Eg røyker marijuana (cannabis).

07.10.2015, kl. 20:29 × livsstil × 1 KommentarVi vet alle at marijuana bør være lovlig, og her er mine topp 10 grunner til hvorfor.

 

Hvis du er heldig så bor du kanskje et sted hvor cannabis er legalisert. Men frykt ikke hvis det ikke er, fordi endringen kommer. Den globale mening på marijuana er sakte men sikkert i endring. Takket være en kontinuerlig strøm av forskning, oppdager vi ikke bare at cannabis er mindre skadelig enn mange frykter, men at det også kan være en ressurs for menneskeheten.

Med dette i tankene, tilbyr eg her mine topp 10 grunner til at marijuana bør være lovlig.

 

1. Frihet ☆ 

Krigen mot Marijuana er en krig mot tankefrihet. Som voksne er det vår grunnleggende rett til å velge  fritt hvilke stoffer vi innføre i våre organer. Ja, noe stoffer har negative effekter, men det rettferdiggjør kriminalisering ikke. Hvis det er mulig, så bør det ringe for rettferdig opplæring om legemidler og deres effekt på kropp og sinn. Helseaspektet er ikke gode grunner til å rettferdiggjøre forbudet; mange juridiske aktiviteter er farlig og bør forbys under samme resonnement. Forbudet er et grunnleggende angrep på vår grunnleggende frihet.

2. Medisin ☆

Vil du vite hvor effektivt marijuana er? Vel, det har vist seg at farmasøytiske organisasjoner setter mye penger i kampen for å holde cannabis ulovlig. Hvorfor? Fordi de er redde. Redd for at folk kommer til å bruke det som et alternativ til sine mange piller, så snart marijuana er lovlig. I tillegg er det en plante  som de ikke kan eie.

Forhold som kan lindres ved marihuana inkluderer: MS, kronisk smerte, HIV, kreft, epilepsi, spiseforstyrrelser, stress, angst, og mange flere.

Merk: Eg understreker "kan". Eg kan, og vil ikke gi medisinske råd. Gjør din egen forskning på vitenskapelige funn og mulige medisinske bruksområder for cannabis.

3. Alkohol er farlig ☆

Dette taler for seg selv. Cannabis vil ikke forvandle deg til en irriterende, støyende og muligens voldelig drukkenbolt og det er også mye tryggere for kroppen. Og likevel  vil mange mennesker trekke nesen opp på denne "ulovlig" greia mens de drikker seg nesten hver helg til døden.

4. Bare legaliser det. ☆

Uansett hva regjeringene i verden prøver, det er ingenting som har stoppet "ulovlig" produksjon og salg av cannabis. Det har vært nesten 75 år med forbudt, og likevel har bruk av cannabis vært økende, og det øker enda mer.

5. Forbudt fungerer ikke! ☆

 Det er anslått at USA alene allerede bruker $42 billion dollar årlig på å opprettholde cannabis forbudet. Disse pengene kunne vært brukt bedre ikke sant!?

6. Marijuana, Ikke en gateway drug.☆

De fleste som har brukt kokaine og andre harde stoffer drikker alkohol. så vi bør ta en titt på alkohol som er farlig for kroppen. Marijuana er en plante, ikke noe dop. Spør deg selv kan alkohol være en gatewaydrug? Springbrett til dop?

7. Penger. ☆

 Penger som tjenes av marijuana kan bli brukt i økonomien og skatter, hvor de kan bli re-investert i vårt samfunn. Når cannabis er regulert, vil dette sikre at folk kan kjøpe fra trygge kilder; det er arbeidsplasser som er skapt, og pengene vil ikke falle i gale hender. Vi vet at vi heller vil se pengene fra salget av cannabis flytte tilbake i våre skoler, sykehus og offentlige anlegg, istedenfor noe kriminalt.

8. Legitimasjon. ☆

Akkurat som alkohol må man ha/vise legitimasjon for  å kjøpe cannabis. Aldergrense.

9. Ingen dør av marijuana! ☆

I hele menneskehetens historie har det ikke  blitt rapportert noe dødsfall, som var en direkte følge av bruk av cannabis. Kan det samme sies for giftstoffer som alkohol? Absolutt ikke. Verdens helseorganisasjon anslår at forbruket av alkohol er ansvarlig for 3,3 millioner dødsfall årlig. Og likevel, er dette lovlig!? Fortsett lovlig...

☆10. Er du redd for missbruk av cannabis? Herregud, hva med alkohol? Piller fra apoteket/legemidler... ikke vær naiv og tro at de er trygge fordi legen din sier det. 

XLAYLOW■▪  #MARIJUANA :)

 

 

(1) Kommentar

Norweed

08.12.2015 / 20:24

Et flott innlegg! Informativt og godt reflektert.

Denne artikkelen er godkjent etter ønske og henvist til på Norweed sin blogg. :)☆Solstråler○°© Designet av Renate Morell

følg meg☆☆☆

Eg lurer på hvorfor vi mennesker er den eneste levende vesen her på jord som betaler med penger for å overleve, der har du meg. Xlaylow.

Info

tenk!: spør mer, ikke vær naiv.
: everything♡
Om du lure på noe som helst er det bare å spørr: ♡ ♢

hits