sannheten bak løgnen 🌟 

05.09.2015, kl. 16:35 × mennesker på flukt. × 5 Kommentarermainstream media vil ikke vise bilder av den gutten som druknet og dermed døde... mange mennesker er på flukt og vil derfor til Europa i håp å ha et bedre liv. Er det bedre i Europa? Hvem er årsaken til at så mangen mennesker er på flukt? Hvem bidrar med i dette?

#WhereIsTheLove? #flyktninger #mennesker

Xlaylow.

(5) Kommentarer

tanker om "flyktninger" ♢ verden står stille●

29.08.2015, kl. 18:11 × mennesker på flukt. × 6 KommentarerØkningen av flyktninger fra Afrika og andre fattige land er et tegn på økende fattigdom , krig og elendighet. Å ta de imot med åpne armer eller sende de tilbake fungerer ikke på lang sikt. Folk snakker om problemet som anngår flyktninger. Forskjellige Partene krangler om det med hverandre , borgere diskutere det imellom på grunn av de sjokkerende rasistiske kommentarer... Men ingen steder leser vi den sanne essensen og årsaken til problemet●

 Hvordan begynte det? Er dette normalt? har vi nå bare begynnt å snakke om flyktninger etter at hundrevis døde i løpet av kort tid etter hverandre , og nå som vi ser bilder av barn og babyer i havet ? De fleste har et øye på dette i flere tiår som skjer og at det allerede er døende hvert år ,flere hundre tusen! Har Vi bare begynnt å være empatisk og reagerer sjokkerende om det er for ekstrem¿

                         Hvorfor står vi ikke stille og tenker på hva som er kjernen til probleme?▪ Hvorfor spør man ikke hvor problemene opprinnelig kommer fra, er ikke det rart?▪ Hvor mangen dveler ved det faktum at den globale finanssystemet, er nummer én årsak til elendigheten i verden? Har vi ikke lagt merke til at vi liker å ha hodene våre i sanden, til at gapet mellom fattigdom og rikdom blir større og større som blir primært forårsakt av "rike land". Jo det handler bare om penger.

Trenger du å ha hjernen av Einstein for å forstå at rike land gjør milliarder av penger, på krigsindustrien, som de selger til diktaturer som gjør til at fattige land brytter ned? Skjønner man virkelig ikke at USA er nummer en av eksportør i militære vare og deretter noe europeiske land i tillegg til Kina og Russland? 

■ Problemet vi lider, er at vi alle selv ikke gjør noe som helst. Vi er ikke ute etter årsaken til gapet mellom fattigdom og rikdom. Vi har lav selvfølelse, vi stoler for mye på regjeringen og folk som gir blank faen om oss, som gir oss følesen at de er bedre enn resten. Vi er godtroende og ønsker å tro at vi lever i et fritt land der vi som et folk ville visstnok påvirke politiske partier. Sannheten er at vi ikke har den dybde og at vi ikke er kritisk nok. Hver av oss er bokstavelig hjernevasket med å tro at hensikten med livet er å tjene penger, lurer du ikke på hvor pengene kommer ifra?* 

●Hvem lager penger? Hvordan går penger verden rundt? Hvordan fungerer den finansielle systemet seg ? Er penger som vi har i lommeboken eller bankkonto virkelig våre penger eller er det bare en usynlig gjeld vi må betale alt sammen tilbake til bankene med enda en "funnet på" livrente med alle dens konsekvenser? ( har du aldri tenkt deg om det, krever du uvitenhet, og syntes  dette er rart så gratuler deg selv du tilhører zombie flokken.*)

De som har har makt ler av oss, når de ser oss diskutere den bekjempelse symptomet, mens den virkelige årsaken til all elendighet, både direkte og indirekte er forårsaket av dem. Grunnen til at vi ikke protestere er fordi vi er intellektuelt fattig og lat. Vi lar mainstream media ta hensyn for oss, folk stoler rett og slett enkelt på det mainstream media gjør og sier. Og da blir tankegangen begrenset. Det er få som stille kritiske spørsmål om den virkelige årsaken til all denne elendigheten  Alt vi gjør er gråte, diskutere, Ingenting mer. vi vet at vi løser ingenting med det altså men folk vil lufte hjertet sitt. Men det er fortsatt et faktum at vi eier vår egen kraft og undervurderer det som borgere. Systemet har klart å gjøre oss både materialistisk og individualistisk, sammen er vi sterke jo og det vil de ikke. Sentralbankene kommer seg vekk med deres finans og dermed vil elendigheten vedvare. 

Folk må våkne opp. Vi må se inn i årsaken til gapet mellom fattigdom og rikdom, ellers vil denne elendigheten fortsette. Det anngår alle. Husk mine ord. Vi trenger noe generasjoner av mennesker som tør å kaste seg over de politiske partiene.

En ting til☆:

 Husk, vi er alle delvis ansvarlig for drapet på så mange mennesker. Enten flyktninger i havet eller kriger. Vi stemmer på politikkerne og stoler blindt på dem, uten resultatet at det blir "bedre". 

■xlaylow☆    

#flyktninger #penger #finansiellesystemet #politikk 

(6) Kommentarer

følg meg☆☆☆

Eg lurer på hvorfor vi mennesker er den eneste levende vesen her på jord som betaler med penger for å overleve, der har du meg. Xlaylow. toppliste for bloggere - ToppBlogg

Info

tenk!: spør mer, ikke vær naiv.
: everything♡
Om du lure på noe som helst er det bare å spørr: ♡ ♢

hits