Politi brenner kroppen til en 3 åring.

19.09.2015, kl. 23:56 × krim × 10 Kommentarer

Dette her er en demon/djevel! (Jo, han på bilde!) Hvorfor? Han brente en 3 år gammel gutt sitt kropp.Blir jævli forbanna nå! Er det seriøst mulig? Spør meg gjerne HVORFOR eg skal stole på politi! Verden rundt gjør de fæle ting, er dere foreksempel kjent med Monica saken her i norge? Politi som drepte flere uskyldige mennesker i Nederland og America? Eg kan jo skrive om flere saker på bloggen min, gjør gjerne det altså. Hvorfor skriver eg akkurat om denne saken ? Les videre og fortell meg gjerne ka du syntes ☆ *hendelsen fant sted i murica (amerika).

"Jeg fikk ikke sove" derfor brente politimann ved navnet Cody Marrone et 3 år gammelt barn sitt kropp. 

Cody Marrone, en Hernando County politimann, ble tatt i varetekt etter at det ble oppdaget at han brukte den varme enden av en hårføner Gjentatte ganger til å svi kroppen av en 3 -år gammel gutt ,ifølge rapporter. 

Den gutten skulle han ta vare på, (under hans omsorg). Det var altså ikke sitt eget. Marrone sørgte for at barnets kjønnsorgan ble brent.

Politimannen ventet på at den metalle grill ble varmt. Da trykket han den på barnets kjønnsorgan, og holdt den der til kjøttet brent. Han gjorde dette gjentatte ganger i ulike steder på barnets kropp, det påførte barnet alvorlige brannskader og gutten er nå permanent markert.

Da han ble fanget sa han: "ingenting kommer til å skje med meg, eg ender ikke i fengsel. Politimann Marrone ble siktet for grov barnemishandling og omsorgssvikt.

 

Ved første hevdet Marrone at barnet "gjorde det selv".

Men etter dypere etterforskning, ble det fastslått at disse brannsår ikke var tilfeldig. De ble med vilje påført på barnet om og om igjen. barnet skrek og gråtet som faen (har lidet rett og slett).

Etter etterforskningen, har Marrone endelig innrømmet å ha brukt den brennende varme enden av hårføneren til å brenne barnets kropp.

De siste nyheten om denne saken er at han, er dømt til 15 års fengsel... tror/syntes du det er nok straff? Hva ville du ha gjort hvis du var dommer?

#politi    

xlaylow▪■

 

(10) Kommentarer


Ida

22.09.2015 / 17:20

Helt forferdelig at en politimann har gjort noe sånt!? Skjønner godt at du er forbanna!!! Kan bli det selv når jeg leser noe sånt!!!Livet som utdannelse

22.09.2015 / 19:09

Fy fan blir så forbannet provosert på dette her jeg leser, for sirka et halvt år siden så tok politiet livet av min venn som hadde ei psykose og man syns politiet lærer seg første hjelpen og ser da noe ikke står rett til hos ei person, nei da de kvelertak på min venn og han dør. blir så provosert, til helvete med politiet, ikke fan stoler jeg heller på dem.T I N A

22.09.2015 / 19:51

forferdelig :(Angelina

22.09.2015 / 20:46

nå ble jeg så drit sur!!!Ida M.

23.09.2015 / 00:40

Helt forferdelig :`(

Synes alle som mishandler, torturer og dreper barn, burde fått livsvarig straff. Lås dem inn og gi dem nøyaktig samme behandling som de har gidd barnet/barna, HVER ENESTE DAG frem til den dagen de stryker med !

Jeg ser på barna mine og skjønner ikke hvordan noen kan klare å gjøre sånne små, uskyldige barn noen verdens ting vondt. Hjertet mitt gråter for alle barn som lider og har måttet lide for syke, voksne menneskers syke problemer <3Den anonyme meg

23.09.2015 / 16:49

Dette er jo heilt.. Forbanna jævel. Unnskyld språket, men eg føler at eg bør få lovt til det. Kven er så jævla dom og brenner eit uskyldig barn, som mest sannsynlig ikkje visste bedre? Vet du kva, ikkje svar på det. Vi har mange av slike i verden! Eg skjønner ikkje kor tankegangen sitter på han voksne mannen. 15 år.., altså vi snakker om eit forsøk på å drepe eit barn her (det blir nesten som så). Spør du meg hører han ikkje til ute i verden kor han kan fortsette. Heller for livet. Han hadde ikkje akkurat spesiell god grunn til å gjøre som han gjorde heller. Han gav f*** i regler, nå får han betale. Beklager, men slik er det pokker meg når noko sånt blir gjort.

Eg rekner kanskje med at ikkje akkurat dette var i vente når eg skulle legge igjen ein kommentar, men eg måtte bare få det skrevet.

Du er flink til å skrive og til å få frem poenget ditt uten å måtte skrive det klart og tydeligt. Husker eg leste eit annet innlegg av deg for ei stund siden (husker ikkje kva det heiter..). Det var sinnsykt bra skrevet og måten du fikk alt frem på var knall. Stå på. Dette vil eg si kan vere med på å forandre verden til eit bedre sted. Ikkje gi opp før måla er nådd, dette klarer du!Bella(Bitte)-Louise

24.09.2015 / 17:45

Syns det er rart at han er en politimann..

Han må ha hatt det vanskelig hjemme hos han selv....!!laylow x 👀

24.09.2015 / 18:01

Bella(Bitte): han er ondt, og har ikke hatt det vanskelig hjemme hos seg selv. Han brukte dop også. Men han er ikke den eneste politimann som ikke duger.Lisa

09.10.2015 / 08:15

Dette er helt forferdelig sak!!!!!:( Jeg håper at et er greit at jeg legger det ut på bloggen min og at de andre vennene mine kan skjekke det??! Svar så fort som dumkan!:)laylow x 👀

09.10.2015 / 13:22

Lisa: oppgi kilde :)☆Solstråler○°© Designet av Renate Morell

følg meg☆☆☆

Eg lurer på hvorfor vi mennesker er den eneste levende vesen her på jord som betaler med penger for å overleve, der har du meg. Xlaylow.

Info

tenk!: spør mer, ikke vær naiv.
: everything♡
Om du lure på noe som helst er det bare å spørr: ♡ ♢

hits