💡 

14.10.2015, kl. 15:53 × motivation * × 2 Kommentarer(2) Kommentarer

12.10.2015 ♡

12.10.2015, kl. 02:32 × motivation * × 4 Kommentarer(4) Kommentarer

kort info om Monsanto.

10.10.2015, kl. 20:00 × dyr og natur. (wildlife) × 0 KommentarerMonsanto er et multinasjonalt selskap som spesialiserer seg på genmodifiserte landbruksprodukter. I forhold til vanlig landsbruk produkter er monsanto en skattekiste av åndsverk å samle seg til en av de mest grunnleggende livsnødvendighete: mat.

Selskapet har mange patenter på genmodifiserte frø, som gir dem rettigheter til dyrking og salg av slik mat. Hvis Monsanto får vilje sin, er det Monsanto genetisk modifisert frø utelukkende i landbruket. Med dette formål, prøver monsanto så mye som mulig for å få sin vei i politikken og i rettssalen. Det er enda et annet aspekt av menneskeliv, hvor de forsøker å få kontroll og makt.

*Husk! Monsanto er rent gift for kroppen og naturen.

Google: march against Monsanto, du vet kanskje ikke hva det er men, du spiser det. 

Xlaylow■▪

*mer info om Monsanto kommer!

#monsanto #Gmo #roundup

(0) Kommentarer

Fri energi 💡 

10.10.2015, kl. 17:44 × Blogg × 0 Kommentarer

Fri energi: stoppes eller kommende revolusjonen? 

Nyhetsmediene gir lite oppmerksomhet til utviklingen i feltet av fri energi.

 

Likevel er det en økende interesse fra samfunnet for alle former for energi som ikke har negative effekter på mennesker og miljø.

Flere og flere mennesker er opptatt av fri energi. Denne form for energi kan føre til en historisk gjennombrudd innen kraftproduksjon og har evnen til å forårsake en økonomisk omdreining.

 Kwantum fysica ■

Fri energi er den energi som du kan produsere med fri eller gratis råvarer, tenk på vind, vann og solkraft, samt nullpunktetenergi og LENR (lav - energi kjernefysiske reaksjoner ) tilhører denne kategorien.

 

Spesielt teknologier basert på nullpunktet energi eller LENR blir ofte stemplet som pseudo - vitenskap og er ofte i sentrum av konspirasjonsteoriene som hevder at elite mennesker (de rike) prøver å stoppe etableringen av utviklingen av fri energi med all sin makt. Why? Ingen tjener penger av fri energi til alle, skjønner? 

Nullpunkt- energien kommer fra quantum fysikk og er energien for et system ved det absolutte nullpunkt. Nullpunktet energien kan ikke måles direkte termisk, men det kan indirekte påvises ved å sammenligne visse egenskaper av isotoper.

Energy field ■

 

Ifølge innsidere er nullpunkt energi også et energifelt som forbinder alt liv og en bro mellom vitenskap og spiritualitet. Fri energi har også å gjøre med den nye økonomien, som viser hvordan vi kan forholde seg annerledes med penger og ressurser.

Xlaylow■▪

#penger #fri #energi #økonomi 

 

(0) Kommentarer

Tiny weiner, Justin Bieber.

10.10.2015, kl. 14:41 × news × 0 Kommentarer

Ok, da har eg også fått med meg justin sitt naken bilder som er spredt over nettet. *sjokkerende*  nok har han tiny weiner. (Små tiss).   Uansett.... >

 Justin Bieber krever fjerning av tiny weiner bilder!

 

 

Justin Bieber har sendt hans advokater til New York Daily News. Popstjernen krever at tabloid fjerner av seg nakenbilder på internett.

 

New York Daily News hadde klart å få tak i paparazzi bilder av en splitter naken Tiny weiner, Justin Bieber i ferien sin i Bora Bora.

 

I et brev krever advokatene å fjerne bildene innen tolv timer, melder Hollywood Reporter.

 

Brevet tar unna som noen kritikere hadde tvil om det er autentiske fotografier av Bieber.

 

Personvern Rettigheter

 

"Vi har tatt til etterretning det faktum at din bedrift har uautoriserte bilder av vår kunde, inkludert bilder av ham uten klær", så leser brevet. Avisen Sensurerte kjønnsorganer og rumpeballer av Justin, men usensurerte versjoner av bildene sirkulert raskt på Internett.

 

Bildene bryter ifølge jurister Bieber personvern og publiseringsrettigheter. Hvis New York Daily News viser bildene på sin hjemmeside stativ, kan avisen forvente en rettssak.

vil gjerne vise dere tiny weiner, justin bieber bilder men det er sikkert ikke lov.

Xlaylow■▪

#justinBieber

 

 

(0) Kommentarer

ferdig snakket.

09.10.2015, kl. 01:20 × quotes. × 2 Kommentarer

(2) Kommentarer

Dagens spørsmål. Monsanto

08.10.2015, kl. 01:55 × #Dagens spørsmål × 13 Kommentarer  • Bør det komme en forbudt på Monsanto (GMO/RoundUp) produkter eller ikke ? (Bør produksjonen av monsanto ta slutt?)

 

Skriv gjerne kvifor eller kvifor ikke i kommentarfeltet, vi snakkes.          xlaylow■▪

*Dagens spørsmål kommer hver torsdag, følg med!

#DagensSpørsmål #monsanto #GMO #RoundUp

 

 

(13) Kommentarer

Eg røyker marijuana (cannabis).

07.10.2015, kl. 20:29 × livsstil × 1 KommentarVi vet alle at marijuana bør være lovlig, og her er mine topp 10 grunner til hvorfor.

 

Hvis du er heldig så bor du kanskje et sted hvor cannabis er legalisert. Men frykt ikke hvis det ikke er, fordi endringen kommer. Den globale mening på marijuana er sakte men sikkert i endring. Takket være en kontinuerlig strøm av forskning, oppdager vi ikke bare at cannabis er mindre skadelig enn mange frykter, men at det også kan være en ressurs for menneskeheten.

Med dette i tankene, tilbyr eg her mine topp 10 grunner til at marijuana bør være lovlig.

 

1. Frihet ☆ 

Krigen mot Marijuana er en krig mot tankefrihet. Som voksne er det vår grunnleggende rett til å velge  fritt hvilke stoffer vi innføre i våre organer. Ja, noe stoffer har negative effekter, men det rettferdiggjør kriminalisering ikke. Hvis det er mulig, så bør det ringe for rettferdig opplæring om legemidler og deres effekt på kropp og sinn. Helseaspektet er ikke gode grunner til å rettferdiggjøre forbudet; mange juridiske aktiviteter er farlig og bør forbys under samme resonnement. Forbudet er et grunnleggende angrep på vår grunnleggende frihet.

2. Medisin ☆

Vil du vite hvor effektivt marijuana er? Vel, det har vist seg at farmasøytiske organisasjoner setter mye penger i kampen for å holde cannabis ulovlig. Hvorfor? Fordi de er redde. Redd for at folk kommer til å bruke det som et alternativ til sine mange piller, så snart marijuana er lovlig. I tillegg er det en plante  som de ikke kan eie.

Forhold som kan lindres ved marihuana inkluderer: MS, kronisk smerte, HIV, kreft, epilepsi, spiseforstyrrelser, stress, angst, og mange flere.

Merk: Eg understreker "kan". Eg kan, og vil ikke gi medisinske råd. Gjør din egen forskning på vitenskapelige funn og mulige medisinske bruksområder for cannabis.

3. Alkohol er farlig ☆

Dette taler for seg selv. Cannabis vil ikke forvandle deg til en irriterende, støyende og muligens voldelig drukkenbolt og det er også mye tryggere for kroppen. Og likevel  vil mange mennesker trekke nesen opp på denne "ulovlig" greia mens de drikker seg nesten hver helg til døden.

4. Bare legaliser det. ☆

Uansett hva regjeringene i verden prøver, det er ingenting som har stoppet "ulovlig" produksjon og salg av cannabis. Det har vært nesten 75 år med forbudt, og likevel har bruk av cannabis vært økende, og det øker enda mer.

5. Forbudt fungerer ikke! ☆

 Det er anslått at USA alene allerede bruker $42 billion dollar årlig på å opprettholde cannabis forbudet. Disse pengene kunne vært brukt bedre ikke sant!?

6. Marijuana, Ikke en gateway drug.☆

De fleste som har brukt kokaine og andre harde stoffer drikker alkohol. så vi bør ta en titt på alkohol som er farlig for kroppen. Marijuana er en plante, ikke noe dop. Spør deg selv kan alkohol være en gatewaydrug? Springbrett til dop?

7. Penger. ☆

 Penger som tjenes av marijuana kan bli brukt i økonomien og skatter, hvor de kan bli re-investert i vårt samfunn. Når cannabis er regulert, vil dette sikre at folk kan kjøpe fra trygge kilder; det er arbeidsplasser som er skapt, og pengene vil ikke falle i gale hender. Vi vet at vi heller vil se pengene fra salget av cannabis flytte tilbake i våre skoler, sykehus og offentlige anlegg, istedenfor noe kriminalt.

8. Legitimasjon. ☆

Akkurat som alkohol må man ha/vise legitimasjon for  å kjøpe cannabis. Aldergrense.

9. Ingen dør av marijuana! ☆

I hele menneskehetens historie har det ikke  blitt rapportert noe dødsfall, som var en direkte følge av bruk av cannabis. Kan det samme sies for giftstoffer som alkohol? Absolutt ikke. Verdens helseorganisasjon anslår at forbruket av alkohol er ansvarlig for 3,3 millioner dødsfall årlig. Og likevel, er dette lovlig!? Fortsett lovlig...

☆10. Er du redd for missbruk av cannabis? Herregud, hva med alkohol? Piller fra apoteket/legemidler... ikke vær naiv og tro at de er trygge fordi legen din sier det. 

XLAYLOW■▪  #MARIJUANA :)

 

 

(1) Kommentar

HISTORIEN GJENTAR SEG.

04.10.2015, kl. 19:29 × @ gjeste innlegg × 4 KommentarerHei solstråler!  
🌞

 hermed vil eg anbefale en blogg som dere bør ta en titt på! Www.worldpress.blogg.no 

Lite rosa, men nyttige saker å lese om :)

Xlaylow■▪

*gjeste innlegg av worldpress.blogg.no ☆

Vi mennesker er noen svake skapninger.  I disse dager går det en mørkblå vind over Europa med fremmedfrykt og økonomisk krise. Vi vil ikke hjelpe og vi skal helst få ut disse «muslimjævlene» som ødelegger og «tar over» Europa og Norge.  Er ikke dette litt hakk i plata?

Det har vært noen kriger før. Både første og andre verdenskrig i moderne tid. Etnisk tilhørighet og nasjonalisme sto sterkt i begge krigene, men vi ser repetisjon fra andre verdenskrig ekstra godt i dagens situasjon.

 

Hitler likte ikke jøder og fikk stor innflytelse i Tyskland. De fleste kjenner historien. Samtidig var det stor økonomisk krise. 30-årene var vonde år. Dårlig økonomi, høy arbeidsledighet og inflasjon.  Så kom Hitler. Jødene fikk skylda. I dag er det muslimene som har skyld i alt vondt.

 

De stjeler

 

De tar over landet vårt

 

De sørger for at de gamle sulter på gamlehjemmet

 

De snylter på NAV

 

De skal islamisere oss

 

De voldtar

 

De dreper

 

De er søppel

 

.. de skal ut.

 

Slik var det med jødene også. Dette ga Hitler mye gjødsel som sørget for en god vekst av nasjonalisme og nazisme.

 

Men er vi så mye bedre i dag?

 

Media skremmer oss med IS-terrorister. Bevæpning. Terrorfare. Alt er muslimene sin skyld. De er onde og farlige.

Økonomien i Europa er dårlig. Mange steder er det nød. Nå er det lett å gi gjødsel til hat og fremmedfrykt. Vi ser allerede tendensene.

 

Nå er det viktig å være sterk og ha fokus på medmenneskeligheten, hvis ikke kan historien gjenta seg. I Norge har nazistiske nettsteder fått en sterk posisjon i samfunnet. Jeg blir skremt av utviklingen. Nå må vi stoppe. Nå må norsk presse gjøre jobben sin. Nå må vi ta et skippertak i oss selv. 

 

Sårene etter en krig vil med tiden alltid leges, men arrene vil alltid være der. 

#krig #rasisme #egoisme #asyl #nød #økonomi #finanskrise #hitler #muslimer #religion

*Takk for din oppmerksomhet! ☆☆☆

 

 

(4) Kommentarer

Water is a human right!

03.10.2015, kl. 19:34 × news × 2 Kommentarer

Reaksjonen fra EU-kommisjonen på den første europeiske innbyggerinitiativ om retten til vann vitner om for lite ambisjoner. Ble sagt av dommen, i Europaparlamentet i Strasbourg.

Den såkalte Right2Water kampanje av innbyggerne er arkivert i fjor med nesten 1,9 millioner underskrifter. Det er bedt om å vurdere tilgang til vann som en menneskerett, og for å gjøre vannforsyningen som ikke kommersiell. Europaparlamentet støtter initiativet og ønsker til trygt drikkevann og gode sanitære forhold for alle innen rekkevidde i EU. 

blæh! Vann ER en menneskerrett for alle mennesker, uansett hvor på verden man måtte være. Halo, basic need!

,,Det er uheldig at komiteen ikke kommer opp med forslag til regelverk, sier Lynn Boylan, parlamentet rapportør. Offentlige tjenester bør ikke tjene penger av vann"

xlaylow■▪ 

#vann #menneskerrett

 

(2) Kommentarer

ka er selvtilliten ?

02.10.2015, kl. 19:59 × motivation * × 10 Kommentarer

Ordet i seg selv sier alt: selvtillit, tillit til deg selv. Det bestemmer hvordan du ser på deg selv. Jo mer tillit en person har, jo mer positiv personen er i livet. Tillit spiller en stor rolle i alle menneskers liv. Dermed skaper en mangel på tillit blant mange mennesker for usikkerhet. I noen mer enn andre.

 

Mangel på selvtillit har vanligvis to årsaker. Til å begynne med, har mange mennesker et feil bilde av seg selv. De føler at de er verdt lite eller at de ikke kan noe. Mens det faktum alltid er feilaktig trodd.

Yes you can! ☆☆☆

 

I tillegg spiller eksterne reaksjoner en stor rolle i en mangel på tillit. Kritikk blir ofte misforstått og sett på som et personlig angrep, noe som gjør det at selvtillit synker. Av negative kommentarer fra folk rundt deg, kan du være ganske usikker. Da er du redd for at du ikke vil bli likt.

Heldigvis kan alle bli mer selvsikker. Med de riktige øvelsene, kan selv de mest usikre person fortsatt bygge mye selvtillit. Your life, life it! En annen person vet aldri nøyaktig hvordan du har det. Selv vet du best!

Xlaylow■▪           #selvtillit

 

(10) Kommentarer

følg meg☆☆☆

Eg lurer på hvorfor vi mennesker er den eneste levende vesen her på jord som betaler med penger for å overleve, der har du meg. Xlaylow.

Info

tenk!: spør mer, ikke vær naiv.
: everything♡
Om du lure på noe som helst er det bare å spørr: ♡ ♢

hits