murica (USA)* gjeld.

28.09.2015, kl. 13:12 × MURICA × 0 Kommentarer

Nesten alle har hørt om USAs gjeld. USA bærer det største delen til denne gjelden. Den totale gjelden i USA er høyere enn alle amerikanske sedler som finnes. Hvordan kan dette være? Hvordan har denne gjelden blitt sånn som det er? ,hva er den faktiske gjeld nå (hvor mye), og hva er konsekvensene av denne gjelden ?

 

Hvor mye?*

Mengden av den Amerikansk statsgjeld er enorm, ofte må du se et par ganger før du skjønner hvor stort dette tallet faktisk er. Den nåværende amerikanske statsgjelden er faktisk langt mer enn 19 000 milliarder dollar. For å sette pris på dette:

  1. Dette er mer enn 300 ganger av hva Bill Gates har i penger og eier.
  2. Hvis man samler alle amerikanske sedler ville det ikke ha vært nok til å betale gjelden
  3. Gjelden er mer enn $ 62 000 per Amerikaner.
  4. Denne gjelden er mer enn $ 2500 per person på verdensbasis.

De nøyaktige statistikken for USAs statsgjeld kan finnes via den såkalte US Debt klokke: http://www.usdebtclock.org .Det er også verdt å la seg merke til at veksten av USAs gjeld de siste årene har økt dramatisk.

Amerikansk lån*

Selvfølgelig må gjelden komme fra et sted, hvem er det som gir Amerika alle pengene nå? Det er en stor feil å tro at Kina er nesten den eneste kreditor, det er en faktum at Kina ikke engang er den største kreditor. Kina har ikke mer enn en 10 % andel av den nasjonale gjelden av Amerika. Den største delen av statsgjelden har den amerikanske myndigheter selv, som betyr de må betale det selv. Men det klarer de ikke, gjelden er umulig å betale tilbake. Nok grunn til bekrymring.

Konsekvenser av en konkurs Amerika*

 

Det er forskjellige ideer om hva konsekvensene ville være om USA skulle gå konkurs. Muligheten er absolutt ganske stor siden ingen løsninger har blitt funnet for den store statsgjelden som Amerika har. Mangen tror at USA faktisk allerede er konkurs fordi de aldri kunne betale gjelden tilbake i sin helhet. På den annen side, dette ville da gjelde for en rekke andre land også. Kan andre land betale sin gjeld tilbake i kort tid? Så det er ikke helt klart hva konsekvensene vil være av en konkurs Amerika. Det er sikkert at de globale finansmarkedene vil skremme deg helvete ut av kroppen.

*sjekk US debt klokke! Linken er med i teksten. 

Xlaylow■▪

#murica #gjeld #USA #Amerika #Debt #lån #dollar 

(0) Kommentarer

Foreldre er sinte! 😡 

05.09.2015, kl. 16:17 × MURICA × 0 Kommentarer

Foreldre er rasende sinte etter en agent tiltatt en 11 -år gammel gutt Med "besittelse "for å ha et blad som" så ut som "Marijuana, gutten ble også kastet ut av skolen for et år.

Er det virkelig mulig? Et blad er ulovlig liksom...

Foreldrene til gutten sier at han nå Lider av panikkanfall og depresjon, og må se en pediatrisk psykiater, det var etter Bedford County Sheriff kontor engasjerte seg i det som mange er enige om var ondsinnet at denne hendelsen fant sted. Den 11 år gammelt gutten ble siktet for "besittelse" og tiltalt for måneder av offiserer og advokater, ifølge rapporter.

På toppen av det, ble han kastet ut av sin skole for et helt år, det hindrer ham fra sosialt samvær med sine venner på campus. Han ble altså sparket  ut av skolen for noe de ikke kunne bevise at han gjorde det, "sier Melvin Williams, en advokat som arbeider med guttens foreldre i søksmålet mot Sheriff kontor. Agent M.M. Calohan arkiverte en "besittelse av marihuana" siktelse mot den lille gutten, selv om bladet som gutten hadde ikke var marijuana!

Felttester som har blitt gjort på den harmløse blad kom tilbake som negative, som bekrefter at det ikke var marijuana.

Murica du feiler stort!    #barn #gutt #foreldre #amerika #sinte #rasende #marijuana #skole #blad

Xlaylow.

 

 

(0) Kommentarer

racism in murica <

26.08.2015, kl. 04:06 × MURICA × 3 KommentarerHvor er obama nå, hva syntes han om saken?  Har du fått med deg at mangen "negre" blir drept i amerika pga rasisme¿ 

eg anbefaler dere å lese denne artikkel: https://www.rt.com/usa/313310-detroit-racist-political-fliers/ . Det handler om løpesedler og på disse løpesedler ser du noen som jobber hos politiet, har på seg ku klux klan drakt (KKK) og har sitt pistol rettet mot et "svart" barn. Denne barnet skal visst være Trayvon Martin (Rest in peace ♡) som ble skutt i 2012 og dermed ble drept, hendelsen fant sted i Florida. 

politisk mål▪  De vil få de "svarte" ut.

Det er jo dumt å si at noen vil ha enkelte folk ut av amerika. murica er stjålet fra de som var der først, indianer (native americans). Også ble det hentet mennesker 'slaver'  fra afrika for å bygge opp landet. Murica viser seg å ikke ha den friheten de fleste snakker om, ihvertfall ikke for alle. Hvorfor kalles de murica for: the land of the free? 

 land of the free, because white "americans" stole it and never paid for it☆☆☆

xlaylow● 

(3) Kommentarer

den amerikanske drømmen 👎 

25.08.2015, kl. 03:22 × MURICA × 9 KommentarerDet lovende landet er Amerika ikke lenger, ifølge tall fra Feeding America, et nettverk av 200 mat banker. 1 i 7 amerikanere er avhengige av en mat bank eller andre veldedige programmer for den daglige brød de trengs. De 46 millioner amerikanere har problemer med å få endene til å møtes. Av familiene med en militær er enda et kvartal, avhengig av mat. "Resultatene er alarmerende," sier Bob Aiken fra feeding america. 

 "Det betyr at folk i Amerika må ta et valg mellom å kjøpe mat til barna sine eller å betale husleien."  

Hardt arbeidende <

Sult er et problem i alle hjørner av landet. Problemet oppstår ikke bare for de som er arbeidsledig. "De som kommer hit er hardt arbeidende mennesker, "sa Linda Patterson fra matbanken Lorton Fellesskapet Handlingssenter. De er skole bussjåfører, lab assistenter, resepsjonister og concierger. De kan ikke binde opp endene.

Rekordhøyt!

På grunn av den enorme etterspørselen, så er noe mat banker stengt på bestemte dager. På de dagene de er åpne er det på kl06.30 allerede lange linjer slik at folk fortsatt kan få seg noe før maten renner ut.  I år gir mat bankene  et forventet rekordhøyt tall på nesten to milliarder kilo med mat unna. Det er dobbelt så mye enn for 10 år siden. Det hele høres ikke ut som 'økonomisk oppgang". Antallet amerikanere som er avhengige av matkuponger har eksplodert de siste årene, spesielt etter den "økonomiske oppturen". Og å vite at den amerikanske forsvarsbudsjettet er i året $ 577 milliard dollar. Det alene er $ 64 milliard dollar brukt for kriger i utlandet. Feilpriotering? Ja!  Uansett så bruker Murica sitt krigsmaskinen for å holde i gang "krig" selv om millioner av mennesker dø av sult i eget land.  er sult ikke et problem fordi rike mennesker ikke kan dø av det? Visste du at det dør mer folk pga sult på jorden enn av aids¿ 

*Grunnen til at de kaller det den amerikanske drømmen er fordi du må sove for å tro det.*

xlaylow.

(9) Kommentarer

house nigga - nigga house, Barack hussein obama.

08.08.2015, kl. 01:32 × MURICA × 1 Kommentar 

Husker du at når du trykket inn på google maps: #nigga house" at du fant den hvite huset der obama bor?  Det var ingen feil, og de som jobber for google mente det.  Google rettet opp i det pga de vet hva det betyr, folk begynner å lure om barack er en dårlig president. vet dere hva nigga betyr egentlig ¿
den viktigste spørsmål nå er: hvem jobber Obama for?  Han bestemmer ikke over Murica og det gjør heller ikke folket. hvem e sjefen av presidenten?!  Ihvertfall har det med penger og makt å gjøre. Den amerikanske  drømmen er en løgn.
 The american dream, because one has to be asleep to live it.
xlaylow.
(1) Kommentar

følg meg☆☆☆

Eg lurer på hvorfor vi mennesker er den eneste levende vesen her på jord som betaler med penger for å overleve, der har du meg. Xlaylow. toppliste for bloggere - ToppBlogg

Info

tenk!: spør mer, ikke vær naiv.
: everything♡
Om du lure på noe som helst er det bare å spørr: ♡ ♢

hits