💡 

14.10.2015, kl. 15:53 × motivation * × 2 Kommentarer(2) Kommentarer

12.10.2015 ♡

12.10.2015, kl. 02:32 × motivation * × 4 Kommentarer(4) Kommentarer

ka er selvtilliten ?

02.10.2015, kl. 19:59 × motivation * × 10 Kommentarer

Ordet i seg selv sier alt: selvtillit, tillit til deg selv. Det bestemmer hvordan du ser på deg selv. Jo mer tillit en person har, jo mer positiv personen er i livet. Tillit spiller en stor rolle i alle menneskers liv. Dermed skaper en mangel på tillit blant mange mennesker for usikkerhet. I noen mer enn andre.

 

Mangel på selvtillit har vanligvis to årsaker. Til å begynne med, har mange mennesker et feil bilde av seg selv. De føler at de er verdt lite eller at de ikke kan noe. Mens det faktum alltid er feilaktig trodd.

Yes you can! ☆☆☆

 

I tillegg spiller eksterne reaksjoner en stor rolle i en mangel på tillit. Kritikk blir ofte misforstått og sett på som et personlig angrep, noe som gjør det at selvtillit synker. Av negative kommentarer fra folk rundt deg, kan du være ganske usikker. Da er du redd for at du ikke vil bli likt.

Heldigvis kan alle bli mer selvsikker. Med de riktige øvelsene, kan selv de mest usikre person fortsatt bygge mye selvtillit. Your life, life it! En annen person vet aldri nøyaktig hvordan du har det. Selv vet du best!

Xlaylow■▪           #selvtillit

 

(10) Kommentarer

Du er ikke perfekt, men du e unikk!♡

22.09.2015, kl. 09:18 × motivation * × 18 Kommentarer

 

Lider du av "perfeksjonisme syndromet"? Vel, eg har det, for mange år! Og mangen som nok "lider av det".

Symptomene på "perfeksjonisme syndrom".

1. Du analyserer for mye på alt før du starter med noe.

2. Du unngår ting for å unngå negativt utfall.

3. Du tror/syntes at noe MÅ være perfekt før du tør å vise det.

4. Du venter på det perfekte tidspunktet for å gjøre dine drømmer å gå i oppfyllelse.

5. Du bekrymrer deg over resultatene dine, (måten du prestere på).

Den "Perfeksjonisme syndrom" er stemmen inni hodet ditt som sier at du ikke er god nok, at du ikke er god nok til å få det tilbudet. Dette er bare løgn du forteller deg selv, fordi du er redd for å mislykkes. Perfeksjonisme er et sted i vår ungdom årene, det oppstår for å beskytte oss selv mot feil. Fordi vi ikke er født perfeksjonist, har vi utviklet det med årene. Skjønner?

♥️ Perfeksjonisme fører faktisk ofte til dårlig ytelse.

Av ønsket om å gjøre ting "perfekt" ,fokuserer du på de gale tingene. Om ting som  egentlig ikke gjør  saken til noe mer i totalsummen som foreksempel: er det skrevet med bokstave, er det komma i teksten.

 

Dette tar mye ekstra tid og energi og verdifulle muligheter. Muligheten å oppleve, å få tilbakemeldinger ,å lære noe lærerikt og møte nye mennesker.

Så du finner deg selv sittende fast i detaljer, og fokuserer på de minste feil, spør deg selv: Er dette virkelig viktig?

♥️ God, er godt nok!

 

Eg liker jo kvalitet også i det eg gjør selv. Men eg er forsiktig nå, det er en stor forskjell fra et par år siden. Hvis eg føler at noe er bra nok så er det på tide å slippe taket. 

"God er god nok" for meg har akkurat det blitt et tankegang (tenkemåte). Bruk denne tenkemåte, det gir deg push,n i hverdagen til å handle raskt.

Det gir deg mot til å endelig gjøre de tingene du veldig lenge ikke tørde å gjøre eller/og de tingene som tok deg lang tid til å gjøre. Ikke vær redd for å stoppe med procrastinating. "God er godt nok" gir deg rom for endring, forbedring, vekst og nye muligheter !

♥️ Stopp perfeksjonisme.

Ønsker du å bryte den "Perfeksjonisme syndromet" ? Så må du skjønne det  følgende:

 

*Du er ikke en perfeksjonist, du oppfører deg som en perfeksjonist. Atferden til perfeksjonist er lært og kan også avlæres igjen. Det et fortsatt ikke lett og det tar sikkert tid, men vet at det er mulig!*

*Perfeksjon er en illusjon. Den perfekte øyeblikket vil aldri komme, akkurat som den perfekte business ikke finnes.

*feil gjør vi alle, at du har gjort dumme valg og/eller gjort ting til en fiasko betyr ikke at du er dømt til å misslykkes i livet. feil kan vi lære av!

*Feil gir læreopplevelser. Svikt gir tilbakemelding. Dette er tegn på at du trenger å endre noe.

Og ofte er det bare en liten endring som alle nok trenger! Ting er ofte ikke engang "perfekt" på den måten vi tror det er!

 

Lider du av "Perfeksjonisme syndromet" ? Eller har du nå brutt trangen til å ha vert perfeksjonist og har dine beste tips? Del det i kommentarfeltet! 

Xlaylow ♥️

#unikk #godtnok #perfekt #perfeksjonisme #perfeksjon

(18) Kommentarer

noen mennesker jager etter de gale tingene i livet. ☆☆☆

16.08.2015, kl. 04:12 × motivation * × 5 KommentarerSom jeg skrev i tittel: noen mennesker jager etter de gale tingene i livet, uten å forstå konsekvensene av handlingen og ønske. Noen ganger , uten engang å vite hvorfor du vil ha noe . Ikke vær den personen, Du er bedre enn det! ♡   #Rikmannverden #penger #dyptvann #laylow

X laylow

(5) Kommentarer

forandring er mulig. 😼

13.08.2015, kl. 03:25 × motivation * × 9 KommentarerDen nåværende systemet vi lever i som er basert på løgn, grådighet og korrupsjon tok mange år å etablere. Det ble hardt arbeid av disse mennesker som har bidratt med i dette altså. Derfor vil det ta tid og hardere arbeid fra vår siden for å vedta de endringer vi ønsker å se. 

Jobb hardt for å få til positiv endring, fordi det er de som jobber med å fortsette dette systemet av korrupsjon. ENDRING ER MULIG! 

X laylow.

(9) Kommentarer

uvitenhet 🍒

12.08.2015, kl. 04:41 × motivation * × 0 KommentarerNoen ganger innser jeg at jeg kranglet med folk som var torturert og hjernevasket som barn. Men når det er sagt og gjort , la ingen kreve uvitenhet. Du visste hva som foregikk, du lukket bare øyene dine, blindet deg selv til det.     #uvitenhet #hjernevasket #torturert

X laylow.

(0) Kommentarer

følg meg☆☆☆

Eg lurer på hvorfor vi mennesker er den eneste levende vesen her på jord som betaler med penger for å overleve, der har du meg. Xlaylow. toppliste for bloggere - ToppBlogg

Info

tenk!: spør mer, ikke vær naiv.
: everything♡
Om du lure på noe som helst er det bare å spørr: ♡ ♢

hits