ADHD er ikke noe sykdom ♢

31.08.2015, kl. 03:47 × Etiketten ADHD. × 2 Kommentarer

Hei! ☆

Tenkte på det med "ADHD" og ofte er det barn som blir stemplet med ADHD, bruk av medisiner for å kontrollere sykdommen har grusomt tatt av de siste årene i epidemiske proporsjoner.

Å ikke være rolig av og til, eller heila tiden er ikke et medisinsk problem. ADHD kan ofte forebygges ved å ikke diagnostisere ADHD rett og slett, det blir feil å tenke at det er en sykdom.  

               ● ADHD er ikke mer enn et navn vi gir til en                           "annerledes" virkemåte. Ikke alle travle og raske -avledet barn trenger å se en psykiater!

#Medisinbruk. det er praksisen at barn fort blir stemplet med navnet ADHD. Ni av ti foreldre med sin hyperaktive barn som går til fastlegen blir henvist til en psykiater som deretter gjør diagnosen ADHD. Videre eksploderer medisinforbruket.

#farmasøytisk industri. Å gi barn etiketten ADHD er skadelig. Det jeg er spesielt opptatt av er at barn får melding om at de er eiere av problemene. En ADHD diagnose legger skylden utelukkende på barnet. Det blir helt galt jo og feil! Hva skjer utover barnet? Hva med faktorer som skolen, foreldre og et krevende samfunn!? Det er farmasøytiske industrien som har i helhet en dårlig rolle. Salget av legemidler som Ritalin, Concerta, Medikinet og Equasym blir bare mer og mer økt av industrien, jo penger og mere penger for dem. Derfor er det viktig for dem at det finnes ADHD etiketten.  

Selskapene bruker dobbelt så mye penger på markedsføring av sitt produkt istedenfor utviklingen av produkten.

♢ Siste utvei¿  Medisinen undertrykker atferd og "fungerer" bare noe få år. Dessuten virker det ikke bedre på sosial atferd og skoleprestasjoner. Videre er det alvorlige bivirkninger slik som magesmerter, hodepine, kvalme og søvnløshet. Som vil bli bagatellisert ved å si at det går over etter noe uker og til slutt sies det at problemet ligger hos barnet.

Noe tanker du vil dele, syntes du at ADHD er et sykdom?                    

                                ▪Xlaylow.

 

 

(2) Kommentarer

ADHD eksisterer ikke.

19.08.2015, kl. 01:52 × Etiketten ADHD. × 13 Kommentarer

Amerikansk nevrolog trekker konklusjonen : " ADHD  eksisterer ikke. " Etter 50 år som nevrolog , som spesialiserer seg på atferdsproblemer , konkluderer den amerikanske legen Richard Saul at ADHD ikke eksisterer.Den medfølgende medisinen ville gjøre ting verre, og i tillegg er den egentlige årsak til den kjente symptomer observert i mange tilfeller over hodet ikke sett. ☆Vi må lære å se annerledes på problemene i stedet for å ty til utdaterte diagnose som leger , farmasøytiske selskaper og selv pasienter klamre seg til.☆ 

Avledet , mye fantasi og uro, skilt som dette er ganske raskt forbundet under overskriften ADHD. Antallet anerkjente tilfeller av denne oppmerksomheten lidelse økt dramatisk over hele verden de siste årene, både hos barn og voksne. Bruk av medisiner som Ritalin er åpenbart på vei oppover , men det er ikke uten fare ifølge Dr. Saul.

feil ☆

Å behandle adhd som en lidelse og ikke som noe rekke symptomer er alvorlig dumt gjort. Det er farlig for barn og voksne som har denne diagnosen. 

Det er ingen tvil at egenskapene til disse såkalte dysfunksjon , inkludert manglende fokus , for mye fantasi, uro og impulsiv atferd er der altså, men å behandle dem sammen for å stappe under overskriften ADHD og deretter kale til seg sentralstimulerende midler , er like ille som symptomene på hjerteinfarkt ( sterke brystsmerter ) og å ta smertestillende i stedet for hjertet å helbrede seg. Det er farlig, feil og galt rett og slett.

 sant eller ikke sant? 

i 70 årene trodde Saul på ADHD.Det syntes å forklare konsentrasjonsproblemer der så mange barn ble berørt av ( og har). 50 års erfaring har fullstendig forandret hans tankemåte over saken det gjelder. Kjennetegn adhd blir gitt for raskt sier han. I sin kontroversielle bok " ADHD finnes ikke"hevder han også at vi står fast i en sirkel av feildiagnostisering og over forskrivning av sentralstimulerende midler som Ritalin. Han har gjort en case-studie der en 13 år gammel gutt på den tiden - til tross for at han tok et år med  medisiner for å svelge for ADHD - fortsatte å ha en dårlig konsentrasjon. Han fikk også ødeleggende tretthet som sikrert for at han ikke gidder å gjøre noe som helst. Denne gutten va glad i sport men "orket det ikke".  

jernmangel i kroppen ☆  

 Legen Saul utførte en rekke blodprøver, som viste at gutten led av en alvorlig jernmangel , dels fordi han etter skolen proppet seg med sukker-rik, men fattig jern junk food. Symptomene på anemi er mistenkt fysisk ,mangel på fokus og hukommelsesproblemer.Ved å ta jerntilskudd og mer fisk , nøtter og grønnsaker for å spise, forbedrer oppførselen til barnet betraktelig. Konklusjon : " Kjennetegnet ADHD og relaterte medisiner ofte skjuler de virkelige problemer man har altså. 

En fransk studie ifra 2004 støtter Sauls funn. Da det ble oppdaget at 84 prosent av barn med " ADHD " hadde en jernmangel , i motsetning til 18 prosent av barn uten sykdommen. Uavhengig av for lite jern har Dr. Saul funnet i minst 19 andre årsaker som kalles for for ADHD. 

etiketten■ ofte er det ikke noe å bekryme seg for, men på grunn av høy beredskap for lidelsen gjør foreldre av barn, lærere på skolen og til og med pasienter selv at de blir ivrige for å få ADHD behandling. Det går mye penger om i,leger er ivrige for å gi "behandling" 

Definisjonen av ADHD er også blitt mye løsere i løpet av årene . I disse dager,selv mangel på oppmerksomhet til små detaljer, å ikke lytte godt nok, å ofte mister ting , glemsomt og uorganisert, ikke sitter godt , overdreven snakke og forstyrre andre. Disse tingene er for subjektiv, hva er å snakke for mye ? Hva er grensen til å være kaotisk uorganisert? 

Farlig■  Den løsning for den lidelsen,sentralstimulerende midler som Ritalin er i henhold til nevrologen den som har farlige bivirkninger. De ville dempe appetitten ( barn trenger et balansert kosthold ), forstyrre søvnen ( søvnmangel virker konsentrasjonsproblemer i hånden) , angst og irritasjon provoseres, det fører til humørsvinger, forsinket pubertet og hos voksne kan det også føre til erektil dysfunksjon. I tillegg blir man resistent av langvarig bruk de midlene og derfor økes dosen hver gang.

tilnærming● vi trenger sårt å stoppe å overreagere på potensielle symptomer. Medisinering er ofte unødvendig . "Vokt deres ønsket og opprinnelig livsstil . Spiss sunere, mer mosjon og bedre søvn kan lindre mange ting allerede , inkludert irritabilitet, mangel på fokus og impulsiv atferd . Vi må også lære annerledes ved å gripe problemet i stedet for den utdaterte diagnose der leger , farmasøytiske selskaper og selv pasienter klamre seg til.

Hva tenker du, finnes ADHD eller ikke.

Xlaylow

 

 

(13) Kommentarer

følg meg☆☆☆

Eg lurer på hvorfor vi mennesker er den eneste levende vesen her på jord som betaler med penger for å overleve, der har du meg. Xlaylow. toppliste for bloggere - ToppBlogg

Info

tenk!: spør mer, ikke vær naiv.
: everything♡
Om du lure på noe som helst er det bare å spørr: ♡ ♢

hits