(0) Kommentarer

mcdonalds skandale norge

10.08.2015, kl. 01:24 × news × 6 KommentarerPå nyhetene som er på www.rt.com står det en mcdonalds skandale. Les gjerne her, det e på engelsk : https://www.rt.com/news/311986-norway-mcdonalds-investigation-dog/

Tina marie asikainen som er fra frederikstad  ble kastet ut sammen med datteren sin på  5 år og hunden, alt pga førerhunden som heter rex. De rakk ikke å spise opp maten som de har betalt for engang.

Da de bestilte maten hadde de hunden med seg, det e pga Tina er blindt. Hun prøvde å forklare det heile og hadde med seg indentitetskort med forklarelse at hun trenger hunden. De som jobber på den mcdonalds i sør norge ville ikke engang se på det, og ville ikke engang høre på hun.

 

Dumme mcdonalds! sånn skal du ikke behandles folk! Hun trenger jo førerhundet sitt! Skal ikke spise der lenger nei vi har jo burgerking :) saken ligger nå hos politiet.

Hva syntes dere om saken?

 X laylow.

 

(6) Kommentarer

følg meg☆☆☆

Eg lurer på hvorfor vi mennesker er den eneste levende vesen her på jord som betaler med penger for å overleve, der har du meg. Xlaylow. toppliste for bloggere - ToppBlogg

Info

tenk!: spør mer, ikke vær naiv.
: everything♡
Om du lure på noe som helst er det bare å spørr: ♡ ♢

hits