Fri energi 💡 

10.10.2015, kl. 17:44 × Blogg × 0 Kommentarer

Fri energi: stoppes eller kommende revolusjonen? 

Nyhetsmediene gir lite oppmerksomhet til utviklingen i feltet av fri energi.

 

Likevel er det en økende interesse fra samfunnet for alle former for energi som ikke har negative effekter på mennesker og miljø.

Flere og flere mennesker er opptatt av fri energi. Denne form for energi kan føre til en historisk gjennombrudd innen kraftproduksjon og har evnen til å forårsake en økonomisk omdreining.

 Kwantum fysica ■

Fri energi er den energi som du kan produsere med fri eller gratis råvarer, tenk på vind, vann og solkraft, samt nullpunktetenergi og LENR (lav - energi kjernefysiske reaksjoner ) tilhører denne kategorien.

 

Spesielt teknologier basert på nullpunktet energi eller LENR blir ofte stemplet som pseudo - vitenskap og er ofte i sentrum av konspirasjonsteoriene som hevder at elite mennesker (de rike) prøver å stoppe etableringen av utviklingen av fri energi med all sin makt. Why? Ingen tjener penger av fri energi til alle, skjønner? 

Nullpunkt- energien kommer fra quantum fysikk og er energien for et system ved det absolutte nullpunkt. Nullpunktet energien kan ikke måles direkte termisk, men det kan indirekte påvises ved å sammenligne visse egenskaper av isotoper.

Energy field ■

 

Ifølge innsidere er nullpunkt energi også et energifelt som forbinder alt liv og en bro mellom vitenskap og spiritualitet. Fri energi har også å gjøre med den nye økonomien, som viser hvordan vi kan forholde seg annerledes med penger og ressurser.

Xlaylow■▪

#penger #fri #energi #økonomi 

 

(0) Kommentarer

Du har vel ikke glemt Fukushima?

25.09.2015, kl. 13:23 × Blogg × 4 Kommentarer

Fukushima -ulykken har allerede funnet sted fire år siden. Alle husker vel det: en tsunami, reaktor fire alvorlig skadet. En fersk studie har indikert at alt drivstoffet har smeltet, og ifølge forskerne, er dette den verste meltdown i historien. Men hva var det som skjedde, nøyaktig ? 11 mars 2011, et jordskjelv på 9,0 på Richters skala utløste en gigantisk tsunami som feide over kysten av Japan.

 

 Full fart knuser tsunamien dikene  og invaderte landet med alle dens konsekvenser.

 

Langs kysten var det fire reaktorene ved Fukushima som måtte tåle kraftig press under tsunamien. Vannet penetrert reaktor 4 og brøt tykke vegger av kjernen. En ekte kjernefysisk katastrofe ble utviklet.
Vannet som har invadert har forårsaket store strømbrudd i reaktor fire. Uten strøm gikk kjølesystemet av. Hvis den ikke kan avkjøles reaktoren, så bygges varmen opp i kjernen av reaktoren. Vannet fordampet i kjølesystemet og la press på kjernen. Når trykket var for høy spreng kjernen av Unit 4 og derfor kom det mye radioaktivt avfall i luften. Veldig mye stråling ble utgitt. Vannet som hadde invadert var forurenset med radioaktivt avfall. Dette vannet er trukket tilbake i havet, og har spredd seg.

Når kjølesystemet var nede, startet neste katastrofe. Brenselsstavene i kjernen av reaktoren var rykende varm. Som kjernereaksjoner ikke kan dempes, fortsatte varmen  å øke. Når stengene var for varmt, ble de smeltet gjennom bunnen av reaktoren. All den radioaktivitet som nå kommer ut av stengene passerer direkte inn i bunnen av jorden. Denne strålingen har sterkt påvirket grunnvannet ved Fukushima. På grunn av strålingen i området rundt Fukushima er det ikke lenger levedyktig, og alt det radioaktive nedfall som er berørt av vinden i alle retninger sprer seg fleire områder. Stor katastrofe.

 

 

 

Sosialt er kjærlighet ! ♡

*Syntes du dette er en nyttig artikkel? Del eller lik det! :)

Xlaylow  

#Fukushima #japan 

 

(4) Kommentarer

Se og hør vs blind og døv ☆☆☆

14.09.2015, kl. 18:27 × Blogg × 6 Kommentarer"Se og hør", hører vi og ser vi ikke ofte den sitatt? Joda til og med kan man kjøpe seg en Se og hør magazinblad (ukeblad) i nærmeste butikken ikke sant? I denne innlegg skal eg skrive om det motsatte, blind og døv.

Hvem er jeg når eg blir blind og døv?

Noen mennesker er blind og andre er døv, kan du forestille deg hvordan det er å være blind og døv? 400.000 mennesker verden rundt som er blind og døv, og det er bare de som er registrert, hva med de som ikke er registrert? Tallene er sikkert høyere men det vet vi ikke fordi vi hører og ser det ikke. (Mangen som ikke bryr seg engang).

Det er et dilemma! Hva er verre, blind eller døv? Joyce de ruiter (31 år gammel kvinne) kommer til å bli begge deler. Et par år før legene skjønnte hva som er galt med henne, ser Joyce de Ruiter en dokumentar på TV. Det handler om en døvblind kvinne som bor i et krisesenter. Hennes veileder rører henne med hånden forsiktig inn i håndflaten hennes. Hun ser ut til å forstå det. 

"Jeg vil heller dø enn å bli blind og døv" sier fru Joyce.

     ▪Ingen medisin...

Fru Joyce som også er mor stiller spørsmålet: Og hva nå?  Denne spørsmål gripper henne flere ganger om dagen i strupen. Det rammer de fleste som blir blindt og døv i forskjellige tempo. I det siste årene har Joyce begynt å se dårligere. Joyce ser nå verden gjennom et rør, men forventningen er at hun er blind i 10 år. Noen folk holder noe få prosent med sitt synlighet. "Det er som å se gjennom et sugerør,'' forklarte Fru Joyce til  hennes døtre (4 og 7 år gammel). 

PANIKK《《《

Av og til er Joyce redd, at hun allrede er fullstendig blind. Hun våkner opp seint på natten og det er mørkt, "har øyene mine allrede sluttet å fungere"? Spør hun seg selv. Allrede nå?" Hun er også redd for hørselen hennes, som også bare blir dårligere og dårligere. Hun er i en kontinuerlig prosess med sorg. Jobbe kan hun ikke lenger. Hvordan blir fremtiden? Og hva med barna? Tanken om en annen måte å kommunisere seg på når den tiden kommer seg, vil hun ikke tenke på i det heila tatt. Hun kan bare håpe at hun kan være "mer" (gjøre mer) enn kvinnen i dokumentaren. "Jeg håper at min hørsel vil forbli stabil. Hva er mitt verktøy i samfunnet hvis jeg ikke kan gjøre noe mer? Hvem er jeg ?" 

Hun gnir tårene i øyene sine. "Min største frykt er at eg er en byrde for min mann og barn. En belastning i stedet for et tillegg".

Se og hør, hva med blind og døv? Xlaylow ♢

#seoghør #seher #blindogdøv 

(6) Kommentarer

EXIT ¿●

20.08.2015, kl. 08:20 × Blogg × 0 Kommentarer               ▪Eg

°○Er tilbake på  

                               ■ubestemt tid●

Husk* ikke ta alt for godt fisk, tenk for deg selv ellers så gjør en annen det for deg. Tenk nå, som det fortsett e lovlig !¡ har du aldri byttet mening så har du aldri lært noko nytt.

hvordan fikk hitler så mange følgere? Jo enkelt, folk tenkte ikke rett og slett. Og mangen tenker nok ikke i det heila tatt den dagen idag. Zombie mennesker jo. Alle dør men ikke alle lever▪

(0) Kommentarer

MOT BARNEVERNET

07.08.2015, kl. 15:57 × Blogg × 4 Kommentarer

Barnevernet handler om penger, de stjeler barn og " selger de på et viss måte. Her er noe linker om mot barnevernet. Denne inlegg er ikke noe diskusjon så bare les en annen blogg hvis en er for barnevernet! 

 

http://forum.r-b-v.net/

http://www.knut.com/

 

http://www.advokatsylte.no

 

X laylow

 

(4) Kommentarer

ulf isak leirstein.

07.08.2015, kl. 05:39 × Blogg × 0 Kommentarer

http://m.nettavisen.no/nyheter/innenriks/stiller-sprsmalstegn-ved-skernes-takknemlighet-over-a-vre-i-norge/3422816066.html    HVis det går ann for dere lesere å klikke på linken så ser dere hva denne mannen skriver om saken den gjelder...  ikke nok " takknemlighet" fra asylsøkerne? Du e stokkdum og en stor idiot ulf isak! Ikke glem hva som skjedde med breivik! Men nei han blir priset av norge og får undervisning... sikkert fordi han er norsk!  Jeg husker selv godt den dagen... hvor mange sa : jeg tror det er en utlending.. mange var sikker om han breivik var det også.. men nei newsflash breivik er norsk..  snakk om takknemlighet for landet da.

Plott tvist: regjeringen planla alt.

 

 X laylow

(0) Kommentarer

faen ta kongehuset.

07.08.2015, kl. 02:28 × Blogg × 5 Kommentarer

Det er rett og slett dumt at noen liv er viktigere enn andre, det er 2015. ☆ uansett hvilken år det blir, ønsker en fremtid uten de "kongelige"  Faen ta kongehuset, vekk med de så fort som mulig! 

royal with no moral ♢

ingen i verden er "royal" hva slags mobbing e det¿ at noen blir født og allrede er "bedre" enn andre*? 

I shit on you ☆

Xlaylow▪

#kongehuset    #faen

(5) Kommentarer

Ny blogg. Heh!

04.08.2015, kl. 14:31 × Blogg × 2 Kommentarer(2) Kommentarer

følg meg☆☆☆

Eg lurer på hvorfor vi mennesker er den eneste levende vesen her på jord som betaler med penger for å overleve, der har du meg. Xlaylow. toppliste for bloggere - ToppBlogg

Info

tenk!: spør mer, ikke vær naiv.
: everything♡
Om du lure på noe som helst er det bare å spørr: ♡ ♢

hits