kort info om Monsanto.

10.10.2015, kl. 20:00 × dyr og natur. (wildlife) × 0 KommentarerMonsanto er et multinasjonalt selskap som spesialiserer seg på genmodifiserte landbruksprodukter. I forhold til vanlig landsbruk produkter er monsanto en skattekiste av åndsverk å samle seg til en av de mest grunnleggende livsnødvendighete: mat.

Selskapet har mange patenter på genmodifiserte frø, som gir dem rettigheter til dyrking og salg av slik mat. Hvis Monsanto får vilje sin, er det Monsanto genetisk modifisert frø utelukkende i landbruket. Med dette formål, prøver monsanto så mye som mulig for å få sin vei i politikken og i rettssalen. Det er enda et annet aspekt av menneskeliv, hvor de forsøker å få kontroll og makt.

*Husk! Monsanto er rent gift for kroppen og naturen.

Google: march against Monsanto, du vet kanskje ikke hva det er men, du spiser det. 

Xlaylow■▪

*mer info om Monsanto kommer!

#monsanto #Gmo #roundup

(0) Kommentarer

Superblood moon ☆

28.09.2015, kl. 13:52 × dyr og natur. (wildlife) × 18 Kommentarer

For første gang siden 1982, en super måne kombinert med en måneformørkelse !  Har du fått det med deg? Den har allrede funnet sted i dag/natt :)

#lunareclips        xlaylow■▪

(18) Kommentarer

INGEN dyr i sirkus! 👊

18.09.2015, kl. 18:15 × dyr og natur. (wildlife) × 5 Kommentarer

Eg er rett og slett STOLT over Nederland ♡. Hvorfor? Jo, nå er det ulovlig å bruke ville dyr som foreksempel: elefanter, løver, bjørner og sjiraffer i sirkuset i Nederland. Dyr er ingen slaver! ( ja, alle dyr er faktisk ville dyr).

Levetid for et dyr i fangenskap er ikke i det heila tatt glamorøse som det kan bli visst å være i ringen. Ofte må sirkusdyr gjennomgå grundig opplæring (det forårsaker masse mengder stress) og / eller overgrep påført av trenere som søker å skape frykt hos dyret. Ville dyr er ikke noe underholdning for mennesker, blir du glad for å se en dyr i fangeskap liksom? Ni europeiske land har allerede gjennomført et forbud mot å holde ville dyr i sirkus, - inkludert Østerrike, Hellas og Belgia. I tillegg har den maltesiske presidenten gitt et lignende initiativ i oktober 2014. Etter Costa Rica besluttet å stenge sine dyreparker og frigjøre dyr i fangenskap, har denne nyheten absolutt hintet på MYE mer positive utviklingen som kommer i nær fremtid! 

 

Nederlandske dyrevernorganisasjonen, har brukt de siste ni årene og jobbet med en forbudt å ha ville dyr i sirkus som vil bli gjennomført i Nederland.

 Hva som skjer med de dyrene nå vet ikke eg. Ingen sirkusliv lenger, så skal de tilbake til naturen? Er de vant til det? Er de klar for det? 

 

Tirsdag 15 september 2015 ble den forbudt mot ville dyr i sirkus offisielt trådtet i kraft i Nederland. FourPaws som rapporterte det. Av de 22 aktive sirkus i Nederland, eier 16 av de totalt 119 ulike ville dyr. Flere dyr arter er utestengt fra den 15 september 2015. Det inkluderer sjiraffer, elefanter, tigre, løver, sebraer, sjøløver og primater. Men eg sier INGEN DYR I SIRKUSET BØR DET VÆRE! ♡ 🐆

  

 noe tanker du vil dele? Skriv det gjerne i kommentarfeltet, og del videre^ xlaylow♡

#dyr #sirkus

(5) Kommentarer

følg meg☆☆☆

Eg lurer på hvorfor vi mennesker er den eneste levende vesen her på jord som betaler med penger for å overleve, der har du meg. Xlaylow. toppliste for bloggere - ToppBlogg

Info

tenk!: spør mer, ikke vær naiv.
: everything♡
Om du lure på noe som helst er det bare å spørr: ♡ ♢

hits