Slåsskamp i barnehage.

17.09.2015, kl. 01:40 × krim × 0 Kommentarer

To kollega som jobber for en barnehage i New Jersey har blitt tiltalt med barnemishandling etter at de hadde oppmuntret småbarn å bekjempe (slåss) med hverandre.  at hendelsen faktisk fant sted......

Hendelsen ble rapportert av den amerikanske avisen The Washington Post.

Barna kastet hverandre opp på gulvet og slåss som faen. Det heila hendelsen er oppmuntret av de to kvinnene som var ansvarlig for å passe godt på barna.  Men det skjedde ikke.

Sparket▪

Den 22 år gamle hovedmistenkte og hennes 28 år gamle kollega har nå blitt avvist av mottaksapparatet. De er siktet for barnemishandling og de kan bli dømt til fem års fengsel straff.

"Paret" har sett barna til aggressiv atferd mot hverandre inspirert av Fight Club, en film fra 1999 med blant annet Brad Pitt som er med i filmen.

Så vidt det er snakk om, er ingen av barna blitt skadet under kampene. Organisasjonen er veldig bekymret etter hendelsen.  må det først gå til helvete før noen blir bekrymet altså...!

barnehage har begynt å trene sine ansatte og har screening prosessen for nye medarbeidere.

Ja, dette er hårreisende!  Eg stoler rett og slett ikke på noen som helst ansatte, uansett hvor i verden eg måtte være. Mange idioter som har jobb ute i den verden.              

^Xlaylow.

#barnehage #barn

(0) Kommentarer

☆Solstråler○°© Designet av Renate Morell

følg meg☆☆☆

Eg lurer på hvorfor vi mennesker er den eneste levende vesen her på jord som betaler med penger for å overleve, der har du meg. Xlaylow.

Info

tenk!: spør mer, ikke vær naiv.
: everything♡
Om du lure på noe som helst er det bare å spørr: ♡ ♢

hits