INGEN dyr i sirkus! 👊

18.09.2015, kl. 18:15 × dyr og natur. (wildlife) × 5 Kommentarer

Eg er rett og slett STOLT over Nederland ♡. Hvorfor? Jo, nå er det ulovlig å bruke ville dyr som foreksempel: elefanter, løver, bjørner og sjiraffer i sirkuset i Nederland. Dyr er ingen slaver! ( ja, alle dyr er faktisk ville dyr).

Levetid for et dyr i fangenskap er ikke i det heila tatt glamorøse som det kan bli visst å være i ringen. Ofte må sirkusdyr gjennomgå grundig opplæring (det forårsaker masse mengder stress) og / eller overgrep påført av trenere som søker å skape frykt hos dyret. Ville dyr er ikke noe underholdning for mennesker, blir du glad for å se en dyr i fangeskap liksom? Ni europeiske land har allerede gjennomført et forbud mot å holde ville dyr i sirkus, - inkludert Østerrike, Hellas og Belgia. I tillegg har den maltesiske presidenten gitt et lignende initiativ i oktober 2014. Etter Costa Rica besluttet å stenge sine dyreparker og frigjøre dyr i fangenskap, har denne nyheten absolutt hintet på MYE mer positive utviklingen som kommer i nær fremtid! 

 

Nederlandske dyrevernorganisasjonen, har brukt de siste ni årene og jobbet med en forbudt å ha ville dyr i sirkus som vil bli gjennomført i Nederland.

 Hva som skjer med de dyrene nå vet ikke eg. Ingen sirkusliv lenger, så skal de tilbake til naturen? Er de vant til det? Er de klar for det? 

 

Tirsdag 15 september 2015 ble den forbudt mot ville dyr i sirkus offisielt trådtet i kraft i Nederland. FourPaws som rapporterte det. Av de 22 aktive sirkus i Nederland, eier 16 av de totalt 119 ulike ville dyr. Flere dyr arter er utestengt fra den 15 september 2015. Det inkluderer sjiraffer, elefanter, tigre, løver, sebraer, sjøløver og primater. Men eg sier INGEN DYR I SIRKUSET BØR DET VÆRE! ♡ 🐆

  

 noe tanker du vil dele? Skriv det gjerne i kommentarfeltet, og del videre^ xlaylow♡

#dyr #sirkus

(5) Kommentarer


frkfinnmark

18.09.2015 / 20:51

Dette er en kjempe bra nyhetlaylow x 👀

18.09.2015 / 20:52

frkfinnmark: <3Anine

18.09.2015 / 21:59

Det er så fantastisk å se at flere og flere nasjoner får øynene opp for det faktum at dyr IKKE er underholdning for oss mennesker - what so ever!laylow x 👀

18.09.2015 / 22:12

Anine: så sant!Røverdatter

29.09.2015 / 18:18

Jeg er så enig, du aner ikke! Gleder meg til den dagen Norge tralter etter!☆Solstråler○°© Designet av Renate Morell

følg meg☆☆☆

Eg lurer på hvorfor vi mennesker er den eneste levende vesen her på jord som betaler med penger for å overleve, der har du meg. Xlaylow.

Info

tenk!: spør mer, ikke vær naiv.
: everything♡
Om du lure på noe som helst er det bare å spørr: ♡ ♢

hits