Edward snowden er på twitter!

30.09.2015, kl. 15:25 × datanett × 0 KommentarerEdward Snowden har åpnet en konto på Twitter. "Kan du høre meg nå?» Skrev han i sin første melding på sosiale medier. Meldingen ble delt i en time mer enn 35.000 ganger.

"Jeg jobbet for regjeringen. Nå jobber eg for folket,» står det i profilen til Snowden. Varsleren befinner seg trygt i Moskva hvor han skjuler seg fra murica (USA). 

Snowden følger bare en annen bruker på Twitter, det er den Amerikanske National Security Agency (NSA). I 2013 avslørte han at avdelingen, hvor han jobbet for på den tiden, overvåknet Internett trafikken ulovlig, overvåknet folket rett og slett, mobill telefoner alt data!. Snowden flyktet fra USA for å sikre at han ikke skulle bli tatt for å ha snakket om sannheten, hva virkelig skjer i USA.  GO SNOWDEN! dumt at Norge ikke vil ha deg. En som faktisk snakker sant!

 

Forsker Neil deGrasse Tyson velkommet Snowden på Twitter. Den populære amerikanske fysikeren intervjuet Snowden siste helg på Talk Radio Star. Også på sosiale medier har de to begynt å snakke sammen. "Det er folk som kaller deg en helt. Andre kaller deg en forræder. Hva synes du om alle disse stemplene?" Sa Tyson. Edward Snowden ga den beste kortfattet svar tilbake. "Eg er bare en borger som gjør seg hørt,»."

*Du er også en verdens borger, gjør deg hørt!

Xlaylow■▪              #EdwardSnowden

(0) Kommentarer

☆Solstråler○°© Designet av Renate Morell

følg meg☆☆☆

Eg lurer på hvorfor vi mennesker er den eneste levende vesen her på jord som betaler med penger for å overleve, der har du meg. Xlaylow.

Info

tenk!: spør mer, ikke vær naiv.
: everything♡
Om du lure på noe som helst er det bare å spørr: ♡ ♢

hits