Love your baby ♡

26.09.2015, kl. 21:35 × news × 3 Kommentarer

Natalie Morgan fra den amerikanske byen Orlando er fortsatt i sorg etter tapet av sin datter, hun skriver om det på Facebook. Hun har et viktig budskap til alle foreldre.

 

Den lille Eleanor Josephine var dødfødt 11 september. ,,Jeg gikk for å sove natten før, og jeg følte henne bevege i magen. Da eg våknet opp følte eg ikke at hun beveget/sparket i magen min lenger. Det var ingen hjerteslag. Jeg bare visste det. Hun lever ikke!? Men jeg hadde jo ikke lyst til å vite. Jeg skulle ønske jeg tok feil." 

Historien som hun lagt ut på nettet kaller hun hennes bønn til alle foreldre. ,,Det vil være perioder hvor barnet ditt skal gråte og gråte når du setter barnet tilbake i sengen sin. Barnet vil selv gråte i armene dine som du har gjort alt mulig for å berolige babyen. Når det skjer, hver gang du føler deg frustrert og ønsker å løpe vekk, må du huske min historie."

 

Morgan skriver at hun fortsatt har flashbacks til det øyeblikket de ikke lenger følte hennes baby. ,,Jeg følte meg fanget, akkurat som taket kom ned på meg og ville krasje. Eg kunne ikke puste, pisket ut, jeg gråt , jeg kastet alt, jeg kastet opp, også er det en del av meg som døde med henne. kroppen min måtte være  en sikker sted for henne, men det drepte henne. Jeg var førti uker og seks dager gravid."

*Smerte

Hun har født en død baby til verden. ,,De tilbød meg en beroligende bedøvelse til fødselen, men jeg hadde ikke lyst. Eg ønsket smerte, kvalm og elendighet fordi det ville reflektere hva jeg følte i mitt hjerte."

*Takknemlighet

Det eneste Morgan ønsker er at foreldrene er takknemlige, til tross for de vanskelige tidene. ,,Be en bønn for meg og alle mødre og fedre som har mistet sine barn alt for fort/tidlig i livet. Be en bønn for min kjære Eleanor som aldri kan vite hvordan livet er utenfor magen min."

Den gripende melding fra Natalie ble delt mer enn 295.000 ganger.

 

 Vær glad i barnet ditt ♡ xlaylow■▪

(3) Kommentarer


sivertseeen

27.09.2015 / 21:52

Fin blogg og fine bilder :)laylow x 👀

27.09.2015 / 23:33

sivertseeen: takk! <3caroline

28.09.2015 / 22:07

Super flott blogg. Du fanger tema som berører mange. Det at man leser et innlegg der man får lesere til å reflektere over ting, synes jeg er kjempe interesannt =)

Forsett med å blogge =)☆Solstråler○°© Designet av Renate Morell

følg meg☆☆☆

Eg lurer på hvorfor vi mennesker er den eneste levende vesen her på jord som betaler med penger for å overleve, der har du meg. Xlaylow.

Info

tenk!: spør mer, ikke vær naiv.
: everything♡
Om du lure på noe som helst er det bare å spørr: ♡ ♢

hits