Demokratiet er en illusjon.

16.09.2015, kl. 03:24 × krim × 4 Kommentarer

 "If voting made any difference they wouldn't let us do it". Mark Twain▪

Alle politikere er og blir kontrollert av den skjulte hånd (ubevisst, frivillig eller under tvang ). Hvis man ønsker et nytt paradigme (forbilde, mønster, eksempel) så trenger vi bare å fjerne politikk fra våre liv. Det er nok energi til alle sine villeste drømmer, denne overfloden får ikke du, du vil bli avvist av den skjulte hånd, og du blir tvunget inn i et paradigme av knapphet. Fordi du ikke vil være ansvarlig for ofrene for fordeling av knappe ressurser. Demokrati finnes ikke. Det finnes en skygge regjering med sin egen luft makt, sin egen militær,  sin egen innsamlingsaksjon for mekanisme de "trenger" , og evnen til å forfølge sine egne ideer om nasjonal interesse, fri fra alle sjekker og balanserer, og fri fra loven selv. Ja, eg sier og meiner at demokrati er en illusjon. 

Hovedproblemet med illusjonen av demokrati er at det alltid undertrykker mindretallet av befolkningen. 

Demokrati eksisterer ikke og har aldri eksistert i den moderne historie av planeten vår. Illusjonen av demokrati er hva mange mennesker ser på, i det som kalles for demokrati.

*Bare svindel.

Det er nok at folk vet at det var et valg. Folk som gi stemmene sine, bestemmer ingenting. De menneskene som teller stemmene, bestemme alt.

Ingen har rett til å bestemme for deg. Ta ansvar for ditt eget liv og dine egne avgjørelser, ingen kan gjøre det for deg, ingen bør gjøre det for deg heller. Du er ikke svak! Aldri delta i valget, jo det er faktisk logisk.

 kontrollerte opposisjon□

Har det noe gang vært bedre etter valget? Eller har politikerne alltid gjort hva deres skjulte mestere har fortalt dem? Vår historie bekrefter at demokratiet ikke eksisterer. Venstre og Høyre er en fiksjon skapt for å få splittelse blant befolkningen. Begge sider av hver konflikt er kontrollert av samme enhet. Disse konfliktene er ikke livsnødvendige dramaer men det styre folk bort fra de virkelige problemene som faktisk finnes... ikke bruk oppmerksomhet til skuespill iscenesatt av aktører (politikere). De gjør hva som er best for seg, ikke for deg. 

xlaylow▪☆

(4) Kommentarer


Lilia

16.09.2015 / 19:18

fin beskrivelse av politikk (y) fin blogglaylow x 👀

16.09.2015 / 19:21

Lilia: takk :DB. Holst

19.09.2015 / 15:08

Flott at flere og flere våkner.

Vi må få et folkestyre her i landet som kan erstatte dette degenererte "demokratiet" som bare tjener eliten.laylow x 👀

19.09.2015 / 15:09

B. Holst: så sant!☆Solstråler○°© Designet av Renate Morell

følg meg☆☆☆

Eg lurer på hvorfor vi mennesker er den eneste levende vesen her på jord som betaler med penger for å overleve, der har du meg. Xlaylow.

Info

tenk!: spør mer, ikke vær naiv.
: everything♡
Om du lure på noe som helst er det bare å spørr: ♡ ♢

hits