Jeg blir mer redd deg, for hver dag som går!

30.09.2015, kl. 20:32 × @ gjeste innlegg × 0 Kommentarer*Gjeste innlegg fra www.bonzer.blogg.no  ♡. Xlaylow♢

Du gjør meg redd. Jeg blir mer og mer redd for hver dag som går på grunn av deg. Du får meg til å føle meg utrygg i Norge som skal være et av de tryggeste landene. Du gjør meg lei meg. Du gjør meg fly forbanna!

 Du trodde kanskje at det er innvandrerne som bekymrer meg, ikke sant?

 At jeg er redd for at Norge skal endre seg til å bli et muslimsk land, og at de norske tradisjonene skal gli sakte men sikker bort? Nei, det er ikke innvandrerne jeg er redd for. Det er deg som sitter på og kommenterer på Facebook, ulike nettaviser eller andre sosiale medier. Måten du sier at innvandrerne ikke fortjener hjelp fordi de er "gold diggers", og hvordan du vil sette en kule mellom øynene dems. At du er villig til å starte en krig i Norge for å unngå flere innvandrere er helt ubeskrivelig.  

Mange av flyktningene fra Syria har faktisk en veldig god utdanning, og vil være en stor ressurs for Norge i senere framtid. For det er en grunn til at de flykter. De flykter fra krig, sult og nød - noe du mest sannsynligvis ikke aner hvordan er med mindre du utvandret til USA på 1800- og 1900-tallet, eller levde under 2. verdenskrig. At du virkelig er så redd for Norge skal miste den norske kulturen og de tradisjonene vi har bygget opp? Er du virkelig så redd for at poteter og kjøttkaker til middag, bunad på 17.mai eller at julesangene våre skal bli borte?

Du må rett og slett skjerpe deg. Du må lære deg å være empatisk, og være villig til å hjelpe andre i en verre stilt situasjon enn deg selv. For vet du hva? 

  Før du lærer deg dette er du ikke menneskelig.

(0) Kommentarer

☆Solstråler○°© Designet av Renate Morell

følg meg☆☆☆

Eg lurer på hvorfor vi mennesker er den eneste levende vesen her på jord som betaler med penger for å overleve, der har du meg. Xlaylow.

Info

tenk!: spør mer, ikke vær naiv.
: everything♡
Om du lure på noe som helst er det bare å spørr: ♡ ♢

hits