Fregnefrk sitat. 'Jeg er kvinne og jeg er redd'.

31.08.2015, kl. 17:14 × @ gjeste innlegg × 1 Kommentar

Hei! Dette er en gjeste innlegg av www.fregnefrk.blogg.no , tusen takk at eg fikk dele den ♡. Dette e noe eg vil formidle til lesere mine. Lik og del gjerne!  xlaylow. 

 

 

Jeg er kvinne og jeg er redd

 

Bare som unge jenter begynner vi å bli seksualisert, av media, av menn og til og med av andre kvinner.

 

Vi blir plutselig objektivert og kroppen vår blir et "produkt".

 

Om dette "produktet" er bra nok eller ikke, blir bestemt av alle andre enn oss selv.

 

Å gå i gaten er ikke trygt for en kvinne, for om ei jente går alene ned gaten risikerer hun å bli både fysisk og verbalt trakassert.

 

Om hun går med et skjørt eller shorts over knærne, mener mange at hun ber om å bli "catcalled", hun ber om å bli tatt på og hun ber om å bli seksuelt misbrukt.

 

En jentes kropp er ikke hennes lengre, men alle andre sin.

  

 

Alt jeg har å si til dette er; NEI, STOPP.

Ei jente (eller gutt) ber aldri om å bli gjort noe med, bare ved å gå ned gata alene i uansett antrekk, om så naken.

En person burde aldri ha en grunn til å føle seg utrygg.

En person sin kropp og rettigheten til den kroppen, er dems og forblir dems for alltid.

At en jente ikke kan gå hjem fra byen, beruset eller ei, uten å bli trakassert og få et "du ber om det" kastet opp i ansiktet er ikke greit.

Om en person sier nei, så er det et nei.

Om en person ombestemmer seg rett før eller midt i "akten", skal du respektere det og la personen være i fred.

Om en person er beruset, hjelper du person, ikke utnytter personen.

Man skulle tro dette var "regler" alle visste, kunne og fulgte uten å i det hele tatt tenke over det, men tydeligvis ikke for alle.

Om man ikke følger disse enkle "reglene" over, er det voldtekt.

Uansett hva du sier eller hvordan du vrenger på det, så ER det voldtekt.

Uansett hva en person går med eller om så den personen går naken, gir det deg ingen rett til å stirre, "catcalle" eller ta fysisk kontakt med denne personen.

En person skal føle seg trygg nok til å kunne gå ned gaten alene uten å måtte forvente en kommentar eller en fremmeds hånd på sin kropp.

At en kvinne tar en risiko ved å gå alene ned en gate, er på alle måter feil og viser hvordan samfunnet virkelig må gå gjennom en endring.

Sammen med utrolig mange i denne verden, er jeg kvinne og jeg er redd.

-Sofie Suzanne

 

(1) Kommentar

ADHD er ikke noe sykdom ♢

31.08.2015, kl. 03:47 × Etiketten ADHD. × 2 Kommentarer

Hei! ☆

Tenkte på det med "ADHD" og ofte er det barn som blir stemplet med ADHD, bruk av medisiner for å kontrollere sykdommen har grusomt tatt av de siste årene i epidemiske proporsjoner.

Å ikke være rolig av og til, eller heila tiden er ikke et medisinsk problem. ADHD kan ofte forebygges ved å ikke diagnostisere ADHD rett og slett, det blir feil å tenke at det er en sykdom.  

               ● ADHD er ikke mer enn et navn vi gir til en                           "annerledes" virkemåte. Ikke alle travle og raske -avledet barn trenger å se en psykiater!

#Medisinbruk. det er praksisen at barn fort blir stemplet med navnet ADHD. Ni av ti foreldre med sin hyperaktive barn som går til fastlegen blir henvist til en psykiater som deretter gjør diagnosen ADHD. Videre eksploderer medisinforbruket.

#farmasøytisk industri. Å gi barn etiketten ADHD er skadelig. Det jeg er spesielt opptatt av er at barn får melding om at de er eiere av problemene. En ADHD diagnose legger skylden utelukkende på barnet. Det blir helt galt jo og feil! Hva skjer utover barnet? Hva med faktorer som skolen, foreldre og et krevende samfunn!? Det er farmasøytiske industrien som har i helhet en dårlig rolle. Salget av legemidler som Ritalin, Concerta, Medikinet og Equasym blir bare mer og mer økt av industrien, jo penger og mere penger for dem. Derfor er det viktig for dem at det finnes ADHD etiketten.  

Selskapene bruker dobbelt så mye penger på markedsføring av sitt produkt istedenfor utviklingen av produkten.

♢ Siste utvei¿  Medisinen undertrykker atferd og "fungerer" bare noe få år. Dessuten virker det ikke bedre på sosial atferd og skoleprestasjoner. Videre er det alvorlige bivirkninger slik som magesmerter, hodepine, kvalme og søvnløshet. Som vil bli bagatellisert ved å si at det går over etter noe uker og til slutt sies det at problemet ligger hos barnet.

Noe tanker du vil dele, syntes du at ADHD er et sykdom?                    

                                ▪Xlaylow.

 

 

(2) Kommentarer

tanker om "flyktninger" ♢ verden står stille●

29.08.2015, kl. 18:11 × mennesker på flukt. × 6 KommentarerØkningen av flyktninger fra Afrika og andre fattige land er et tegn på økende fattigdom , krig og elendighet. Å ta de imot med åpne armer eller sende de tilbake fungerer ikke på lang sikt. Folk snakker om problemet som anngår flyktninger. Forskjellige Partene krangler om det med hverandre , borgere diskutere det imellom på grunn av de sjokkerende rasistiske kommentarer... Men ingen steder leser vi den sanne essensen og årsaken til problemet●

 Hvordan begynte det? Er dette normalt? har vi nå bare begynnt å snakke om flyktninger etter at hundrevis døde i løpet av kort tid etter hverandre , og nå som vi ser bilder av barn og babyer i havet ? De fleste har et øye på dette i flere tiår som skjer og at det allerede er døende hvert år ,flere hundre tusen! Har Vi bare begynnt å være empatisk og reagerer sjokkerende om det er for ekstrem¿

                         Hvorfor står vi ikke stille og tenker på hva som er kjernen til probleme?▪ Hvorfor spør man ikke hvor problemene opprinnelig kommer fra, er ikke det rart?▪ Hvor mangen dveler ved det faktum at den globale finanssystemet, er nummer én årsak til elendigheten i verden? Har vi ikke lagt merke til at vi liker å ha hodene våre i sanden, til at gapet mellom fattigdom og rikdom blir større og større som blir primært forårsakt av "rike land". Jo det handler bare om penger.

Trenger du å ha hjernen av Einstein for å forstå at rike land gjør milliarder av penger, på krigsindustrien, som de selger til diktaturer som gjør til at fattige land brytter ned? Skjønner man virkelig ikke at USA er nummer en av eksportør i militære vare og deretter noe europeiske land i tillegg til Kina og Russland? 

■ Problemet vi lider, er at vi alle selv ikke gjør noe som helst. Vi er ikke ute etter årsaken til gapet mellom fattigdom og rikdom. Vi har lav selvfølelse, vi stoler for mye på regjeringen og folk som gir blank faen om oss, som gir oss følesen at de er bedre enn resten. Vi er godtroende og ønsker å tro at vi lever i et fritt land der vi som et folk ville visstnok påvirke politiske partier. Sannheten er at vi ikke har den dybde og at vi ikke er kritisk nok. Hver av oss er bokstavelig hjernevasket med å tro at hensikten med livet er å tjene penger, lurer du ikke på hvor pengene kommer ifra?* 

●Hvem lager penger? Hvordan går penger verden rundt? Hvordan fungerer den finansielle systemet seg ? Er penger som vi har i lommeboken eller bankkonto virkelig våre penger eller er det bare en usynlig gjeld vi må betale alt sammen tilbake til bankene med enda en "funnet på" livrente med alle dens konsekvenser? ( har du aldri tenkt deg om det, krever du uvitenhet, og syntes  dette er rart så gratuler deg selv du tilhører zombie flokken.*)

De som har har makt ler av oss, når de ser oss diskutere den bekjempelse symptomet, mens den virkelige årsaken til all elendighet, både direkte og indirekte er forårsaket av dem. Grunnen til at vi ikke protestere er fordi vi er intellektuelt fattig og lat. Vi lar mainstream media ta hensyn for oss, folk stoler rett og slett enkelt på det mainstream media gjør og sier. Og da blir tankegangen begrenset. Det er få som stille kritiske spørsmål om den virkelige årsaken til all denne elendigheten  Alt vi gjør er gråte, diskutere, Ingenting mer. vi vet at vi løser ingenting med det altså men folk vil lufte hjertet sitt. Men det er fortsatt et faktum at vi eier vår egen kraft og undervurderer det som borgere. Systemet har klart å gjøre oss både materialistisk og individualistisk, sammen er vi sterke jo og det vil de ikke. Sentralbankene kommer seg vekk med deres finans og dermed vil elendigheten vedvare. 

Folk må våkne opp. Vi må se inn i årsaken til gapet mellom fattigdom og rikdom, ellers vil denne elendigheten fortsette. Det anngår alle. Husk mine ord. Vi trenger noe generasjoner av mennesker som tør å kaste seg over de politiske partiene.

En ting til☆:

 Husk, vi er alle delvis ansvarlig for drapet på så mange mennesker. Enten flyktninger i havet eller kriger. Vi stemmer på politikkerne og stoler blindt på dem, uten resultatet at det blir "bedre". 

■xlaylow☆    

#flyktninger #penger #finansiellesystemet #politikk 

(6) Kommentarer

gjeste innlegg fra Hans Gaarder▪ (chemtrails) *

28.08.2015, kl. 16:45 × #chemtrails × 3 KommentarerHer er appellen jeg holdt på Youngstorget 25. januar  i 2014 som mitt bidrag til den verdensomspennende markeringen mot geo-engineering:

Kjære alle sammen, kjære Moder Jord,

mitt navn er Hans Gaarder. Jeg er uavhengig forsker og skribent på nettmagasinet Nyhetsspeilet.no.

Det sies at i en tid med universelt svik og bedrag er det å fortelle sannheten en revolusjonerende handling. Jeg kommer nå til å gå gjennom noe enkle fakta om det som i lengre tid har foregått på himmelen over hodene på oss.

GEO-ENGINEERING er et faglig uttrykk som omhandler manipulasjon av livsvilkårene på jorda. Geo-engineering er et tema i visse forskningsmiljøer og på lukkede konferanser.

 

Et annet ord for geo-engineering er CHEMTRAILS, i praksis er dette utslipp av finpartiklede kjemikalier fra fly. Chemtrails er et topphemmelig prosjekt. Litt rart er det jo at noe som er så hemmelig er noe enhver kan se ved å kikke litt opp på himmelen fra tid til annen.

 

Himmelen ja, det er en stund siden vi har sett den nå! det er ikke så mye vi har sett av sola heller de siste dagene, for ikke å si de siste ukene, eller bør vi si månedene...

 

USA har et stort program for vær-kontroll som heter: WEATHER AS A FORCE MULTIPLIER ? OWNING THE WEATHER IN 2025. Det som er klart er at de ligger langt foran skjema. De har lyktes som det heter på fagspråket.

Manipulering av været foregår! teknologien er for lengst utviklet og en infrastruktur for vær-herping er på plass i land som USA og Norge. Hvor ofte den benyttes i norge er ikke godt å vite, men det er nå lov til å gjøre sine egne observasjoner.

 

Da skylaget åpnet seg på tirsdag fikk jeg se en mengde ekle, brede striper som var CHEMTRAILS. Det har snødd mye i det siste, og det er noe mange av oss setter pris på. I vinter har jeg sett det snø fra et skylag som månen var godt synlig bak, kveld etter kveld. Er dette et nytt vær-fenomen?

 

Mens vi er inne på været, det er et faktum at somrene 2010, 2011 og 2012 var uvanlig grå og regntunge her i norge. Kan det ha skyldtes menneskelig tukling med vær, miljø og klima gjennom det gigantiske chemtrails-programmet som har det hemmelige kodenavnet Project Raindancer regndans -spraying, for å fremprovosere regn. Jeg har mine mistanker, og de er sterke.

 

Noe av det absurde med chemtrails-programmet, som utføres av en stor flåte av miljøkriminelle fly som flyr på kryss og tvers av Europa, Australia, Nord-Amerika osv. dag etter dag, uke etter uke, år etter år og slipper ut ørsmå partikler av bl.a. aluminium, barium og strontium er at DET OFFISIELT IKKE FINNER STED. Lever vi ennå i middelalderen?

 

Medias journalister og redaktører som later som de har som oppgave å undersøke og avsløre kritikkverdige forhold i samfunnet kappes om å stikke sine hoder dypest ned i sanden i denne alvorlige saken. Jeg bare registrerer det jeg observerer. Er det forresten noen fra media her nå?

Mens vi snakker om klimaet kan Jens Stoltenberg nevnes. Jens som nå taler varmt og alvorlig om at klimaet står i fare pga de store mengdene av menneske-produserte utslipp?. Det er jo ganske så uforståelig at Jens Stoltenberg ikke med ett ord har pekt på de uheldige klima- og miljøkonsekvensene av chemtrails-spray-utslippene. Da jeg for noen år siden støtte på Jens i Nordmarka på en dag med mye spraying pekte jeg opp og sa: Det er mye spraying i dag?. Da svarte statsminister Jens at Jeg er fornøyd så lenge det er fint vær, jeg... Da jeg sa til ham at flyutslippene skjer som del av et hemmelig NATO-program sa Stoltenberg bare: Ikke bra... og så gikk han sin vei.

 

Slik fremstod Jens Stoltenberg som en representant for et norge som

IKKE VET,

SOM IKKE VIL VITE,

SOM IKKE TAR ANSVAR

og SOM BABLER SLUDDER.

 

Allerede i 1950-årene fant det sted eksperimenter med kjemiske utslipp fra fly. Det ble valgt ut noen fattige bydeler i England og i USA. Det var jo ikke så farlig med de fattige. De ble sprayet med sykdomsfremkallende stoffer for å sjekke hvor syke de ble. En slik åpenbar mangel på respekt for liv og helse kan anses som en nazistisk tankegang. I Vietnam-krigen fortsatte USA med samme form for eksperiment, med gruoppvekkende resultater. Sivilbefolkningen ble sprayet fra fly med giftstoffer som ble kjent som Agent Orange.

 

Jeg kan ikke huske at noen ansvarlige i det moderne norge har stått frem og tatt klar av avstand fra denne kriminelle livsfiendtlige forgiftningen som ble utført fra av fra NATO-landet USA mot en hjelpeløs sivil befolkning som ennå lider under virkningene fra agent Orange.

 

Har vi noe grunnlag for å anta at de samme ultra-kyniske holdningene ikke ennå gjør seg gjeldende i den lille makt-klikken som styrer chemtrails-programmet som nå herjer med store deler av vår Moder Jord?

 

Sent på høsten 2011 ble Nedre Telemark rammet av en mykoplasma-epidemi. Helse-Norge klarte ikke å komme opp med noe svar på hvor disse seiglivede sykdoms-organismene kom fra. Den klare hovedmistenkte var sprayflyene. Noen ville teste den sykdomsfremkallende effekten på en del av norges befolkning. Det er mange eksempler på at norske politikere i etterkrigstiden har stilt norges folk og land til disposisjon for helsefarlige eksperimenter. Det nye nå er at chemtrails-programmene herjer tilnærmet fritt over norge ? det er jo likevel ingen motstand eller innvendinger fra ansvarlige myndigheter og politikere mot snik-forgiftning av norges befolkning.

 

Mitt spørsmål er dette:

Hvor ille må det bli ? før noen trekker en linje i sanden og sier at ? SÅNN kan vi ikke ha det her i Norge? Nå MÅ det settes en stopper for den forbaskede fly-sprayingen, om det så vil kreve at det norske luftforsvaret tas i bruk for å skyte ned de fiendlige NATO-flyene som angriper norges land og folk med helse- og miljøskadelige utslipp, som kan karakteriseres som ?lette biologiske våpen?.

 

For meg er denne grensen for lengst passert, men jeg fikk bare godagmann økseskaft svar fra ulike departementer under regjeringen Jens Stoltenberg da jeg tok opp dette alvorlige temaet i brevs form våren 2008. Dette er snart 6 år siden nå. Vi venter på at noen i det offentlige skal ta ansvar.

 

Ødelagte somre, sterkt reduserte avlinger og angrep med biovåpen over Porsgrunns-området er tydeligvis ikke nok for at apatien skal brytes av bevisstgjøring og handling.

 

Det hører med til det store bildet at flertallet hverken kan tro eller fatte at noe slikt som livsfiendtdlige CHENTRAILS-utslipp kan foregå her i vårt lille, idylliske Norge. MEN DET FOREGÅR.

 

Jeg utfordrer Norges statsminister, miljøvernminister, militære ledelse, militære etterretningssjef, og et knippe redaktører til å sitte ned i NRK studio for å snakke gjennom dette problemet og hva som bør gjøres for å få slutt på det.

 

Så får hver og en av dem velge om de vil opptre som strutser med informasjonsvegring eller vise om de er i stand til å forholde seg til den virkelige verden ved å ta det ansvar som dette innebærer.

Jeg har for lengst inntatt mitt standpunkt.

 

TAKK FOR OPPMERKSOMHETEN ♢

(3) Kommentarer

Norsk fange hacker inn i TV-systemet.

27.08.2015, kl. 18:04 × datanett × 2 Kommentarer

En beboer på Norge sin Halden fengsel klarte å hacke anleggets TV-system, slik at han kunne dele pornografiske filmer og sende hemmelige meldinger med sine medfanger. Etter hacken, kan innsatte bruke sine TV-apparater for å prate med hverandre og dele filer uten at fengselsvakter vet av det. Imidlertid ble fengselsmyndighetene mistenksom etter de merkte en stopp i datatrafikk på systemet, Jan Stromnes fra Halden fengsel som fortalte Norges VG avis.

▪Innsatte i Norge har fri tilgang til pornografi, så lenge det ikke involverer vold eller barn.

Pornografi er ikke den eneste "luksus" som nytes av innsatte ved maksimal sikkerhet Halden fengsel, som har fått internasjonal oppmerksomhet for sin eksepsjonelle behandling av innsatte. Insatte ved anlegget får nyte flatskjerm-TV , eget bad med keramiske fliser, og en mini - kjøleskap i sine celler. Det ble hyllet den "mest humane" fengsel i verden av Time magazine.

Feilpriotering av hva penger brukes til¿ ja!

Xlaylow.

(2) Kommentarer

racism in murica <

26.08.2015, kl. 04:06 × MURICA × 3 KommentarerHvor er obama nå, hva syntes han om saken?  Har du fått med deg at mangen "negre" blir drept i amerika pga rasisme¿ 

eg anbefaler dere å lese denne artikkel: https://www.rt.com/usa/313310-detroit-racist-political-fliers/ . Det handler om løpesedler og på disse løpesedler ser du noen som jobber hos politiet, har på seg ku klux klan drakt (KKK) og har sitt pistol rettet mot et "svart" barn. Denne barnet skal visst være Trayvon Martin (Rest in peace ♡) som ble skutt i 2012 og dermed ble drept, hendelsen fant sted i Florida. 

politisk mål▪  De vil få de "svarte" ut.

Det er jo dumt å si at noen vil ha enkelte folk ut av amerika. murica er stjålet fra de som var der først, indianer (native americans). Også ble det hentet mennesker 'slaver'  fra afrika for å bygge opp landet. Murica viser seg å ikke ha den friheten de fleste snakker om, ihvertfall ikke for alle. Hvorfor kalles de murica for: the land of the free? 

 land of the free, because white "americans" stole it and never paid for it☆☆☆

xlaylow● 

(3) Kommentarer

den amerikanske drømmen 👎 

25.08.2015, kl. 03:22 × MURICA × 9 KommentarerDet lovende landet er Amerika ikke lenger, ifølge tall fra Feeding America, et nettverk av 200 mat banker. 1 i 7 amerikanere er avhengige av en mat bank eller andre veldedige programmer for den daglige brød de trengs. De 46 millioner amerikanere har problemer med å få endene til å møtes. Av familiene med en militær er enda et kvartal, avhengig av mat. "Resultatene er alarmerende," sier Bob Aiken fra feeding america. 

 "Det betyr at folk i Amerika må ta et valg mellom å kjøpe mat til barna sine eller å betale husleien."  

Hardt arbeidende <

Sult er et problem i alle hjørner av landet. Problemet oppstår ikke bare for de som er arbeidsledig. "De som kommer hit er hardt arbeidende mennesker, "sa Linda Patterson fra matbanken Lorton Fellesskapet Handlingssenter. De er skole bussjåfører, lab assistenter, resepsjonister og concierger. De kan ikke binde opp endene.

Rekordhøyt!

På grunn av den enorme etterspørselen, så er noe mat banker stengt på bestemte dager. På de dagene de er åpne er det på kl06.30 allerede lange linjer slik at folk fortsatt kan få seg noe før maten renner ut.  I år gir mat bankene  et forventet rekordhøyt tall på nesten to milliarder kilo med mat unna. Det er dobbelt så mye enn for 10 år siden. Det hele høres ikke ut som 'økonomisk oppgang". Antallet amerikanere som er avhengige av matkuponger har eksplodert de siste årene, spesielt etter den "økonomiske oppturen". Og å vite at den amerikanske forsvarsbudsjettet er i året $ 577 milliard dollar. Det alene er $ 64 milliard dollar brukt for kriger i utlandet. Feilpriotering? Ja!  Uansett så bruker Murica sitt krigsmaskinen for å holde i gang "krig" selv om millioner av mennesker dø av sult i eget land.  er sult ikke et problem fordi rike mennesker ikke kan dø av det? Visste du at det dør mer folk pga sult på jorden enn av aids¿ 

*Grunnen til at de kaller det den amerikanske drømmen er fordi du må sove for å tro det.*

xlaylow.

(9) Kommentarer

hemmeligheten om utenomjordiske prosjekt: Solar warden.

24.08.2015, kl. 20:26 × paranormalt 👽 × 2 KommentarerDet er rykter om at det er en hemmelig flåte av romskip som er gjort ansvarlig for å overvåke fremmed trafikk i vårt solsystem og forsvare solsystemet mot en eventuell utenomjordiske invasjon. Noen sier de har sett bevis for eksistensen av dette antatt prosjektet, kjent som  Solar Warden." Noen spekulerer i at de romskip som er en del av flåten er laget ved hjelp av utenomjordiske teknologi.

Astronaut Dr. Edgar Mitchell, den sjette mannen på månen, har sagt i ulike intervjuer at aliens besøker jorden, at det er faktisk utenomjordiske sivilisasjoner utenfor vårt solsystem, og at den amerikanske regjeringen kan ha fanget utenomjordisk teknologi. Han mistenker at det har spilt i 60 år, selv om den teknologien som vi har på jorden er ikke på langt nær så avansert som det av de besøkende. I 2001 visste den skotske "UFO hacker" Gary McKinnon å bryte seg inn i datamaskiner ved NASA og US Navy. Han var i utgangspunktet på jakt etter hemmelig informasjon om eksistensen av  fri energi eller null-punktet energi. Under sin undersøk kom han over en digital- excel fil, en liste med navn av "ikke jordiske offiserer"  McKinnon kjente ikke navnene ifra marinen. Han mener man ønsker å kontrollere rommet rundt jorden og for dette formål har man en hemmelig prosjekt som bruker utenomjordisk teknologi. 

McKinnon sa han var ute på et bilde av en UFO på en NASA datamaskin i Building 8 ved Johnson Space Center da han ble tatt. Noen måneder senere, i mars 2002, ble han arrestert. Til slutt besluttet den britiske regjeringen om ikke å utlevere ham til USA Noen tror dette hadde å gjøre med en stor ressurs som han har. Men selv vil han ikke si noe om det. 

det er uklart hvor navnet solar warden kommer fra.

                          Er det fakta eller fiksjon¿?

xlaylow.  #paranormalt

 

(2) Kommentarer

chemtrails finnes.

24.08.2015, kl. 04:47 × #chemtrails × 2 Kommentarer

 Øverst til venstre: sprøyting har nettopp begynt. Midtveis  stopper sprøyting. Nederst til høyre: Resultatet av aerosoler.

@ Mens noe diskusjon av fenomenet "chemtrails" er i dag like stemplet som konspirasjonsteori, beviser en ny studie at et hemmelig program kjører med ekstremt giftig stoff som sprøytes inn i atmosfæren for å "bekjempe klimaendringer". På den ene siden har du folk som tror vi blir sprayet som insekter for å redusere befolkningsveksten.På den annen side, publiserer forskere  blant annet papirer som sier at vi har innført en form for geo -engineering "for å bekjempe global oppvarming".

Ny forskning viser at flyveaske brukes for 'chemtrails'

En banebrytende studie( http://www.mdpi.com/1660-4601/12/8/9375 )bringer oss nærmere sannheten enn noen gang før. Studien, publisert i International Journal of Environmental Research and Public Health gir en overbevisende forklaring på fenomenet chemtrails. For å manipulere været som skulle være laget av et ekstremt giftig avfallsprodukt fra den elektriske industrien, nemlig kull flyveaske. Med begrepet "chemtrails er kondensstriper ment som forblir suspendert i lang tid, og som ville inneholde "kjemikalier". Mediene og regjeringer gjør fenomenet av som en "konspirasjonsteori" , til tross for at det er nok av bevis at det igjen er manipulert ved hjelp av aerosoler. Forskningsleder J. Marvin Herndon i San Diego besluttet å undersøke da han oppdaget på himmelen over hans hjemby at aerosoler ble sprayet. Våren 2014 fikk han se en tankskip som ofte hvite  legger spor igjen i den blå himmelen over San Diego i California. I november samme år gjorde hele tanken fly grid mønstre i luften. Sporene ble snart en slags cirrusskyer. Som forvandlet til en hvit dis som delvis reflekterte sollyset.Det var noe ganger så mye aerosoler sprayet i luften at blå himmel ble omgjort til en brun luft. Forfatteren var bekymret for påvirkning av aerosoler på helsen til hans familie og folkehelse og bestemte seg for å undersøke saken rett og slett.

Kull flyveaske er mer giftig enn radioaktivt avfall▪

Selv om det ikke er hemmelighets gjort om at programmer som regn er laget ved sprøyting av sølvjodid i luften, som er tydelig fra dokumentaren Artificial Clouds Dave Dahl, er det relativt lite kjent om kull flyveaske. Herndon har funnet ut at fly tankskip sprøyter kull flyveaske i luften for å påvirke været. 

Kull flyveaske frigjøres ved forbrenning av kull og er ekstremt giftig av tre grunner:

1. Det kan lett komme seg igjennom menneskelig vev og det kan også imitere hormoner. 

2. Den inneholder mange tungmetaller, inkludert aluminium og arsen, som er meget giftig for mennesker. Den inneholder også kvikksølv.

3. Den inneholder radioisotoper som kan ha negative helseeffekter. Kull flyveaske er enda mer toksiske enn radioaktivt avfall.  

Ved å bruke det som en ingrediens for 'geo -engineering" bransjen, visste de at et kostnadssted ble til noe lønnsomt.

 Drevet av profitt, ikke av bevis ☆ 

Vestlige regjeringer påvirke været i stor skala. Imidlertid valgte de å ikke skape en kunstig sky av aske, men et billig alternativ som mange flere vil få konsekvenser av og som vil ha langt flere konsekvenser for livet på jorden enn den globale oppvarmingen noe gang vil ha: kull flyveaske. Dette avfallsproduktet blir sprøytet inn i den nedre atmosfæren, troposfæren, som også er luft mennesker puster og det når frem til jordoverflaten.

En tema vi bør snakke mer om? Xlaylow.

(2) Kommentarer

det du bør vite om MICROSOFT WINDOWS 10 ☆☆☆

22.08.2015, kl. 05:54 × datanett × 14 Kommentarer

Nylig er Windows 10 tilgjengelig . Det nye operativsystemet er raskere og enklere å bruke, men programvaregiganten jobber mindre og mindre tett med vår personvern.

Akkurat som millioner av andre som installerte windows 10 de siste dagene har du sannsynligvis ikke lest den nye personvernerklæringen. Bare sjekk/ vinke av noen "avtale " og klikk " neste" ¿

i personvernerklæringen står det at microsoft samler en lang liste av personlig informasjon. Selskapet gir hver bruker en unik ID som er delt med annonsører. ID- er fylt med programvareselskapet med informasjon i e-post, programmer, nettverk og kjøp. 

Fra det øyeblikket en Windows 10 - kontoen er opprettet, ser Selskapet nøye på, på alt du gjør. De går igjennom eposten din, de vet akkuratt hvilken programvare du har brukt, hva du gjorde på nettet, hvilken apps du brukte til hvilken tid. Med andre ord de går igjennom heila datamaskinen bilder, private maps alt.

det er på tide å dumpe microsoft.

 Paul Rosenberg som er en ekspert innen datasikkerhet og personvern, er ikke noen bare få vinke av «avtale» i sjekkheftet uten å lese det person. Han  leser nøye igjennom heila greien altså. Ifølge Rosenberg, må vi slutte å anrike Microsoft. Den nye windows er faktisk endret fra et Windows-operativsystem til spyware system (spionerings system) sier han.

Europeiske sivilske Digitale Rettigheter, en organisasjon som forsvarer våre digitale rettigheter, konkluderte: "Etter å ha lest disse 45 sider kan du si at Microsoft gir seg selv rett til å samle inn informasjon om hva du gjør, sier og skriver til å bruke det for reklame, å tilby eller selge din data til tredjepart. Selskapet har rett til å dele din informasjon til hvem som helst.

detaljer■ Dette gjelder også søkemotoren Bing, den virtuelle assistent for Windows 10 Cortana, MSN, Office, OneDrive, Outlook, Skype, Windows, Xbox og andre tjenester, nettsteder, applikasjoner, programvare og enheter fra Microsoft. Selskapet samler rett og slett inn informasjon om: fullt navn, epost adresse, hjemme adresse, telefonnummer, passord, alder, kjønn, nasjonalitet, plassering, favoritt fotballag, aksjene der du handler, favoritt byer, kredittkortnummer, kjøp du gjør, nettsider du besøker, søkeordene du skriver inn , IP-adresse , kontakter og relasjoner, dokumenter, bilder, musikk eller videoer, og så videre og så videre.

kvifor gjør microsoft dette¿?

 Folk forventer at Internett-tjenester er gratis. Det er ikke sånn da, men folk vil ha det på den måte. Men at internet tjenester er gratis den dagen hittil oppnås ved å handle i personlig informasjon.

Microsoft ønsker ikke å bli igjen og følger sti som konkurrentene Google og Facebook har gjort.

Fra begynnelsen,er Microsoft gode venner med etterretningstjenester og regjeringen. Ifølge Rosenberg, gjør selskapet dette for å tjene/serve sine herrer? ■Halo! Hvor går informasjonen til¿ og hvem sin ide er alt dette! Hva er meningen, og grunnen ? Er det noe ting her i verden som fortsett er privat?

XLaylow.

(14) Kommentarer

pedo bygger horrorkjeller for barn.

22.08.2015, kl. 04:01 × news × 3 Kommentarer

I den norske vestopplandet ble en 40 år gammel norsk mann arrestert pga han er tiltalt for å være forberedt å bortføre barn til kjelleren. men,pga ikke "nok bevis" er han en fri mann igjen.... les mer om saken på vg.no og http://www.tv2.no/a/7275474 

Han er nå fri mot kausjon, og ifølge talskvinne er det vanskelig å straffeforfølge ham. De er ikke sikker på om mannen har gjort ulovlige ting i kjelleren. Dessuten er det ingen bevis for at noe skjedde på adressene hvor han har gått. Fyfaen altså ! Mannen e ekelt har bilder av småbarn og er fullstendig forberedt å gjøre noe, og plutselig e det ikke "nok bevis"  politiet i norge duger ikke, først må det gå helt galt jo. Forberedt på terrorister¿ våpenbæring¿ shit. Pedofiler gjør som de vil. Han mannen følgte etter barn på skolen, gikk til forskjellige adresser i norge og i sverige, skal det først være mange pedo offer før det skjer noe altså¿ det blir for seint hvis noko barn blir offer til pedofiler. Norge e liksom forberedt for terrorister men ikke for pedofiler. Nei, syntes dette er helt hårreisende, skulle gjerne hatt våpen selv og skytte pedofiler i hodet.fyfaen kor grusomt pedofiler kan være altså,de ødelegger liv!

Obs  for pedofiler, politiet e treige¿ det er jo for seint hvis noe har skjedd  allrede. 

X laylow.

 

(3) Kommentarer

EXIT ¿●

20.08.2015, kl. 08:20 × Blogg × 0 Kommentarer               ▪Eg

°○Er tilbake på  

                               ■ubestemt tid●

Husk* ikke ta alt for godt fisk, tenk for deg selv ellers så gjør en annen det for deg. Tenk nå, som det fortsett e lovlig !¡ har du aldri byttet mening så har du aldri lært noko nytt.

hvordan fikk hitler så mange følgere? Jo enkelt, folk tenkte ikke rett og slett. Og mangen tenker nok ikke i det heila tatt den dagen idag. Zombie mennesker jo. Alle dør men ikke alle lever▪

(0) Kommentarer

ADHD eksisterer ikke.

19.08.2015, kl. 01:52 × Etiketten ADHD. × 13 Kommentarer

Amerikansk nevrolog trekker konklusjonen : " ADHD  eksisterer ikke. " Etter 50 år som nevrolog , som spesialiserer seg på atferdsproblemer , konkluderer den amerikanske legen Richard Saul at ADHD ikke eksisterer.Den medfølgende medisinen ville gjøre ting verre, og i tillegg er den egentlige årsak til den kjente symptomer observert i mange tilfeller over hodet ikke sett. ☆Vi må lære å se annerledes på problemene i stedet for å ty til utdaterte diagnose som leger , farmasøytiske selskaper og selv pasienter klamre seg til.☆ 

Avledet , mye fantasi og uro, skilt som dette er ganske raskt forbundet under overskriften ADHD. Antallet anerkjente tilfeller av denne oppmerksomheten lidelse økt dramatisk over hele verden de siste årene, både hos barn og voksne. Bruk av medisiner som Ritalin er åpenbart på vei oppover , men det er ikke uten fare ifølge Dr. Saul.

feil ☆

Å behandle adhd som en lidelse og ikke som noe rekke symptomer er alvorlig dumt gjort. Det er farlig for barn og voksne som har denne diagnosen. 

Det er ingen tvil at egenskapene til disse såkalte dysfunksjon , inkludert manglende fokus , for mye fantasi, uro og impulsiv atferd er der altså, men å behandle dem sammen for å stappe under overskriften ADHD og deretter kale til seg sentralstimulerende midler , er like ille som symptomene på hjerteinfarkt ( sterke brystsmerter ) og å ta smertestillende i stedet for hjertet å helbrede seg. Det er farlig, feil og galt rett og slett.

 sant eller ikke sant? 

i 70 årene trodde Saul på ADHD.Det syntes å forklare konsentrasjonsproblemer der så mange barn ble berørt av ( og har). 50 års erfaring har fullstendig forandret hans tankemåte over saken det gjelder. Kjennetegn adhd blir gitt for raskt sier han. I sin kontroversielle bok " ADHD finnes ikke"hevder han også at vi står fast i en sirkel av feildiagnostisering og over forskrivning av sentralstimulerende midler som Ritalin. Han har gjort en case-studie der en 13 år gammel gutt på den tiden - til tross for at han tok et år med  medisiner for å svelge for ADHD - fortsatte å ha en dårlig konsentrasjon. Han fikk også ødeleggende tretthet som sikrert for at han ikke gidder å gjøre noe som helst. Denne gutten va glad i sport men "orket det ikke".  

jernmangel i kroppen ☆  

 Legen Saul utførte en rekke blodprøver, som viste at gutten led av en alvorlig jernmangel , dels fordi han etter skolen proppet seg med sukker-rik, men fattig jern junk food. Symptomene på anemi er mistenkt fysisk ,mangel på fokus og hukommelsesproblemer.Ved å ta jerntilskudd og mer fisk , nøtter og grønnsaker for å spise, forbedrer oppførselen til barnet betraktelig. Konklusjon : " Kjennetegnet ADHD og relaterte medisiner ofte skjuler de virkelige problemer man har altså. 

En fransk studie ifra 2004 støtter Sauls funn. Da det ble oppdaget at 84 prosent av barn med " ADHD " hadde en jernmangel , i motsetning til 18 prosent av barn uten sykdommen. Uavhengig av for lite jern har Dr. Saul funnet i minst 19 andre årsaker som kalles for for ADHD. 

etiketten■ ofte er det ikke noe å bekryme seg for, men på grunn av høy beredskap for lidelsen gjør foreldre av barn, lærere på skolen og til og med pasienter selv at de blir ivrige for å få ADHD behandling. Det går mye penger om i,leger er ivrige for å gi "behandling" 

Definisjonen av ADHD er også blitt mye løsere i løpet av årene . I disse dager,selv mangel på oppmerksomhet til små detaljer, å ikke lytte godt nok, å ofte mister ting , glemsomt og uorganisert, ikke sitter godt , overdreven snakke og forstyrre andre. Disse tingene er for subjektiv, hva er å snakke for mye ? Hva er grensen til å være kaotisk uorganisert? 

Farlig■  Den løsning for den lidelsen,sentralstimulerende midler som Ritalin er i henhold til nevrologen den som har farlige bivirkninger. De ville dempe appetitten ( barn trenger et balansert kosthold ), forstyrre søvnen ( søvnmangel virker konsentrasjonsproblemer i hånden) , angst og irritasjon provoseres, det fører til humørsvinger, forsinket pubertet og hos voksne kan det også føre til erektil dysfunksjon. I tillegg blir man resistent av langvarig bruk de midlene og derfor økes dosen hver gang.

tilnærming● vi trenger sårt å stoppe å overreagere på potensielle symptomer. Medisinering er ofte unødvendig . "Vokt deres ønsket og opprinnelig livsstil . Spiss sunere, mer mosjon og bedre søvn kan lindre mange ting allerede , inkludert irritabilitet, mangel på fokus og impulsiv atferd . Vi må også lære annerledes ved å gripe problemet i stedet for den utdaterte diagnose der leger , farmasøytiske selskaper og selv pasienter klamre seg til.

Hva tenker du, finnes ADHD eller ikke.

Xlaylow

 

 

(13) Kommentarer

Regjeringer stoppe dette i 40 år under teppet

17.08.2015, kl. 20:05 × datanett × 2 Kommentarer

En britisk ekspert på feltet av mikrobølgestråling advarer mot de skadelige effektene av WiFi. Barrie Trower er en fysiker som jobber for den britiske marinen og militær etterretning og har gjort forskning på påvirkning av mikrobølgestråling. Regjeringen forsikrer oss om at Wi - Fi-nettverk er trygge, men ifølge Trower er det feil. Det er ingen trygge eksponeringsnivåer for barn, sier han

"Jeg har aldri møtt noen som har lest den ICNIRP inernasjonale rettningslinjen" (international Commission for Non-Ionizing Radiation Protection) sa Trower altså. ICNIRP forteller oss at barn, eldre og kronisk syke er mer utsatt for en eller flere former for mikrobølgeeksponering.

Hvorfor kan barn bli syke av wi-fi ?

 Det tar år for blod- hjerne barrieren er dannet, det kan derved forekomme lett lekkasje i cellene ved barn ved mikrobølgestråling. immunsystemet som beskytter kroppen mot skadelige påvirkninger trenger 18 år for å utvikle. I alle skoler der den sakkyndige var, hadde de det samme symptomene rapportert: tretthet, hodepine , kvalme , brystsmerter og synsproblemer.

Hvorfor blir advarseler ignorert?

regjeringen kjente til disse farene når den første studien ble publisert for tiår siden. De er redde for søksmål hvis de innrømmer at dette er farlig. Til tross for all forskning som viser at mikrobølgestråling er farlig , har ingen teleselskap noensinne innrømmet det. Tror du at wi fi er skadelig? Gjerne del denne innlegg på facebook.

X laylow.

 

 

 

(2) Kommentarer

sjokkerende: det interesserer regjeringen ikke om... ☆☆☆

16.08.2015, kl. 18:45 × sykehusfeilene. × 11 Kommentarer

Det interesserer regjeringen hele verden rundt ikke om kreftmedisiner virker eller ikke, så lenge de tjener penger på det. Dyre kreftlegemidler er ofte for fort godkjent  mens de ikke er godt studert og neppe forlenge livet til pasienter. Det advarer professor Joel Lexchin fra York University. " Pasienter og deres leger bør kreve at medisiner beslutningstakere må gi bevis for effektiviteten av sine medisiner , " sa han.  Uff igjen må det handle om penger altså.

Det e jo fordi de fleste tenker på å kurere kreft, men hva er grunnen til kreft! Folk bør være mer bevist til hva grunnen er. Først og fremst var kreft en eksperiment som skulle gi evig liv, men det gikk galt jo. Kreft er laget altså! Av mennesker, før det fantes det rett og slett ikke. #kreft 

 Xlaylow.  

 

(11) Kommentarer

noen mennesker jager etter de gale tingene i livet. ☆☆☆

16.08.2015, kl. 04:12 × motivation * × 5 KommentarerSom jeg skrev i tittel: noen mennesker jager etter de gale tingene i livet, uten å forstå konsekvensene av handlingen og ønske. Noen ganger , uten engang å vite hvorfor du vil ha noe . Ikke vær den personen, Du er bedre enn det! ♡   #Rikmannverden #penger #dyptvann #laylow

X laylow

(5) Kommentarer

fengselstraff for brenning av smilefjes på datteren.

15.08.2015, kl. 20:45 × news × 6 KommentarerEn 25 år gammel britisk kvinne som brente et smilefjes i kinnet på hennes seksten måneder gamle datter har fått fire år fengselstraff. Ifølge dommeren er hu en 'ondt' menneske. Fra avisen the guardian.

Dommeren var ikke sikker på om kvinnen ønsket å skade barnet sitt . Lol brennet smilefjes er jo skading i seg selv da! Og barnet må jo leve med det. Hun har jo alvorlig mishandlet barna sitt. Kvinnen benektet at hun har gjort seg skyldig i overgrep mot barnet sitt, men vil heller ikke fortelle hvordan barnet ha fått det fra eller kunne ha fått det fra. Moren har mistet foreldreretten til sine barn . Hennes advokat kalte hennes klient " naiv og umoden.  Utrolig trist sak spør du meg.  Skjønner ikke hvorfor folk kan gjøre noe sånt egentlig. 

Men, god helg! X laylow

 

(6) Kommentarer

sprøyting med gift fra fly. (chemtrails)

14.08.2015, kl. 02:32 × #chemtrails × 17 KommentarerNår flyene flyr lar de ofte kondens stier bak seg, (Det kalles også fly skyer. Fly som flyr i luften, bak flyet dannet stripete-formet hvit sky.)  Ifølge en varsler innholder det kjemikalier som brukes til å manipulere vær også gjør det store skader for naturen. Med tanken på at til slutt trenger alle mennesker å puste altså. Også ble det sagt at det skjer verden rundt, det betyr overalt hvor det brukes flyer. Den britiske avisen 'metro' som har rapportert dette. Kristin Meghan sier at hun har jobbet ni år for den Amerikanske luft makt (US airforce). Hun forteller om store mengder kjemikalier som blir brukt i systemet uten noe bestemt grunn. Det manglet også produsentes navn sa hun.

Fru Meghan sier at den amerikanske regjeringen sprøyter disse kjemikalier i luften, over vannet og på jorden. Hun sier også at de fleste piloter ikke snakker om det (chemtrails, bare å google det) fordi de er redd for å få konsekvenser. Nigel Watson sa: Konspirasjonsteoretikere mener at chemtrails er sprøytet av regjeringen for å pumpe kjemikalier i atmosfæren og dermed å manipulere været eller for å infisere befolkningen. 

Sprøyting av chemtrails kan skje på en liten skala men konspirasjonsteoretikere tror det er et hemmelig prosjekt på en global skala , "fortsatte han. Det er vanskelig egentlig å forestille seg at kjemikalien vil ha stor effekt på påvirkning av vindretning og andre meteorologiske faktorer. Når det blir sagt og gjort hva gjør resten av verden med den iformasjon vi har fått?  

Håper ikke at de fleste fortsett har YOLO i tankene sine altså. Jeg skal lære dere noe... du lever hver eneste dag men du dør bare engang. You live every day but you only die once. YODO.

X laylow.

(17) Kommentarer

forandring er mulig. 😼

13.08.2015, kl. 03:25 × motivation * × 9 KommentarerDen nåværende systemet vi lever i som er basert på løgn, grådighet og korrupsjon tok mange år å etablere. Det ble hardt arbeid av disse mennesker som har bidratt med i dette altså. Derfor vil det ta tid og hardere arbeid fra vår siden for å vedta de endringer vi ønsker å se. 

Jobb hardt for å få til positiv endring, fordi det er de som jobber med å fortsette dette systemet av korrupsjon. ENDRING ER MULIG! 

X laylow.

(9) Kommentarer

hårreisende nav. 🙈🙉👐

12.08.2015, kl. 14:05 × hårreisende nav × 10 Kommentarer

Dette er hårreisende sier børre pettersen. Han bor på  osterøy og fikk personsopplysninger til Bente tilsendt fra nav. Tenk deg hva som kunne ha skjedd hvis det skulle komme i feil hender! Se linken her:  http://www.bt.no/nyheter/Borre-fikk-personopplysningene-til-Bente-tilsendt-fra-Nav-3414773.html

Nav gjør store feil altså, som de ikke bør gjøre når man jobber med mennesker. Hvorfor er det sånn at når vi gjør noko galt så e det galt mens hvis nav gjør noe så sier de jo vi er også mennesker og vi kan også gjøre feil. Ikke si at du ikke takler jobben din. Slutt da å jobbe ved nav. Hvordan kan de begrunne at de la folk være sulten og si det blir bra?

Til og med politiet hører ikke på historier fra folk, de tror at nav er der for å hjelpe deg. Men når ting ikke er som en tror det er så snur alt. Gjerne også les denne linken: http://m.nettavisen.no/na24/--du-kan-aldri-sta-alene-nar-du-mter-nav/8536988.html   det handler om politimannen helge som møter mareritt, han som også er familiefaren ble alvorlig skadet i tjeneste. Møtett med nav holdt på å ødelegge resten av livet hans. Du kan aldri stå aleine når du møter nav!? Hva faen, nav bør virkes som de skal, hjelpe mennesker ikke ødelegge liv.

X laylow.

(10) Kommentarer

uvitenhet 🍒

12.08.2015, kl. 04:41 × motivation * × 0 KommentarerNoen ganger innser jeg at jeg kranglet med folk som var torturert og hjernevasket som barn. Men når det er sagt og gjort , la ingen kreve uvitenhet. Du visste hva som foregikk, du lukket bare øyene dine, blindet deg selv til det.     #uvitenhet #hjernevasket #torturert

X laylow.

(0) Kommentarer

en forbrytelse å være fattig nå?!

11.08.2015, kl. 14:19 × news × 11 Kommentarer*homelessness is now being called 

"quality of life crime" people who come up with these ideas usually wear suits and ties  and occupy positions of authority, this combination should be regarded and  treated as a sign of insanity.

Hva har vi mennsker tilatt å skje med menneskeligheten?  Vi ( ikke alle ) bryr oss mer om store tall, penger, ting og makt enn livet i seg selv. Hvem e disse umenneskelige  individueler som har tilatt dette? Hvem bidrar med i sånt i det samfunnet vi lever i?! Hvordan kan de selv begrunne dette? 

Å være fattig og eller hjemløs er ikke noe krim. Hvis en har en sånn dårlig tankegang og syntes at det er det så er man gjerne jævlig dum i huet. Sånn tankegang representerer ikke utviklingen av vår art. Selføgelig må vi bryr oss om alt liv i verden! At det kunne ha skjedd sånne ting i verden vi lever i er ikke naturlig,  hjemløse og fattige folk er ikke søppel mennesker rett og slett. Eg sier det gjerne igjen, det e INGEN krim å være fattig! Også må eg takke dere som er enig i det! Tusen takk :)

Xlaylow.

 

 

(11) Kommentarer

tiltalt for sex og dop flykter fra norsk fengsel øy ... på surfebrett

11.08.2015, kl. 01:39 × news × 0 Kommentarer

"Det høres spektakulære ut når det skjer på denne måten. Men hvis det ikke hadde vært et surfebrett , kunne det ha vært noe annet. Det er ikke så vanskelig å finne en flytende enhet av noe slag på øya" fengsel sjef Tom Eberhardt Reuters.

En fange dømt for voldtekt og narkotika har rømt fra en norsk fengsel øy på et surfebrett , tok veien til friheten med en plast spade .

Ta gjerne enn titt innom her for å lese mer, det e på engelsk. : https://www.rt.com/news/311975-norway-prison-surfboard-escape/ 

 Eg syntes selv at det høres jævlig rart ut.. men sånn e det her i norge, ta foreksempel breivik, han får gå på universitet! Hvorfor det egentlig? Sånn at han kan planlegge den neste massemord på en politisk måte? Regjeringen vet jo akkurat  hva som skjer, det e de som har makt og  planlegger alt. få se hva resten av norge syntes :) 

X laylow

 

(0) Kommentarer

mcdonalds skandale norge

10.08.2015, kl. 01:24 × news × 6 KommentarerPå nyhetene som er på www.rt.com står det en mcdonalds skandale. Les gjerne her, det e på engelsk : https://www.rt.com/news/311986-norway-mcdonalds-investigation-dog/

Tina marie asikainen som er fra frederikstad  ble kastet ut sammen med datteren sin på  5 år og hunden, alt pga førerhunden som heter rex. De rakk ikke å spise opp maten som de har betalt for engang.

Da de bestilte maten hadde de hunden med seg, det e pga Tina er blindt. Hun prøvde å forklare det heile og hadde med seg indentitetskort med forklarelse at hun trenger hunden. De som jobber på den mcdonalds i sør norge ville ikke engang se på det, og ville ikke engang høre på hun.

 

Dumme mcdonalds! sånn skal du ikke behandles folk! Hun trenger jo førerhundet sitt! Skal ikke spise der lenger nei vi har jo burgerking :) saken ligger nå hos politiet.

Hva syntes dere om saken?

 X laylow.

 

(6) Kommentarer

meaningfull quotes. del 2

09.08.2015, kl. 04:35 × quotes. × 10 Kommentarer■ IF YOU DON'T LIKE WHERE YOU ARE, THEN CHANGE IT. YOU ARE NOT A TREE.


I WISH MORE PEOPLE CARED ABOUT EARTH AS MUCH AS THEY CARED ABOUT WHO THEY 'THINK' CREATED IT.■MY POLITICAL VIEWS? I'M AGAINST ANYTHING THAT KILLS PEOPLE AND/OR DESTROYS THE PLANET WE LIVE ON.
(10) Kommentarer

likestilling i norge vs paradise hotel norge 2015.

08.08.2015, kl. 21:58 × livsstil × 8 Kommentarer

Her i norge e det mye snakk om likestilling altså! Jenter og gutter ( mann å damer) skal behandles likt på et viss måte, tjene likt,  etc. Også vet vi alle at paradise hotel norge e svært populær! Kan noen fortelle meg da hvorfor audun fikk konsekvener for å ha slått kevin, med å ikke få lov å stemme. Mens martine slo til pierre å ingen konsekvenser for hun!?

Ingen bør slå hverandre altså,  men var det fordi hu e ei jente som slo til en gutt?  Håper at noen har en fornuftlig forklaring til dette her altså. 

 

 

(8) Kommentarer

dette e norge. dumme janteloven!

08.08.2015, kl. 14:32 × livsstil × 8 KommentarerSom sikkert de fleste av oss vet (det håper jeg) så bor vi i norge, kanskje du som leser det, leser det fra utlandet men du skjønner poenget, norge e norge, vi er her i norge og til slutt dette e norge? 

 

Mangen har en janteloven attitude her i norge, ikke alle men mangen ja. Hvis man ikke er enig i noe saker så får man høre: dette er norge! Neivel det visste jeg liksom ikke, trodde vi er i tyskland og du er nazi hitler selv!  Alle er fra verden og verden er til alle, det e mitt tankegang. Er nok dumt å si  "dette e norge"

 

Mitt svar til janteloven lyder slik:

 

1. Spis dritt.

 

2. du er en skitten liten pike.

 

3. hold tennene dine på hverandre.

 

4. hjernet ditt er full av boss, det tar nog ikke seg selv ut.

 

5. Du har iQ til en hundebæsj.

 

6. Du e ikke mer en hundebæsj

 

7. Skal fikse den stygge pizza trynet ditt.

 

8. Skal ikke le av den stygge trynet ditt, men livet ditt er noko å le av.

 

9. Driter fullstending i hva du meiner, søker du meg kan du finne meg.

 

10. Ikke si dumme ord til meg, du valgt feil jente, det skal du finne ut av!

 

 

@UcrazyStupid《

 

 

Xlaylow🌹     < #janteloven

 (8) Kommentarer

meaningfull quotes del 1

08.08.2015, kl. 03:06 × quotes. × 2 Kommentarer

"THE MIRACLE IS THIS - THE MORE WE SHARE, THE MORE WE HAVE."■THE WORLD'S HUNGER IS GETTING RIDICULOUS. THERE'S MORE FRUIT IN A RICH MAN'S SHAMPOO THAN IN A POOR MAN'S PLATE  

INSANITY》VOTING EVERY FOUR YEARS HOPING THE NEXT GUY WILL PROVE TO BE BETTER THAN THE LAST... ALL POLITICIANS ARE THE SAME!
(2) Kommentarer

house nigga - nigga house, Barack hussein obama.

08.08.2015, kl. 01:32 × MURICA × 1 Kommentar 

Husker du at når du trykket inn på google maps: #nigga house" at du fant den hvite huset der obama bor?  Det var ingen feil, og de som jobber for google mente det.  Google rettet opp i det pga de vet hva det betyr, folk begynner å lure om barack er en dårlig president. vet dere hva nigga betyr egentlig ¿
den viktigste spørsmål nå er: hvem jobber Obama for?  Han bestemmer ikke over Murica og det gjør heller ikke folket. hvem e sjefen av presidenten?!  Ihvertfall har det med penger og makt å gjøre. Den amerikanske  drømmen er en løgn.
 The american dream, because one has to be asleep to live it.
xlaylow.
(1) Kommentar

leger som ikke kan språket.

07.08.2015, kl. 23:36 × sykehusfeilene. × 2 Kommentarer

Her i norge får man ikke bankpass hvis man ikke er norsk statsborger. Hvis man søker om å jobbe som rengjører (foreksempel) så må man ha norsk statsborgerskap hos de fleste...  kan noen forklare meg da hvorfor det er leger ( og andre ansatte på sykehus og sykehjem) som ikke kan norsk? Mange kan ikke snakke riktig engelsk engang.  

 Feil har blitt gjort i de norske sykehus og folk har død pga det. Til slutt ble det bare sagt at feil kan skje, men halo det handler jo om mennesker sitt liv her da. Ofte skylder de på språket og komunnikasjon. De skjønner jo ingenting av hverandre!? Hvordan blir det da jobbet sammen?

Stor tips! Hvis du absolutt trenger å dra til sykehuset ikke stol blindt på hva noen som helst lege sier til deg. Ikke engang om de kan snakke norsk til deg. Selføgelig vet de hva som skjer der inne. De gjør feil og du må leve med feilet eller død av det, mens de kommer vekk med å si: ja fra feil kan vi lære av.  Sykehuset tar ingen ansvar.

■ Til slutt hvem er det sitt ansvar om å ha kunnskap i norsk? De som ikke kan norsk eller de som ansetter.

Xlaylow▪

(2) Kommentarer

følg meg☆☆☆

Eg lurer på hvorfor vi mennesker er den eneste levende vesen her på jord som betaler med penger for å overleve, der har du meg. Xlaylow.

Info

tenk!: spør mer, ikke vær naiv.
: everything♡
Om du lure på noe som helst er det bare å spørr: ♡ ♢

hits