Eg røyker marijuana (cannabis).

07.10.2015, kl. 20:29 × livsstil × 1 KommentarVi vet alle at marijuana bør være lovlig, og her er mine topp 10 grunner til hvorfor.

 

Hvis du er heldig så bor du kanskje et sted hvor cannabis er legalisert. Men frykt ikke hvis det ikke er, fordi endringen kommer. Den globale mening på marijuana er sakte men sikkert i endring. Takket være en kontinuerlig strøm av forskning, oppdager vi ikke bare at cannabis er mindre skadelig enn mange frykter, men at det også kan være en ressurs for menneskeheten.

Med dette i tankene, tilbyr eg her mine topp 10 grunner til at marijuana bør være lovlig.

 

1. Frihet ☆ 

Krigen mot Marijuana er en krig mot tankefrihet. Som voksne er det vår grunnleggende rett til å velge  fritt hvilke stoffer vi innføre i våre organer. Ja, noe stoffer har negative effekter, men det rettferdiggjør kriminalisering ikke. Hvis det er mulig, så bør det ringe for rettferdig opplæring om legemidler og deres effekt på kropp og sinn. Helseaspektet er ikke gode grunner til å rettferdiggjøre forbudet; mange juridiske aktiviteter er farlig og bør forbys under samme resonnement. Forbudet er et grunnleggende angrep på vår grunnleggende frihet.

2. Medisin ☆

Vil du vite hvor effektivt marijuana er? Vel, det har vist seg at farmasøytiske organisasjoner setter mye penger i kampen for å holde cannabis ulovlig. Hvorfor? Fordi de er redde. Redd for at folk kommer til å bruke det som et alternativ til sine mange piller, så snart marijuana er lovlig. I tillegg er det en plante  som de ikke kan eie.

Forhold som kan lindres ved marihuana inkluderer: MS, kronisk smerte, HIV, kreft, epilepsi, spiseforstyrrelser, stress, angst, og mange flere.

Merk: Eg understreker "kan". Eg kan, og vil ikke gi medisinske råd. Gjør din egen forskning på vitenskapelige funn og mulige medisinske bruksområder for cannabis.

3. Alkohol er farlig ☆

Dette taler for seg selv. Cannabis vil ikke forvandle deg til en irriterende, støyende og muligens voldelig drukkenbolt og det er også mye tryggere for kroppen. Og likevel  vil mange mennesker trekke nesen opp på denne "ulovlig" greia mens de drikker seg nesten hver helg til døden.

4. Bare legaliser det. ☆

Uansett hva regjeringene i verden prøver, det er ingenting som har stoppet "ulovlig" produksjon og salg av cannabis. Det har vært nesten 75 år med forbudt, og likevel har bruk av cannabis vært økende, og det øker enda mer.

5. Forbudt fungerer ikke! ☆

 Det er anslått at USA alene allerede bruker $42 billion dollar årlig på å opprettholde cannabis forbudet. Disse pengene kunne vært brukt bedre ikke sant!?

6. Marijuana, Ikke en gateway drug.☆

De fleste som har brukt kokaine og andre harde stoffer drikker alkohol. så vi bør ta en titt på alkohol som er farlig for kroppen. Marijuana er en plante, ikke noe dop. Spør deg selv kan alkohol være en gatewaydrug? Springbrett til dop?

7. Penger. ☆

 Penger som tjenes av marijuana kan bli brukt i økonomien og skatter, hvor de kan bli re-investert i vårt samfunn. Når cannabis er regulert, vil dette sikre at folk kan kjøpe fra trygge kilder; det er arbeidsplasser som er skapt, og pengene vil ikke falle i gale hender. Vi vet at vi heller vil se pengene fra salget av cannabis flytte tilbake i våre skoler, sykehus og offentlige anlegg, istedenfor noe kriminalt.

8. Legitimasjon. ☆

Akkurat som alkohol må man ha/vise legitimasjon for  å kjøpe cannabis. Aldergrense.

9. Ingen dør av marijuana! ☆

I hele menneskehetens historie har det ikke  blitt rapportert noe dødsfall, som var en direkte følge av bruk av cannabis. Kan det samme sies for giftstoffer som alkohol? Absolutt ikke. Verdens helseorganisasjon anslår at forbruket av alkohol er ansvarlig for 3,3 millioner dødsfall årlig. Og likevel, er dette lovlig!? Fortsett lovlig...

☆10. Er du redd for missbruk av cannabis? Herregud, hva med alkohol? Piller fra apoteket/legemidler... ikke vær naiv og tro at de er trygge fordi legen din sier det. 

XLAYLOW■▪  #MARIJUANA :)

 

 

(1) Kommentar

lever du som en zombie ¿? (levende død).

08.09.2015, kl. 05:38 × livsstil × 4 Kommentarer

økonomier har blitt bygget på en svært beregnet måte på tilfredstillelse, avhengighet, og unødvendige utgifter. Vi bruker det til å muntre oss opp, for å belønne oss selv, for å feire, for å løse problemer, å heve vår status, og for å lindre kjedsomhet. Kan du forestille deg hva som ville skje hvis hele verden sluttet å kjøpe så mye unødvendig dritt som ikke legger mye av varig verdi til våre liv ? Økonomien ville kollapse og aldri komme seg.

Alle våre godt omtalte problemer, inkludert fedme, depresjon, forurensning  og korrupsjon er hva det koster å skape og opprettholde en rik "god økonomi". For økonomien å være "sunn", i denne verden må det forbli usunn. Sunne og glade mennesker føler ikke at de trenger mye de ikke allerede har, og det betyr at de ikke kjøpe en masse junk, de trenger ikke å bli underholdt så mye, og de ender ikke opp med å se mye reklame.

Kulturen i åtte- timers arbeidsdag er big business' det er det kraftigste verktøy for å holde folk i samme misfornøyd staten der svaret på alle problemer er å kjøpe noe. Det siste folk ønsker å gjøre etter en hard dag på jobben er trening, Forbedre seg selv, i dybden av deres lidenskap, eller stiller spørsmål ved hvordan ting er. Lettelse og tilfredstillelse er Vanligvis de første tingene  mennesker vil være på jakt etter.  Vi tjener altså penger og bruker det på å gjøre andre rik.  Og alt dette mens de fleste av oss jobber for en sjef og gjør han/hun rik. 

Tjener man mer penger så bruker man mer penger. Det er ikke det at man plutselig trenger å kjøpe mer bare fordi man tjener mer, man gjør det bare fordi man kan, fordi det blir mulig. slik skjer det. Faktisk er det ganske vanskelig for oss mennesker å unngå å øke vår levestandard ( eller i det minste vår rente av utgifter ) hver gang vi får ekstra penger.

Vi kjøper ting for å muntre oss opp, for å holde tritt med naboen, for å oppfylle vår barndom visjon om hva vår voksenlivet ville være som å kringkaste vår status til verden, og for en rekke andre psykologiske årsaker som har svært lite å gjøre med hvor nyttig produkter som vi kjøper egentlig er. Lever vi mennesker bare for pengene skyld? Vi er ingenting uten penger? betyr det at i denne verden så er penger det viktigste som finnes?

Du blir født, så kommer du i skole alder, det betyr fleire år med skole. Etter det når du er ferdig med skole så må du jobbe resten av livet ditt, gifte deg, få barn, betale regninger også dør du. "Obey" Er vi mennesker fri ?

  ●Hvorfor er vi mennesker den eneste levende vesen her på jord som trenger penger for å overleve?

Zombie mennesker er uinteressert i personlig utvikling. Man kan ikke kjøpe liv. Ingen kan faktisk kjøpe seg en personlighet heller.  Hvem er du uten penger? 

Xlaylow▪

 

(4) Kommentarer

likestilling i norge vs paradise hotel norge 2015.

08.08.2015, kl. 21:58 × livsstil × 8 Kommentarer

Her i norge e det mye snakk om likestilling altså! Jenter og gutter ( mann å damer) skal behandles likt på et viss måte, tjene likt,  etc. Også vet vi alle at paradise hotel norge e svært populær! Kan noen fortelle meg da hvorfor audun fikk konsekvener for å ha slått kevin, med å ikke få lov å stemme. Mens martine slo til pierre å ingen konsekvenser for hun!?

Ingen bør slå hverandre altså,  men var det fordi hu e ei jente som slo til en gutt?  Håper at noen har en fornuftlig forklaring til dette her altså. 

 

 

(8) Kommentarer

dette e norge. dumme janteloven!

08.08.2015, kl. 14:32 × livsstil × 8 KommentarerSom sikkert de fleste av oss vet (det håper jeg) så bor vi i norge, kanskje du som leser det, leser det fra utlandet men du skjønner poenget, norge e norge, vi er her i norge og til slutt dette e norge? 

 

Mangen har en janteloven attitude her i norge, ikke alle men mangen ja. Hvis man ikke er enig i noe saker så får man høre: dette er norge! Neivel det visste jeg liksom ikke, trodde vi er i tyskland og du er nazi hitler selv!  Alle er fra verden og verden er til alle, det e mitt tankegang. Er nok dumt å si  "dette e norge"

 

Mitt svar til janteloven lyder slik:

 

1. Spis dritt.

 

2. du er en skitten liten pike.

 

3. hold tennene dine på hverandre.

 

4. hjernet ditt er full av boss, det tar nog ikke seg selv ut.

 

5. Du har iQ til en hundebæsj.

 

6. Du e ikke mer en hundebæsj

 

7. Skal fikse den stygge pizza trynet ditt.

 

8. Skal ikke le av den stygge trynet ditt, men livet ditt er noko å le av.

 

9. Driter fullstending i hva du meiner, søker du meg kan du finne meg.

 

10. Ikke si dumme ord til meg, du valgt feil jente, det skal du finne ut av!

 

 

@UcrazyStupid《

 

 

Xlaylow🌹     < #janteloven

 (8) Kommentarer

skjer da med facebook?

04.08.2015, kl. 15:55 × livsstil × 0 Kommentarer

De fleste av oss tror sikkert at vi bor i et land hvor vi kan være oss selv og kan gi våre meninger og synn på forskjellige saker uansett hva det skulle dreie seg om.

Eg vet jo at facebook er grunnlagt i amerika, men du vet sikkert også at det e populært verden rundt. Så lenge du bruker ditt riktige navn, har masse bilder, gir mye info om deg selv blabla. Men gir du din mening eller en kommentar på facebook om noe saker blir du altså blokkert. Din mening må komme i "overens" med det saken gjelde, foreksempel i monica saken syntes jeg at politiet har brutt lover og regler, ikke bare løyet til moren men også til samfunnet. Dette er heller ikke første gang at politiet i norge gjør en dårlig jobb.

Regjeringen gjør ikke noe med saken  og de vet at folk kommer til å glemme over lengre tid...  noe må skjer her altså. Gjør det det¿ svaret blir nok nei. Sånn vil de ha det da, korrupsjon hos politiet. man blir blokkert da på facebook fordi min mening er at regjeringen bare gjør en dårlig jobb. ærligtalt, eg må jo ha lov å skrive min mening.

Ikke lov med "kritisk kommentar"¿▪ I et system hvor penger er viktiger enn folket er det viktig å tenke, å stille spørsmål. Trenger vi virkelig en system som er bare der for å ødelegge oss? Er folk naive å tro at systemet er der for oss alle?

fuck u facebook!   Bye bitch☆

X laylow.

 

(0) Kommentarer

systemet er noe dritt.

04.08.2015, kl. 15:04 × livsstil × 1 Kommentar

Uff, ja systemet er noe dritt, det e rik mot fattig. De rike blir rikere mens de fattige blir fattigere. Vi lever i en motsatt verden. Politiet beskytter oss folket ikke lenger, legen blir du syk av istedenfor at du blir frisk. Politikere lygver som bare det og nyhetene er mest fylt med propoganda. Rettighetene blir tatt fra oss langsomt og sakte. Mens de fleste ikke engang ser det fordi de er for optatte med sine silikonbryst å falske negler. Eg har ingenting mot silikon å falske negler altså. Bare viser frem noko fakta, at ting e mer verdt enn noen liv.  

" jeg gjør bare jobben min"  oisånn du gjør jobben din javel? Jobb er en del av livet ditt, eg ser den og det gjør mange av oss for å tjene penger for å overleve. Tilbake til temaet, hvorfor er det folk som "gjør jobben" for å øddelege folk? Jo de tjene penger for det og de fleste folk bryr seg ikke hvordan de tjener penger.  Mens "folket"  er for opptatte med silikon, trening, merkeklær, botox,dyre biler å gjør sånt og ikke gjør sånt, stemm tjenn penger, vær populær, underholding også videre.

▪folk glemmer ofte hva som virkelig skjer rundt seg. Jeg sier systemet er noe dritt, men jeg meiner altså at det finnes ingen, ihvertfall ikke på den måte det skal være på. Helt ærlig systemet var aldri der for deg fra begynnelsen. Det handler om penger, og det har det alltid gjort.

money cant buy you a soul ♢

X laylow.

(1) Kommentar

følg meg☆☆☆

Eg lurer på hvorfor vi mennesker er den eneste levende vesen her på jord som betaler med penger for å overleve, der har du meg. Xlaylow. toppliste for bloggere - ToppBlogg

Info

tenk!: spør mer, ikke vær naiv.
: everything♡
Om du lure på noe som helst er det bare å spørr: ♡ ♢

hits