Fri energi 💡 

10.10.2015, kl. 17:44 × Blogg × 0 Kommentarer

Fri energi: stoppes eller kommende revolusjonen? 

Nyhetsmediene gir lite oppmerksomhet til utviklingen i feltet av fri energi.

 

Likevel er det en økende interesse fra samfunnet for alle former for energi som ikke har negative effekter på mennesker og miljø.

Flere og flere mennesker er opptatt av fri energi. Denne form for energi kan føre til en historisk gjennombrudd innen kraftproduksjon og har evnen til å forårsake en økonomisk omdreining.

 Kwantum fysica ■

Fri energi er den energi som du kan produsere med fri eller gratis råvarer, tenk på vind, vann og solkraft, samt nullpunktetenergi og LENR (lav - energi kjernefysiske reaksjoner ) tilhører denne kategorien.

 

Spesielt teknologier basert på nullpunktet energi eller LENR blir ofte stemplet som pseudo - vitenskap og er ofte i sentrum av konspirasjonsteoriene som hevder at elite mennesker (de rike) prøver å stoppe etableringen av utviklingen av fri energi med all sin makt. Why? Ingen tjener penger av fri energi til alle, skjønner? 

Nullpunkt- energien kommer fra quantum fysikk og er energien for et system ved det absolutte nullpunkt. Nullpunktet energien kan ikke måles direkte termisk, men det kan indirekte påvises ved å sammenligne visse egenskaper av isotoper.

Energy field ■

 

Ifølge innsidere er nullpunkt energi også et energifelt som forbinder alt liv og en bro mellom vitenskap og spiritualitet. Fri energi har også å gjøre med den nye økonomien, som viser hvordan vi kan forholde seg annerledes med penger og ressurser.

Xlaylow■▪

#penger #fri #energi #økonomi 

 

(0) Kommentarer

☆Solstråler○°© Designet av Renate Morell

følg meg☆☆☆

Eg lurer på hvorfor vi mennesker er den eneste levende vesen her på jord som betaler med penger for å overleve, der har du meg. Xlaylow.

Info

tenk!: spør mer, ikke vær naiv.
: everything♡
Om du lure på noe som helst er det bare å spørr: ♡ ♢

hits