Dagens spørsmål. Dyr i sirkus.

01.10.2015, kl. 01:01 × #Dagens spørsmål × 39 KommentarerBør dyr forbys i sirkus eller ikke? (Bør det komme en forbudt med å bruke dyr som underholdning i sirkus verden rundt)*

 

Skriv gjerne kvifor eller kvifor ikke i kommentarfeltet, vi snakkes.

 

 

*Dagens spørsmål kommer hver torsdag, følg med!

I katagorien #DagensSpørsmål finner du dagens spørsmål som har vært, det er alltid mulig å svare! 

#dyr #sirkus

 

(39) Kommentarer

Jeg blir mer redd deg, for hver dag som går!

30.09.2015, kl. 20:32 × @ gjeste innlegg × 0 Kommentarer*Gjeste innlegg fra www.bonzer.blogg.no  ♡. Xlaylow♢

Du gjør meg redd. Jeg blir mer og mer redd for hver dag som går på grunn av deg. Du får meg til å føle meg utrygg i Norge som skal være et av de tryggeste landene. Du gjør meg lei meg. Du gjør meg fly forbanna!

 Du trodde kanskje at det er innvandrerne som bekymrer meg, ikke sant?

 At jeg er redd for at Norge skal endre seg til å bli et muslimsk land, og at de norske tradisjonene skal gli sakte men sikker bort? Nei, det er ikke innvandrerne jeg er redd for. Det er deg som sitter på og kommenterer på Facebook, ulike nettaviser eller andre sosiale medier. Måten du sier at innvandrerne ikke fortjener hjelp fordi de er "gold diggers", og hvordan du vil sette en kule mellom øynene dems. At du er villig til å starte en krig i Norge for å unngå flere innvandrere er helt ubeskrivelig.  

Mange av flyktningene fra Syria har faktisk en veldig god utdanning, og vil være en stor ressurs for Norge i senere framtid. For det er en grunn til at de flykter. De flykter fra krig, sult og nød - noe du mest sannsynligvis ikke aner hvordan er med mindre du utvandret til USA på 1800- og 1900-tallet, eller levde under 2. verdenskrig. At du virkelig er så redd for Norge skal miste den norske kulturen og de tradisjonene vi har bygget opp? Er du virkelig så redd for at poteter og kjøttkaker til middag, bunad på 17.mai eller at julesangene våre skal bli borte?

Du må rett og slett skjerpe deg. Du må lære deg å være empatisk, og være villig til å hjelpe andre i en verre stilt situasjon enn deg selv. For vet du hva? 

  Før du lærer deg dette er du ikke menneskelig.

(0) Kommentarer

Edward snowden er på twitter!

30.09.2015, kl. 15:25 × datanett × 0 KommentarerEdward Snowden har åpnet en konto på Twitter. "Kan du høre meg nå?» Skrev han i sin første melding på sosiale medier. Meldingen ble delt i en time mer enn 35.000 ganger.

"Jeg jobbet for regjeringen. Nå jobber eg for folket,» står det i profilen til Snowden. Varsleren befinner seg trygt i Moskva hvor han skjuler seg fra murica (USA). 

Snowden følger bare en annen bruker på Twitter, det er den Amerikanske National Security Agency (NSA). I 2013 avslørte han at avdelingen, hvor han jobbet for på den tiden, overvåknet Internett trafikken ulovlig, overvåknet folket rett og slett, mobill telefoner alt data!. Snowden flyktet fra USA for å sikre at han ikke skulle bli tatt for å ha snakket om sannheten, hva virkelig skjer i USA.  GO SNOWDEN! dumt at Norge ikke vil ha deg. En som faktisk snakker sant!

 

Forsker Neil deGrasse Tyson velkommet Snowden på Twitter. Den populære amerikanske fysikeren intervjuet Snowden siste helg på Talk Radio Star. Også på sosiale medier har de to begynt å snakke sammen. "Det er folk som kaller deg en helt. Andre kaller deg en forræder. Hva synes du om alle disse stemplene?" Sa Tyson. Edward Snowden ga den beste kortfattet svar tilbake. "Eg er bare en borger som gjør seg hørt,»."

*Du er også en verdens borger, gjør deg hørt!

Xlaylow■▪              #EdwardSnowden

(0) Kommentarer

Superblood moon ☆

28.09.2015, kl. 13:52 × dyr og natur. (wildlife) × 18 Kommentarer

For første gang siden 1982, en super måne kombinert med en måneformørkelse !  Har du fått det med deg? Den har allrede funnet sted i dag/natt :)

#lunareclips        xlaylow■▪

(18) Kommentarer

murica (USA)* gjeld.

28.09.2015, kl. 13:12 × MURICA × 0 Kommentarer

Nesten alle har hørt om USAs gjeld. USA bærer det største delen til denne gjelden. Den totale gjelden i USA er høyere enn alle amerikanske sedler som finnes. Hvordan kan dette være? Hvordan har denne gjelden blitt sånn som det er? ,hva er den faktiske gjeld nå (hvor mye), og hva er konsekvensene av denne gjelden ?

 

Hvor mye?*

Mengden av den Amerikansk statsgjeld er enorm, ofte må du se et par ganger før du skjønner hvor stort dette tallet faktisk er. Den nåværende amerikanske statsgjelden er faktisk langt mer enn 19 000 milliarder dollar. For å sette pris på dette:

  1. Dette er mer enn 300 ganger av hva Bill Gates har i penger og eier.
  2. Hvis man samler alle amerikanske sedler ville det ikke ha vært nok til å betale gjelden
  3. Gjelden er mer enn $ 62 000 per Amerikaner.
  4. Denne gjelden er mer enn $ 2500 per person på verdensbasis.

De nøyaktige statistikken for USAs statsgjeld kan finnes via den såkalte US Debt klokke: http://www.usdebtclock.org .Det er også verdt å la seg merke til at veksten av USAs gjeld de siste årene har økt dramatisk.

Amerikansk lån*

Selvfølgelig må gjelden komme fra et sted, hvem er det som gir Amerika alle pengene nå? Det er en stor feil å tro at Kina er nesten den eneste kreditor, det er en faktum at Kina ikke engang er den største kreditor. Kina har ikke mer enn en 10 % andel av den nasjonale gjelden av Amerika. Den største delen av statsgjelden har den amerikanske myndigheter selv, som betyr de må betale det selv. Men det klarer de ikke, gjelden er umulig å betale tilbake. Nok grunn til bekrymring.

Konsekvenser av en konkurs Amerika*

 

Det er forskjellige ideer om hva konsekvensene ville være om USA skulle gå konkurs. Muligheten er absolutt ganske stor siden ingen løsninger har blitt funnet for den store statsgjelden som Amerika har. Mangen tror at USA faktisk allerede er konkurs fordi de aldri kunne betale gjelden tilbake i sin helhet. På den annen side, dette ville da gjelde for en rekke andre land også. Kan andre land betale sin gjeld tilbake i kort tid? Så det er ikke helt klart hva konsekvensene vil være av en konkurs Amerika. Det er sikkert at de globale finansmarkedene vil skremme deg helvete ut av kroppen.

*sjekk US debt klokke! Linken er med i teksten. 

Xlaylow■▪

#murica #gjeld #USA #Amerika #Debt #lån #dollar 

(0) Kommentarer

Love your baby ♡

26.09.2015, kl. 21:35 × news × 3 Kommentarer

Natalie Morgan fra den amerikanske byen Orlando er fortsatt i sorg etter tapet av sin datter, hun skriver om det på Facebook. Hun har et viktig budskap til alle foreldre.

 

Den lille Eleanor Josephine var dødfødt 11 september. ,,Jeg gikk for å sove natten før, og jeg følte henne bevege i magen. Da eg våknet opp følte eg ikke at hun beveget/sparket i magen min lenger. Det var ingen hjerteslag. Jeg bare visste det. Hun lever ikke!? Men jeg hadde jo ikke lyst til å vite. Jeg skulle ønske jeg tok feil." 

Historien som hun lagt ut på nettet kaller hun hennes bønn til alle foreldre. ,,Det vil være perioder hvor barnet ditt skal gråte og gråte når du setter barnet tilbake i sengen sin. Barnet vil selv gråte i armene dine som du har gjort alt mulig for å berolige babyen. Når det skjer, hver gang du føler deg frustrert og ønsker å løpe vekk, må du huske min historie."

 

Morgan skriver at hun fortsatt har flashbacks til det øyeblikket de ikke lenger følte hennes baby. ,,Jeg følte meg fanget, akkurat som taket kom ned på meg og ville krasje. Eg kunne ikke puste, pisket ut, jeg gråt , jeg kastet alt, jeg kastet opp, også er det en del av meg som døde med henne. kroppen min måtte være  en sikker sted for henne, men det drepte henne. Jeg var førti uker og seks dager gravid."

*Smerte

Hun har født en død baby til verden. ,,De tilbød meg en beroligende bedøvelse til fødselen, men jeg hadde ikke lyst. Eg ønsket smerte, kvalm og elendighet fordi det ville reflektere hva jeg følte i mitt hjerte."

*Takknemlighet

Det eneste Morgan ønsker er at foreldrene er takknemlige, til tross for de vanskelige tidene. ,,Be en bønn for meg og alle mødre og fedre som har mistet sine barn alt for fort/tidlig i livet. Be en bønn for min kjære Eleanor som aldri kan vite hvordan livet er utenfor magen min."

Den gripende melding fra Natalie ble delt mer enn 295.000 ganger.

 

 Vær glad i barnet ditt ♡ xlaylow■▪

(3) Kommentarer

Du har vel ikke glemt Fukushima?

25.09.2015, kl. 13:23 × Blogg × 4 Kommentarer

Fukushima -ulykken har allerede funnet sted fire år siden. Alle husker vel det: en tsunami, reaktor fire alvorlig skadet. En fersk studie har indikert at alt drivstoffet har smeltet, og ifølge forskerne, er dette den verste meltdown i historien. Men hva var det som skjedde, nøyaktig ? 11 mars 2011, et jordskjelv på 9,0 på Richters skala utløste en gigantisk tsunami som feide over kysten av Japan.

 

 Full fart knuser tsunamien dikene  og invaderte landet med alle dens konsekvenser.

 

Langs kysten var det fire reaktorene ved Fukushima som måtte tåle kraftig press under tsunamien. Vannet penetrert reaktor 4 og brøt tykke vegger av kjernen. En ekte kjernefysisk katastrofe ble utviklet.
Vannet som har invadert har forårsaket store strømbrudd i reaktor fire. Uten strøm gikk kjølesystemet av. Hvis den ikke kan avkjøles reaktoren, så bygges varmen opp i kjernen av reaktoren. Vannet fordampet i kjølesystemet og la press på kjernen. Når trykket var for høy spreng kjernen av Unit 4 og derfor kom det mye radioaktivt avfall i luften. Veldig mye stråling ble utgitt. Vannet som hadde invadert var forurenset med radioaktivt avfall. Dette vannet er trukket tilbake i havet, og har spredd seg.

Når kjølesystemet var nede, startet neste katastrofe. Brenselsstavene i kjernen av reaktoren var rykende varm. Som kjernereaksjoner ikke kan dempes, fortsatte varmen  å øke. Når stengene var for varmt, ble de smeltet gjennom bunnen av reaktoren. All den radioaktivitet som nå kommer ut av stengene passerer direkte inn i bunnen av jorden. Denne strålingen har sterkt påvirket grunnvannet ved Fukushima. På grunn av strålingen i området rundt Fukushima er det ikke lenger levedyktig, og alt det radioaktive nedfall som er berørt av vinden i alle retninger sprer seg fleire områder. Stor katastrofe.

 

 

 

Sosialt er kjærlighet ! ♡

*Syntes du dette er en nyttig artikkel? Del eller lik det! :)

Xlaylow  

#Fukushima #japan 

 

(4) Kommentarer

Dagens spørsmål. Vann.

24.09.2015, kl. 01:30 × #Dagens spørsmål × 29 Kommentarer

Hola! 🌞

Dagens spørsmål er denne gang om vann, Nestle sin CEO (CEO, forkortelse på engelsk for chief executive officer, på norsk administrerende direktør.): Peter Brabeck meiner at vann ikke bør være en "rett" til alle mennesker... dette er også en av de få grunner at eg boikotter nestle sine produkter.

Bør vann forbli en grunnrett for alle mennesker/alle levende vesene her på jord eller ikke?

*skriv gjerne kvifor eller kvifor ikke i kommentarfeltet, vi snakkes.

Xlaylow🌹. 
*Dagens spørsmål kommer hver torsdag, følg med!

#Vann #dagensSpørsmål #grunnrett #nestle

(29) Kommentarer

Du er ikke perfekt, men du e unikk!♡

22.09.2015, kl. 09:18 × motivation * × 18 Kommentarer

 

Lider du av "perfeksjonisme syndromet"? Vel, eg har det, for mange år! Og mangen som nok "lider av det".

Symptomene på "perfeksjonisme syndrom".

1. Du analyserer for mye på alt før du starter med noe.

2. Du unngår ting for å unngå negativt utfall.

3. Du tror/syntes at noe MÅ være perfekt før du tør å vise det.

4. Du venter på det perfekte tidspunktet for å gjøre dine drømmer å gå i oppfyllelse.

5. Du bekrymrer deg over resultatene dine, (måten du prestere på).

Den "Perfeksjonisme syndrom" er stemmen inni hodet ditt som sier at du ikke er god nok, at du ikke er god nok til å få det tilbudet. Dette er bare løgn du forteller deg selv, fordi du er redd for å mislykkes. Perfeksjonisme er et sted i vår ungdom årene, det oppstår for å beskytte oss selv mot feil. Fordi vi ikke er født perfeksjonist, har vi utviklet det med årene. Skjønner?

♥️ Perfeksjonisme fører faktisk ofte til dårlig ytelse.

Av ønsket om å gjøre ting "perfekt" ,fokuserer du på de gale tingene. Om ting som  egentlig ikke gjør  saken til noe mer i totalsummen som foreksempel: er det skrevet med bokstave, er det komma i teksten.

 

Dette tar mye ekstra tid og energi og verdifulle muligheter. Muligheten å oppleve, å få tilbakemeldinger ,å lære noe lærerikt og møte nye mennesker.

Så du finner deg selv sittende fast i detaljer, og fokuserer på de minste feil, spør deg selv: Er dette virkelig viktig?

♥️ God, er godt nok!

 

Eg liker jo kvalitet også i det eg gjør selv. Men eg er forsiktig nå, det er en stor forskjell fra et par år siden. Hvis eg føler at noe er bra nok så er det på tide å slippe taket. 

"God er god nok" for meg har akkurat det blitt et tankegang (tenkemåte). Bruk denne tenkemåte, det gir deg push,n i hverdagen til å handle raskt.

Det gir deg mot til å endelig gjøre de tingene du veldig lenge ikke tørde å gjøre eller/og de tingene som tok deg lang tid til å gjøre. Ikke vær redd for å stoppe med procrastinating. "God er godt nok" gir deg rom for endring, forbedring, vekst og nye muligheter !

♥️ Stopp perfeksjonisme.

Ønsker du å bryte den "Perfeksjonisme syndromet" ? Så må du skjønne det  følgende:

 

*Du er ikke en perfeksjonist, du oppfører deg som en perfeksjonist. Atferden til perfeksjonist er lært og kan også avlæres igjen. Det et fortsatt ikke lett og det tar sikkert tid, men vet at det er mulig!*

*Perfeksjon er en illusjon. Den perfekte øyeblikket vil aldri komme, akkurat som den perfekte business ikke finnes.

*feil gjør vi alle, at du har gjort dumme valg og/eller gjort ting til en fiasko betyr ikke at du er dømt til å misslykkes i livet. feil kan vi lære av!

*Feil gir læreopplevelser. Svikt gir tilbakemelding. Dette er tegn på at du trenger å endre noe.

Og ofte er det bare en liten endring som alle nok trenger! Ting er ofte ikke engang "perfekt" på den måten vi tror det er!

 

Lider du av "Perfeksjonisme syndromet" ? Eller har du nå brutt trangen til å ha vert perfeksjonist og har dine beste tips? Del det i kommentarfeltet! 

Xlaylow ♥️

#unikk #godtnok #perfekt #perfeksjonisme #perfeksjon

(18) Kommentarer

Politi brenner kroppen til en 3 åring.

19.09.2015, kl. 23:56 × krim × 10 Kommentarer

Dette her er en demon/djevel! (Jo, han på bilde!) Hvorfor? Han brente en 3 år gammel gutt sitt kropp.Blir jævli forbanna nå! Er det seriøst mulig? Spør meg gjerne HVORFOR eg skal stole på politi! Verden rundt gjør de fæle ting, er dere foreksempel kjent med Monica saken her i norge? Politi som drepte flere uskyldige mennesker i Nederland og America? Eg kan jo skrive om flere saker på bloggen min, gjør gjerne det altså. Hvorfor skriver eg akkurat om denne saken ? Les videre og fortell meg gjerne ka du syntes ☆ *hendelsen fant sted i murica (amerika).

"Jeg fikk ikke sove" derfor brente politimann ved navnet Cody Marrone et 3 år gammelt barn sitt kropp. 

Cody Marrone, en Hernando County politimann, ble tatt i varetekt etter at det ble oppdaget at han brukte den varme enden av en hårføner Gjentatte ganger til å svi kroppen av en 3 -år gammel gutt ,ifølge rapporter. 

Den gutten skulle han ta vare på, (under hans omsorg). Det var altså ikke sitt eget. Marrone sørgte for at barnets kjønnsorgan ble brent.

Politimannen ventet på at den metalle grill ble varmt. Da trykket han den på barnets kjønnsorgan, og holdt den der til kjøttet brent. Han gjorde dette gjentatte ganger i ulike steder på barnets kropp, det påførte barnet alvorlige brannskader og gutten er nå permanent markert.

Da han ble fanget sa han: "ingenting kommer til å skje med meg, eg ender ikke i fengsel. Politimann Marrone ble siktet for grov barnemishandling og omsorgssvikt.

 

Ved første hevdet Marrone at barnet "gjorde det selv".

Men etter dypere etterforskning, ble det fastslått at disse brannsår ikke var tilfeldig. De ble med vilje påført på barnet om og om igjen. barnet skrek og gråtet som faen (har lidet rett og slett).

Etter etterforskningen, har Marrone endelig innrømmet å ha brukt den brennende varme enden av hårføneren til å brenne barnets kropp.

De siste nyheten om denne saken er at han, er dømt til 15 års fengsel... tror/syntes du det er nok straff? Hva ville du ha gjort hvis du var dommer?

#politi    

xlaylow▪■

 

(10) Kommentarer

INGEN dyr i sirkus! 👊

18.09.2015, kl. 18:15 × dyr og natur. (wildlife) × 5 Kommentarer

Eg er rett og slett STOLT over Nederland ♡. Hvorfor? Jo, nå er det ulovlig å bruke ville dyr som foreksempel: elefanter, løver, bjørner og sjiraffer i sirkuset i Nederland. Dyr er ingen slaver! ( ja, alle dyr er faktisk ville dyr).

Levetid for et dyr i fangenskap er ikke i det heila tatt glamorøse som det kan bli visst å være i ringen. Ofte må sirkusdyr gjennomgå grundig opplæring (det forårsaker masse mengder stress) og / eller overgrep påført av trenere som søker å skape frykt hos dyret. Ville dyr er ikke noe underholdning for mennesker, blir du glad for å se en dyr i fangeskap liksom? Ni europeiske land har allerede gjennomført et forbud mot å holde ville dyr i sirkus, - inkludert Østerrike, Hellas og Belgia. I tillegg har den maltesiske presidenten gitt et lignende initiativ i oktober 2014. Etter Costa Rica besluttet å stenge sine dyreparker og frigjøre dyr i fangenskap, har denne nyheten absolutt hintet på MYE mer positive utviklingen som kommer i nær fremtid! 

 

Nederlandske dyrevernorganisasjonen, har brukt de siste ni årene og jobbet med en forbudt å ha ville dyr i sirkus som vil bli gjennomført i Nederland.

 Hva som skjer med de dyrene nå vet ikke eg. Ingen sirkusliv lenger, så skal de tilbake til naturen? Er de vant til det? Er de klar for det? 

 

Tirsdag 15 september 2015 ble den forbudt mot ville dyr i sirkus offisielt trådtet i kraft i Nederland. FourPaws som rapporterte det. Av de 22 aktive sirkus i Nederland, eier 16 av de totalt 119 ulike ville dyr. Flere dyr arter er utestengt fra den 15 september 2015. Det inkluderer sjiraffer, elefanter, tigre, løver, sebraer, sjøløver og primater. Men eg sier INGEN DYR I SIRKUSET BØR DET VÆRE! ♡ 🐆

  

 noe tanker du vil dele? Skriv det gjerne i kommentarfeltet, og del videre^ xlaylow♡

#dyr #sirkus

(5) Kommentarer

Dagens spørsmål. Politiet.

17.09.2015, kl. 03:03 × #Dagens spørsmål × 47 Kommentarer

Bør politiet i Norge være bevåpnet eller ikke? Skriv gjerne kvifor eller kvifor ikke i kommentarfeltet. Vi snakkes. 

Xlaylow▪
*Dagens spørsmål kommer hver torsdag, følg med!

#politiet #dagensSpørsmål

(47) Kommentarer

Slåsskamp i barnehage.

17.09.2015, kl. 01:40 × krim × 0 Kommentarer

To kollega som jobber for en barnehage i New Jersey har blitt tiltalt med barnemishandling etter at de hadde oppmuntret småbarn å bekjempe (slåss) med hverandre.  at hendelsen faktisk fant sted......

Hendelsen ble rapportert av den amerikanske avisen The Washington Post.

Barna kastet hverandre opp på gulvet og slåss som faen. Det heila hendelsen er oppmuntret av de to kvinnene som var ansvarlig for å passe godt på barna.  Men det skjedde ikke.

Sparket▪

Den 22 år gamle hovedmistenkte og hennes 28 år gamle kollega har nå blitt avvist av mottaksapparatet. De er siktet for barnemishandling og de kan bli dømt til fem års fengsel straff.

"Paret" har sett barna til aggressiv atferd mot hverandre inspirert av Fight Club, en film fra 1999 med blant annet Brad Pitt som er med i filmen.

Så vidt det er snakk om, er ingen av barna blitt skadet under kampene. Organisasjonen er veldig bekymret etter hendelsen.  må det først gå til helvete før noen blir bekrymet altså...!

barnehage har begynt å trene sine ansatte og har screening prosessen for nye medarbeidere.

Ja, dette er hårreisende!  Eg stoler rett og slett ikke på noen som helst ansatte, uansett hvor i verden eg måtte være. Mange idioter som har jobb ute i den verden.              

^Xlaylow.

#barnehage #barn

(0) Kommentarer

Facebook får seg 'liker ikke' knapp. 👎🏽 

16.09.2015, kl. 07:51 × datanett × 15 Kommentarer

Det kommer likevel en misliker knapp på Facebook. Facebook sjef og grunnlegger Mark Zuckerberg som sa det den, tirsdag 15 september 2015, under en spørsmål og svar sesjon. Han var imot det før men knappen er på vei til å skje! Hvorfor han har byttet mening nå i det siste er ikke sikkert enda. (UKLART INNTIL VIDERE)
lol... dette blir spennende, tror at mangen kommer til å "misbruke" den 'liker ikke' knappen som faen! Kanskje ikke noe å le om men... faktisk kan dette bli KAOS!  😈

 

Dato når den 'liker ikke' knappen kommer er ikke blitt snakket om enda.

Hva syntes du, bør Facebook få seg den 'liker ikke' knapp?

xlaylow 🌺

(15) Kommentarer

Demokratiet er en illusjon.

16.09.2015, kl. 03:24 × krim × 4 Kommentarer

 "If voting made any difference they wouldn't let us do it". Mark Twain▪

Alle politikere er og blir kontrollert av den skjulte hånd (ubevisst, frivillig eller under tvang ). Hvis man ønsker et nytt paradigme (forbilde, mønster, eksempel) så trenger vi bare å fjerne politikk fra våre liv. Det er nok energi til alle sine villeste drømmer, denne overfloden får ikke du, du vil bli avvist av den skjulte hånd, og du blir tvunget inn i et paradigme av knapphet. Fordi du ikke vil være ansvarlig for ofrene for fordeling av knappe ressurser. Demokrati finnes ikke. Det finnes en skygge regjering med sin egen luft makt, sin egen militær,  sin egen innsamlingsaksjon for mekanisme de "trenger" , og evnen til å forfølge sine egne ideer om nasjonal interesse, fri fra alle sjekker og balanserer, og fri fra loven selv. Ja, eg sier og meiner at demokrati er en illusjon. 

Hovedproblemet med illusjonen av demokrati er at det alltid undertrykker mindretallet av befolkningen. 

Demokrati eksisterer ikke og har aldri eksistert i den moderne historie av planeten vår. Illusjonen av demokrati er hva mange mennesker ser på, i det som kalles for demokrati.

*Bare svindel.

Det er nok at folk vet at det var et valg. Folk som gi stemmene sine, bestemmer ingenting. De menneskene som teller stemmene, bestemme alt.

Ingen har rett til å bestemme for deg. Ta ansvar for ditt eget liv og dine egne avgjørelser, ingen kan gjøre det for deg, ingen bør gjøre det for deg heller. Du er ikke svak! Aldri delta i valget, jo det er faktisk logisk.

 kontrollerte opposisjon□

Har det noe gang vært bedre etter valget? Eller har politikerne alltid gjort hva deres skjulte mestere har fortalt dem? Vår historie bekrefter at demokratiet ikke eksisterer. Venstre og Høyre er en fiksjon skapt for å få splittelse blant befolkningen. Begge sider av hver konflikt er kontrollert av samme enhet. Disse konfliktene er ikke livsnødvendige dramaer men det styre folk bort fra de virkelige problemene som faktisk finnes... ikke bruk oppmerksomhet til skuespill iscenesatt av aktører (politikere). De gjør hva som er best for seg, ikke for deg. 

xlaylow▪☆

(4) Kommentarer

Se og hør vs blind og døv ☆☆☆

14.09.2015, kl. 18:27 × Blogg × 6 Kommentarer"Se og hør", hører vi og ser vi ikke ofte den sitatt? Joda til og med kan man kjøpe seg en Se og hør magazinblad (ukeblad) i nærmeste butikken ikke sant? I denne innlegg skal eg skrive om det motsatte, blind og døv.

Hvem er jeg når eg blir blind og døv?

Noen mennesker er blind og andre er døv, kan du forestille deg hvordan det er å være blind og døv? 400.000 mennesker verden rundt som er blind og døv, og det er bare de som er registrert, hva med de som ikke er registrert? Tallene er sikkert høyere men det vet vi ikke fordi vi hører og ser det ikke. (Mangen som ikke bryr seg engang).

Det er et dilemma! Hva er verre, blind eller døv? Joyce de ruiter (31 år gammel kvinne) kommer til å bli begge deler. Et par år før legene skjønnte hva som er galt med henne, ser Joyce de Ruiter en dokumentar på TV. Det handler om en døvblind kvinne som bor i et krisesenter. Hennes veileder rører henne med hånden forsiktig inn i håndflaten hennes. Hun ser ut til å forstå det. 

"Jeg vil heller dø enn å bli blind og døv" sier fru Joyce.

     ▪Ingen medisin...

Fru Joyce som også er mor stiller spørsmålet: Og hva nå?  Denne spørsmål gripper henne flere ganger om dagen i strupen. Det rammer de fleste som blir blindt og døv i forskjellige tempo. I det siste årene har Joyce begynt å se dårligere. Joyce ser nå verden gjennom et rør, men forventningen er at hun er blind i 10 år. Noen folk holder noe få prosent med sitt synlighet. "Det er som å se gjennom et sugerør,'' forklarte Fru Joyce til  hennes døtre (4 og 7 år gammel). 

PANIKK《《《

Av og til er Joyce redd, at hun allrede er fullstendig blind. Hun våkner opp seint på natten og det er mørkt, "har øyene mine allrede sluttet å fungere"? Spør hun seg selv. Allrede nå?" Hun er også redd for hørselen hennes, som også bare blir dårligere og dårligere. Hun er i en kontinuerlig prosess med sorg. Jobbe kan hun ikke lenger. Hvordan blir fremtiden? Og hva med barna? Tanken om en annen måte å kommunisere seg på når den tiden kommer seg, vil hun ikke tenke på i det heila tatt. Hun kan bare håpe at hun kan være "mer" (gjøre mer) enn kvinnen i dokumentaren. "Jeg håper at min hørsel vil forbli stabil. Hva er mitt verktøy i samfunnet hvis jeg ikke kan gjøre noe mer? Hvem er jeg ?" 

Hun gnir tårene i øyene sine. "Min største frykt er at eg er en byrde for min mann og barn. En belastning i stedet for et tillegg".

Se og hør, hva med blind og døv? Xlaylow ♢

#seoghør #seher #blindogdøv 

(6) Kommentarer

NASA holder hemmeligheter! (UFO)

13.09.2015, kl. 16:49 × paranormalt 👽 × 5 Kommentarer

Ifølge de mest nøyaktige tall, er halvparten av alle amerikanske offentlige dokumenter hemmelig. For en gjennomsnittlige registrar er fortsatt den største delen av historien veldig hemmelig.

Men...

Vi har rett til å vite hva som skjer på denne planeten i feltet av vitenskapelige og teknologiske gjennombrudd! Hvilke hemmeligheter er gjemt i datasentre i det amerikanske militæret, NASA og det amerikanske forsvarsdepartementet? Hvorfor er det billioner av dollar pumpet hvert år i denne tjenesten!?  Hvilken informasjon holdes spesielt borte fra folket? Noen som vet alt dette, og det er den skotske systemansvarlig Gary McKinnon. Han er tiltalt for den største militære data hack i den Amerikanske historie. 

I perioden februar 2001 og mars 2002 kom han seg inn i 97 topphemmelige datamaskiner av den amerikanske hæren og NASA. Takket være ham var det mer enn 2000 datamaskiner dagen lang nedstengt. Kort tid etter 11. september 2001, har han også nedstengt noe systemer som bare en måned senere var igjen i drift. Ifølge den amerikanske påtalemyndigheten hadde hans handlinger  blitt et tap på $ 700 000 som resultat. I 2005 ble han arrestert i London men han ble ikkje tiltalt. 

Advokat ☆

Etter at han ble arrestert i London, har han kjempet sammen med sin advokat, hvorfor? For å ikke bli utlevert til USA. Til slutt ble han ikke utlevert.

Den amerikanske regjeringen var bekymret for den informasjonen som McKinnon hadde funnet. Politikere er bare marionetter, de har ingenting å si og bare gjør oss til å tro at de tar viktige avgjørelser. De ledende militære og de som lager penger har makten.  

McKinnon kom over informasjon om en hemmelig romprogram og en hemmelig romskip som er bemannet av ikke- jordiske offiserer. USA ser ut til å ha antigravitasjons enheter. Hackeren tok også flere bilder av UFOer og lister over fartøy som er levert på rommet. Les mer om det her:   http://coka.blogg.no/1440440809_hemmeligheten_om_uten.html 

Xlaylow▪

#UFO #hemmeligheter #NASA #Amerika

(5) Kommentarer

George carlin (Rip ♡) quotes.

12.09.2015, kl. 12:33 × quotes. × 4 Kommentarer

"Den mest urettferdig ting om livet er slik det ender. Jeg mener, livet er tøft. Det tar opp mye av din tid. Hva får du på slutten av det? En død ! Hva er det, en bonus? Jeg tror livssyklusen er alt bakover. Du bør dø først, få det ut av veien. Så bor du i en alderdom hjem. Du bli kastet ut når du er for ung, så får du et gullur, du går på jobb. Du jobber førti år til du er ung nok til å nyte pensjonisttilværelsen . Du gjør "dumme " valg, du fester, du gjør deg klar for videregående skole. Du går til klasse på skolen , du blir en liten barn, du leker, har ingen ansvar, blir du en liten baby ,du går tilbake til livmoren, du tilbringe siste ni månedene flytende ...

 

... og du fullbyrde som en orgasme" ♡

 "Eg stemmer ikke. For to grunner. Først av alt er det meningsløst; dette landet ble kjøpt og solgt for lenge siden. De måke dritt rundt hvert fjerde år * puh *  å stemme betyr ikke en jævla ting. Dernest tror eg hvis du stemme, har du ingen rett til å klage. Folk liker å vri det rundt - De sier: "Hvis du ikke stemme, har du ingen rett til å klage, " men hvor er logikken i det ? Hvis du stemme og du velger uærlig, inkompetente folk inn på kontoret som skru alt opp i feil retning, så er du også ansvarlig for hva de har gjort. Du forårsaket problemet; du stemte dem inn; du har ingen rett til å klage. Jeg ,derimot ,som ikke stemte, som faktisk ikke engang forlate huset på valgdagen , er på ingen måte ansvarlig for hvilken avhandling folk har gjort, og eg har all rett til å klage på rotet du opprettet som jeg hadde ingenting å gjøre med."

 

Flotte quotes ikke sant? Det blir meire, Følg med på bloggen! Ha en flott dag videre☆  Xlaylow▪

 

 

(4) Kommentarer

Dagens spørsmål. Alkohol.

10.09.2015, kl. 01:00 × #Dagens spørsmål × 30 Kommentarer

Er alkohol skadelig i dagens samfunnet? Skriv gjerne kvifor eller kvifor ikke i kommentarfeltet. Vi snakkes.

Xlaylow▪ 
*Dagens spørsmål kommer hver torsdag, følg med! 

#alkohol #dagensSpørsmål

(30) Kommentarer

lever du som en zombie ¿? (levende død).

08.09.2015, kl. 05:38 × livsstil × 4 Kommentarer

økonomier har blitt bygget på en svært beregnet måte på tilfredstillelse, avhengighet, og unødvendige utgifter. Vi bruker det til å muntre oss opp, for å belønne oss selv, for å feire, for å løse problemer, å heve vår status, og for å lindre kjedsomhet. Kan du forestille deg hva som ville skje hvis hele verden sluttet å kjøpe så mye unødvendig dritt som ikke legger mye av varig verdi til våre liv ? Økonomien ville kollapse og aldri komme seg.

Alle våre godt omtalte problemer, inkludert fedme, depresjon, forurensning  og korrupsjon er hva det koster å skape og opprettholde en rik "god økonomi". For økonomien å være "sunn", i denne verden må det forbli usunn. Sunne og glade mennesker føler ikke at de trenger mye de ikke allerede har, og det betyr at de ikke kjøpe en masse junk, de trenger ikke å bli underholdt så mye, og de ender ikke opp med å se mye reklame.

Kulturen i åtte- timers arbeidsdag er big business' det er det kraftigste verktøy for å holde folk i samme misfornøyd staten der svaret på alle problemer er å kjøpe noe. Det siste folk ønsker å gjøre etter en hard dag på jobben er trening, Forbedre seg selv, i dybden av deres lidenskap, eller stiller spørsmål ved hvordan ting er. Lettelse og tilfredstillelse er Vanligvis de første tingene  mennesker vil være på jakt etter.  Vi tjener altså penger og bruker det på å gjøre andre rik.  Og alt dette mens de fleste av oss jobber for en sjef og gjør han/hun rik. 

Tjener man mer penger så bruker man mer penger. Det er ikke det at man plutselig trenger å kjøpe mer bare fordi man tjener mer, man gjør det bare fordi man kan, fordi det blir mulig. slik skjer det. Faktisk er det ganske vanskelig for oss mennesker å unngå å øke vår levestandard ( eller i det minste vår rente av utgifter ) hver gang vi får ekstra penger.

Vi kjøper ting for å muntre oss opp, for å holde tritt med naboen, for å oppfylle vår barndom visjon om hva vår voksenlivet ville være som å kringkaste vår status til verden, og for en rekke andre psykologiske årsaker som har svært lite å gjøre med hvor nyttig produkter som vi kjøper egentlig er. Lever vi mennesker bare for pengene skyld? Vi er ingenting uten penger? betyr det at i denne verden så er penger det viktigste som finnes?

Du blir født, så kommer du i skole alder, det betyr fleire år med skole. Etter det når du er ferdig med skole så må du jobbe resten av livet ditt, gifte deg, få barn, betale regninger også dør du. "Obey" Er vi mennesker fri ?

  ●Hvorfor er vi mennesker den eneste levende vesen her på jord som trenger penger for å overleve?

Zombie mennesker er uinteressert i personlig utvikling. Man kan ikke kjøpe liv. Ingen kan faktisk kjøpe seg en personlighet heller.  Hvem er du uten penger? 

Xlaylow▪

 

(4) Kommentarer

Historien bak varulver 🐾

07.09.2015, kl. 04:02 × paranormalt 👽 × 9 Kommentarer

Den sanne historien om varulver Begynte i en tysk landsby som heter " Bedburg ", hvor en mystisk skapning begynte å gjøre forferdelige mord og forbrytelser i fleire år - som terroriserte folk i bygda. 

Det hele startet på 16-tallet i "Bedburg" når monsteret tok bort kvinner og barn i landsbyen og drepte dem på usigelige måter. Folket i bygda mente at de ble drept av en demon fra helvete eller en blodtørstig varulv som bor blant dem. Dette er den sanne historien om "Peter Stump" - Varulv av Bedburg- han var en velstående bonde og hans rikdom forsikret ham respekt og innflytelse, men det var ansiktet til "Peter Stump" som alle på " Bedburg " visste om. Hans sanne natur var mer ondt enn du tror. Han hadde en mørk arr i sjelen sin for å tilfredsstille sine djevelske planer da han bestemte seg for å ta på seg huden av en ulv.

På denne tiden begynte barn å forsvinne fra sine hjem, og unge kvinner forsvant bare. Noen av dem ble funnet død, myrdet på fryktelig måter , og andre ble aldri funnet. Folk begynte å stille spørsmål om dette, noen av dem antas at ulvene er sulten , så bøndene begynte å beskytte seg mot dyr , mens andre antatt at det er en varulv som lever blant dem.

 Så det var saken , selv om " Peter" egentlig ikke forvandlet seg til en ulv, men istedenfor dekket han seg med en ulv hud og vandret landsbyen på jakt etter hans ofre. Så varulver er ikke ekte , de er bare fiktive figurer basert på den sanne historien om den tyske landsbyen "Bedburg"

Hva syntes du, tror du på varulver? Eg tror selv at det er mer mellom himmel og jord utenom den "normale" men varulver nei.

🐾 xlaylow▪ 

#varulv

(9) Kommentarer

Smerte ■

06.09.2015, kl. 17:23 × @ gjeste innlegg × 6 Kommentarer

Hei! Dette er en flott gjeste innlegg av http://trultesdystrerealiteter.blogg.no takk at eg fikk dele!  #smerte

Mine lesere: Håper at du som leser dette syntes den er like flott som eg gjør ☆ Xlaylow.

Smerte ♤

Smerte kjenner ingen alder, farge eller religion. Smerte er fullstendig fordomsfri, det om du er rik eller fattig tar ikke smerte seg nær av.

Man kan faktisk våge å påstå at smerte diskriminerer ingen.

Du kan være en nitti år gammel mann med trykksår, en førti år gammel revmatiker, en tjueåring med overbevegelige ledd eller et spedbarn rett ut av fødselen med noe som ikke ble utviklet skikkelig. I teorien må man jo si at variasjonen er noe å beundre, men i realiteten skulle jeg nå ønske disse lumske smertene kunne vært forbeholdt menneskene som fortjente det. 

 

Smerte gjør også noe med mennesker, det tapper for energi, det tynger på psyken og man føler seg ufullstendig.

Jeg selv drukner tidvis i min egen selvsympati og kjenner sjalusien brer seg over alle disse fullstendig friske menneskene der ute.

Da har jeg ikke annet valg enn å minne meg selv på at smerte ofte er usynlig og jeg har absolutt ikke innsikt i hvordan en annen person føler seg på innsiden. Jeg glemmer at jeg ikke kan se om en person selv har det vondt, om så det er stemningbasert eller fysisk så kan ikke jeg se dette.

 

Alle vil være friske, veldig få mennesker liker å føle at ens egen kropp går imot en, uansett alder så vil man ikke føle seg mindre enn man er. Alle vil nok egentlig kunne orke alt, selv tror jeg virkelig alle egentlig vil jobbe, noen velger å la være fordi yrket er feil, andre kan ikke.

De som ikke kan må det være forferdelig for hvis man tenker over det, fordi yrket er fortsatt noe som spiller en stor rolle i flertallets liv, dette handler jo om noe så enkelt som mestring følelse.

 

Jeg klarer å jobbe, det kan noen dager gjøre vondt, men jeg klarer og er utrolig takknemlig for det.

Dersom smerte hadde tatt fra meg min sjanse på et yrkesliv, så hadde jeg virkelige følt meg videre forbanna og forferdelig om noen skulle kalt meg unna sluntrer. 

Derfor håper jeg flere folk med tiden kan innse at smerte er usynlig, man kan ikke gjenkjenne det uten videre, derfor heller ikke vite hva ethvert individ må igjennom følelsemessing når de ikke kan jobbe.

Du vet aldri heller, smerte diskriminerer ingen, og neste for tur kan være akkurat deg, eller kanskje det allerede er.

Da er i så fall jeg på din side og håper det beste for deg.

 

- Birgitte

 

(6) Kommentarer

sannheten bak løgnen 🌟 

05.09.2015, kl. 16:35 × mennesker på flukt. × 5 Kommentarermainstream media vil ikke vise bilder av den gutten som druknet og dermed døde... mange mennesker er på flukt og vil derfor til Europa i håp å ha et bedre liv. Er det bedre i Europa? Hvem er årsaken til at så mangen mennesker er på flukt? Hvem bidrar med i dette?

#WhereIsTheLove? #flyktninger #mennesker

Xlaylow.

(5) Kommentarer

Foreldre er sinte! 😡 

05.09.2015, kl. 16:17 × MURICA × 0 Kommentarer

Foreldre er rasende sinte etter en agent tiltatt en 11 -år gammel gutt Med "besittelse "for å ha et blad som" så ut som "Marijuana, gutten ble også kastet ut av skolen for et år.

Er det virkelig mulig? Et blad er ulovlig liksom...

Foreldrene til gutten sier at han nå Lider av panikkanfall og depresjon, og må se en pediatrisk psykiater, det var etter Bedford County Sheriff kontor engasjerte seg i det som mange er enige om var ondsinnet at denne hendelsen fant sted. Den 11 år gammelt gutten ble siktet for "besittelse" og tiltalt for måneder av offiserer og advokater, ifølge rapporter.

På toppen av det, ble han kastet ut av sin skole for et helt år, det hindrer ham fra sosialt samvær med sine venner på campus. Han ble altså sparket  ut av skolen for noe de ikke kunne bevise at han gjorde det, "sier Melvin Williams, en advokat som arbeider med guttens foreldre i søksmålet mot Sheriff kontor. Agent M.M. Calohan arkiverte en "besittelse av marihuana" siktelse mot den lille gutten, selv om bladet som gutten hadde ikke var marijuana!

Felttester som har blitt gjort på den harmløse blad kom tilbake som negative, som bekrefter at det ikke var marijuana.

Murica du feiler stort!    #barn #gutt #foreldre #amerika #sinte #rasende #marijuana #skole #blad

Xlaylow.

 

 

(0) Kommentarer

10 år USKYLDIG i fengsel.

04.09.2015, kl. 18:12 × krim × 3 Kommentarer

Mitt første spørsmål blir da: fungerer rettsystemet som det skal?... Hvor mangen er det i heila verden som sitter uskyldig i fengsel? Det blir bare å lure, fordi det er mange saker som har blitt "glemt". Og nå tilbake til overskriften. Kilde: daily mail australia.

kvinnen som satt 10 år uskyldig i fengsel.

 

En australsk kvinne får ca 1,4 mill fordi hun har tilbrakt ti år i fengsel uskyldig. 

Hun endte opp der etter at hun avviste en politi agent (hun ville ikke være sammen med agenten). Som ikke aksepterer det og forfalsket bevis mot henne sånn at hun har blitt dømt til fengsel. 

Hva slags mennesker jobber for/hos politiet!?

Roseanne Beckett som hun heter, hadde en restaurant i landsbyen Taree, nord for Sydney. Der i 1983 en brann brøt ut. Etterforsker Peter Thomas kom å undersøke brannen, og laget alle slags uvanlige tankevekkende bemerkninger. Beckett hørte ikke på han og hun stoppet ikke der, men leverte en klage til politiet. Hun ble deretter selv anklaget for brannstiftelse, men aldri tiltalt. Noe år seinere så giftet hun seg med en annen mann, en bekjent av agent Peter Thomas (mannen hun avviste). I 1991 arresterte Thomas henne fordi hun "ville" ha ansatt noen til å drepe sin mann. Agenten forfalsket bevis og lot dermed en pistol ligge i huset hennes som han har brakt der. Hun ble dømt for drapet, også i anket men var fri igjen i 2001.

De har dratt meg gjennom helvete! Sa Roseanne Beckett.

De er monstre, "Beckette sa av agentene. ,, De dro meg gjennom helvete, fra retten til retten, på bekostning av skattebetalerne. Men nå har frue Beckette endelig fått seieren. 

Agenten kan ikke bli tiltalt, han døde i fjor. #uskyldig

Xlaylow.

 

(3) Kommentarer

Dagens spørsmål. Marijuana ♡

03.09.2015, kl. 13:46 × #Dagens spørsmål × 41 KommentarerBør marijuana legaliseres i Norge eller ikke? Skriv gjerne kvifor eller kvifor ikke i kommentarfeltet. Vi snakkes. 

BLOGG ANNBEFALING: www.norweed.blogg.no

Xlaylow.♢

*Dagens spørsmål kommer hver torsdag, følg med!

#dagensSpørsmål #marijuana

(41) Kommentarer

Lykka er der du kjenner deg heima ♢

02.09.2015, kl. 16:39 × @ gjeste innlegg × 5 Kommentarer


En gjeste innlegg av www.diktarfia.blogg.no , lykka er der du kjenner deg heima. Xlaylow▪.

 Eg såg ein gut igår på ca åtte år, som vekte mange tankar inni meg. Han hadde kome heim i saman med sin far,

til heimen der han budde før han dro.

Heimen hans var eit ruin, gata likeså,

Landet hans det var i krig og alt var vanskeleg. Men augo på den guten, dei tenker eg på no,

og tenker også på dei ord,  han sa: «Her kjenner eg meg trygg,

 

og lykkeleg og glad.

 

For dette,det var heimen min der eg vart fødd.

Her vil eg framleis bu. Om alt er annleis no, så er det likvel her som eg er glad.

 

Så tenkte eg på menneske

som kjem til landet vårt. Kva møter dei for tankar i frå oss.

 

Dei møter fremmedhat,

dei møter sjalusi, dei møter sikkert mobbing mangen gang.

Eg har det veldig bra i landet der eg bur, for eg kan få den hjelpa som eg treng,

 

Eg får min medisin, som gjør at eg kan gå.men like vel så klagar eg iblant.

 

 Eg såg ein lykke inni augo

 

på den guten der i går.

Då tenkte eg på korleis allting er.

At lykka den er der

du kjenner du er trygg,

sjølv om der ikkje alltid er så bra.

 

(5) Kommentarer

"beklager, eg dreper folk fordi eg kjeder meg"

01.09.2015, kl. 21:56 × krim × 0 Kommentarer

Sykepleier, som drepte 30 pasienter fordi han kjedet seg, beklaget og sa han seriøst angret det han gjorde.

Kilde: http://www.theguardian.com/world/2015/feb/20/thrillseeking-german-nurse-says-sorry-for-killing-more-than-30-patients

"Beklager" er et ord som vi bruker i daglige situasjoner når du gjør noe ved et uhell, eller når du glemmer noe viktig og så videre, men når noen dreper 30 mennesker og deretter sier beklager da lurer eg på hva faen det betyr!¿ 

Niels H er en 38 år gammel sykepleier som er anklaget for å ha drept 30 pasienter i Tyskland, hans grunn for å drepe var fordi han kjedet seg! Og nå beklaget han for hans grusomme handlinger som sier at han "angrer mye". Han innrømmet hans mord, han har injisert sine ofre med dødelige doser av hjerte medisiner som senker blodtrykket, etterpå "prøvde" han å hjelpe sine pasienter.

Mens han jobbet på klinikken mellom 2003 og 2005, har dødeligheten helt betydelig steget! 

På slutten, Niels' kollega har sett ham injisere en pasient med feil medisinering, og det er en etterforskning nå om døds tilfeller av 174 personer som døde under hans omsorg. 

Eg tar ikke alle under en kam men ikke stol blindt på lege din, sykepleier også videre. Denne saken fant sted i tyskland men sånt skjer faktisk verden rundt at noe blir drept ved "beklager". #beklager

Xlaylow.

(0) Kommentarer

følg meg☆☆☆

Eg lurer på hvorfor vi mennesker er den eneste levende vesen her på jord som betaler med penger for å overleve, der har du meg. Xlaylow.

Info

tenk!: spør mer, ikke vær naiv.
: everything♡
Om du lure på noe som helst er det bare å spørr: ♡ ♢

hits