Politi brenner kroppen til en 3 åring.

19.09.2015, kl. 23:56 × krim × 10 Kommentarer

Dette her er en demon/djevel! (Jo, han på bilde!) Hvorfor? Han brente en 3 år gammel gutt sitt kropp.



Blir jævli forbanna nå! Er det seriøst mulig? Spør meg gjerne HVORFOR eg skal stole på politi! Verden rundt gjør de fæle ting, er dere foreksempel kjent med Monica saken her i norge? Politi som drepte flere uskyldige mennesker i Nederland og America? Eg kan jo skrive om flere saker på bloggen min, gjør gjerne det altså. Hvorfor skriver eg akkurat om denne saken ? Les videre og fortell meg gjerne ka du syntes ☆ *hendelsen fant sted i murica (amerika).

"Jeg fikk ikke sove" derfor brente politimann ved navnet Cody Marrone et 3 år gammelt barn sitt kropp. 

Cody Marrone, en Hernando County politimann, ble tatt i varetekt etter at det ble oppdaget at han brukte den varme enden av en hårføner Gjentatte ganger til å svi kroppen av en 3 -år gammel gutt ,ifølge rapporter. 

Den gutten skulle han ta vare på, (under hans omsorg). Det var altså ikke sitt eget. Marrone sørgte for at barnets kjønnsorgan ble brent.

Politimannen ventet på at den metalle grill ble varmt. Da trykket han den på barnets kjønnsorgan, og holdt den der til kjøttet brent. Han gjorde dette gjentatte ganger i ulike steder på barnets kropp, det påførte barnet alvorlige brannskader og gutten er nå permanent markert.

Da han ble fanget sa han: "ingenting kommer til å skje med meg, eg ender ikke i fengsel. Politimann Marrone ble siktet for grov barnemishandling og omsorgssvikt.

 

Ved første hevdet Marrone at barnet "gjorde det selv".

Men etter dypere etterforskning, ble det fastslått at disse brannsår ikke var tilfeldig. De ble med vilje påført på barnet om og om igjen. barnet skrek og gråtet som faen (har lidet rett og slett).

Etter etterforskningen, har Marrone endelig innrømmet å ha brukt den brennende varme enden av hårføneren til å brenne barnets kropp.

De siste nyheten om denne saken er at han, er dømt til 15 års fengsel... tror/syntes du det er nok straff? Hva ville du ha gjort hvis du var dommer?

#politi    

xlaylow▪■

 

(10) Kommentarer

Slåsskamp i barnehage.

17.09.2015, kl. 01:40 × krim × 0 Kommentarer

To kollega som jobber for en barnehage i New Jersey har blitt tiltalt med barnemishandling etter at de hadde oppmuntret småbarn å bekjempe (slåss) med hverandre.  at hendelsen faktisk fant sted......

Hendelsen ble rapportert av den amerikanske avisen The Washington Post.

Barna kastet hverandre opp på gulvet og slåss som faen. Det heila hendelsen er oppmuntret av de to kvinnene som var ansvarlig for å passe godt på barna.  Men det skjedde ikke.

Sparket▪

Den 22 år gamle hovedmistenkte og hennes 28 år gamle kollega har nå blitt avvist av mottaksapparatet. De er siktet for barnemishandling og de kan bli dømt til fem års fengsel straff.

"Paret" har sett barna til aggressiv atferd mot hverandre inspirert av Fight Club, en film fra 1999 med blant annet Brad Pitt som er med i filmen.

Så vidt det er snakk om, er ingen av barna blitt skadet under kampene. Organisasjonen er veldig bekymret etter hendelsen.  må det først gå til helvete før noen blir bekrymet altså...!

barnehage har begynt å trene sine ansatte og har screening prosessen for nye medarbeidere.

Ja, dette er hårreisende!  Eg stoler rett og slett ikke på noen som helst ansatte, uansett hvor i verden eg måtte være. Mange idioter som har jobb ute i den verden.              

^Xlaylow.

#barnehage #barn

(0) Kommentarer

Demokratiet er en illusjon.

16.09.2015, kl. 03:24 × krim × 4 Kommentarer

 "If voting made any difference they wouldn't let us do it". Mark Twain▪

Alle politikere er og blir kontrollert av den skjulte hånd (ubevisst, frivillig eller under tvang ). Hvis man ønsker et nytt paradigme (forbilde, mønster, eksempel) så trenger vi bare å fjerne politikk fra våre liv. Det er nok energi til alle sine villeste drømmer, denne overfloden får ikke du, du vil bli avvist av den skjulte hånd, og du blir tvunget inn i et paradigme av knapphet. Fordi du ikke vil være ansvarlig for ofrene for fordeling av knappe ressurser. Demokrati finnes ikke. Det finnes en skygge regjering med sin egen luft makt, sin egen militær,  sin egen innsamlingsaksjon for mekanisme de "trenger" , og evnen til å forfølge sine egne ideer om nasjonal interesse, fri fra alle sjekker og balanserer, og fri fra loven selv. Ja, eg sier og meiner at demokrati er en illusjon. 

Hovedproblemet med illusjonen av demokrati er at det alltid undertrykker mindretallet av befolkningen. 

Demokrati eksisterer ikke og har aldri eksistert i den moderne historie av planeten vår. Illusjonen av demokrati er hva mange mennesker ser på, i det som kalles for demokrati.

*Bare svindel.

Det er nok at folk vet at det var et valg. Folk som gi stemmene sine, bestemmer ingenting. De menneskene som teller stemmene, bestemme alt.

Ingen har rett til å bestemme for deg. Ta ansvar for ditt eget liv og dine egne avgjørelser, ingen kan gjøre det for deg, ingen bør gjøre det for deg heller. Du er ikke svak! Aldri delta i valget, jo det er faktisk logisk.

 



kontrollerte opposisjon□

Har det noe gang vært bedre etter valget? Eller har politikerne alltid gjort hva deres skjulte mestere har fortalt dem? Vår historie bekrefter at demokratiet ikke eksisterer. Venstre og Høyre er en fiksjon skapt for å få splittelse blant befolkningen. Begge sider av hver konflikt er kontrollert av samme enhet. Disse konfliktene er ikke livsnødvendige dramaer men det styre folk bort fra de virkelige problemene som faktisk finnes... ikke bruk oppmerksomhet til skuespill iscenesatt av aktører (politikere). De gjør hva som er best for seg, ikke for deg. 

xlaylow▪☆

(4) Kommentarer

10 år USKYLDIG i fengsel.

04.09.2015, kl. 18:12 × krim × 3 Kommentarer

Mitt første spørsmål blir da: fungerer rettsystemet som det skal?... Hvor mangen er det i heila verden som sitter uskyldig i fengsel? Det blir bare å lure, fordi det er mange saker som har blitt "glemt". Og nå tilbake til overskriften. Kilde: daily mail australia.

kvinnen som satt 10 år uskyldig i fengsel.

 

En australsk kvinne får ca 1,4 mill fordi hun har tilbrakt ti år i fengsel uskyldig. 

Hun endte opp der etter at hun avviste en politi agent (hun ville ikke være sammen med agenten). Som ikke aksepterer det og forfalsket bevis mot henne sånn at hun har blitt dømt til fengsel. 

Hva slags mennesker jobber for/hos politiet!?

Roseanne Beckett som hun heter, hadde en restaurant i landsbyen Taree, nord for Sydney. Der i 1983 en brann brøt ut. Etterforsker Peter Thomas kom å undersøke brannen, og laget alle slags uvanlige tankevekkende bemerkninger. Beckett hørte ikke på han og hun stoppet ikke der, men leverte en klage til politiet. Hun ble deretter selv anklaget for brannstiftelse, men aldri tiltalt. Noe år seinere så giftet hun seg med en annen mann, en bekjent av agent Peter Thomas (mannen hun avviste). I 1991 arresterte Thomas henne fordi hun "ville" ha ansatt noen til å drepe sin mann. Agenten forfalsket bevis og lot dermed en pistol ligge i huset hennes som han har brakt der. Hun ble dømt for drapet, også i anket men var fri igjen i 2001.

De har dratt meg gjennom helvete! Sa Roseanne Beckett.

De er monstre, "Beckette sa av agentene. ,, De dro meg gjennom helvete, fra retten til retten, på bekostning av skattebetalerne. Men nå har frue Beckette endelig fått seieren. 

Agenten kan ikke bli tiltalt, han døde i fjor. #uskyldig

Xlaylow.

 

(3) Kommentarer

"beklager, eg dreper folk fordi eg kjeder meg"

01.09.2015, kl. 21:56 × krim × 0 Kommentarer

Sykepleier, som drepte 30 pasienter fordi han kjedet seg, beklaget og sa han seriøst angret det han gjorde.

Kilde: http://www.theguardian.com/world/2015/feb/20/thrillseeking-german-nurse-says-sorry-for-killing-more-than-30-patients

"Beklager" er et ord som vi bruker i daglige situasjoner når du gjør noe ved et uhell, eller når du glemmer noe viktig og så videre, men når noen dreper 30 mennesker og deretter sier beklager da lurer eg på hva faen det betyr!¿ 

Niels H er en 38 år gammel sykepleier som er anklaget for å ha drept 30 pasienter i Tyskland, hans grunn for å drepe var fordi han kjedet seg! Og nå beklaget han for hans grusomme handlinger som sier at han "angrer mye". Han innrømmet hans mord, han har injisert sine ofre med dødelige doser av hjerte medisiner som senker blodtrykket, etterpå "prøvde" han å hjelpe sine pasienter.

Mens han jobbet på klinikken mellom 2003 og 2005, har dødeligheten helt betydelig steget! 

På slutten, Niels' kollega har sett ham injisere en pasient med feil medisinering, og det er en etterforskning nå om døds tilfeller av 174 personer som døde under hans omsorg. 

Eg tar ikke alle under en kam men ikke stol blindt på lege din, sykepleier også videre. Denne saken fant sted i tyskland men sånt skjer faktisk verden rundt at noe blir drept ved "beklager". #beklager

Xlaylow.

(0) Kommentarer

følg meg☆☆☆

Eg lurer på hvorfor vi mennesker er den eneste levende vesen her på jord som betaler med penger for å overleve, der har du meg. Xlaylow. toppliste for bloggere - ToppBlogg

Info

tenk!: spør mer, ikke vær naiv.
: everything♡
Om du lure på noe som helst er det bare å spørr: ♡ ♢





hits