10 år USKYLDIG i fengsel.

04.09.2015, kl. 18:12 × krim × 3 Kommentarer

Mitt første spørsmål blir da: fungerer rettsystemet som det skal?... Hvor mangen er det i heila verden som sitter uskyldig i fengsel? Det blir bare å lure, fordi det er mange saker som har blitt "glemt". Og nå tilbake til overskriften. Kilde: daily mail australia.

kvinnen som satt 10 år uskyldig i fengsel.

 

En australsk kvinne får ca 1,4 mill fordi hun har tilbrakt ti år i fengsel uskyldig. 

Hun endte opp der etter at hun avviste en politi agent (hun ville ikke være sammen med agenten). Som ikke aksepterer det og forfalsket bevis mot henne sånn at hun har blitt dømt til fengsel. 

Hva slags mennesker jobber for/hos politiet!?

Roseanne Beckett som hun heter, hadde en restaurant i landsbyen Taree, nord for Sydney. Der i 1983 en brann brøt ut. Etterforsker Peter Thomas kom å undersøke brannen, og laget alle slags uvanlige tankevekkende bemerkninger. Beckett hørte ikke på han og hun stoppet ikke der, men leverte en klage til politiet. Hun ble deretter selv anklaget for brannstiftelse, men aldri tiltalt. Noe år seinere så giftet hun seg med en annen mann, en bekjent av agent Peter Thomas (mannen hun avviste). I 1991 arresterte Thomas henne fordi hun "ville" ha ansatt noen til å drepe sin mann. Agenten forfalsket bevis og lot dermed en pistol ligge i huset hennes som han har brakt der. Hun ble dømt for drapet, også i anket men var fri igjen i 2001.

De har dratt meg gjennom helvete! Sa Roseanne Beckett.

De er monstre, "Beckette sa av agentene. ,, De dro meg gjennom helvete, fra retten til retten, på bekostning av skattebetalerne. Men nå har frue Beckette endelig fått seieren. 

Agenten kan ikke bli tiltalt, han døde i fjor. #uskyldig

Xlaylow.

 

(3) Kommentarer


http://hevhodet.blogg.no/

04.09.2015 / 19:15

Uff, det er forferdelig trist å tenke på..laylow x 👀

04.09.2015 / 19:25

http://hevhodet.blogg.no/: det er det :( tenk å være den personen som sitter fast i fengsel, dømt med falsk bevis og alle tror du er en dårlig menneske. Og du vet du er uskyldig.. det gjør vondt altså!Not perfect

04.09.2015 / 20:30

Det å sitte inne for noe en ikke har gjort, ikke minst at vedkommende som er skyldig går fri er et bevis på at vi lever i en verden hvor dessverre ting ikke alltid håndteres etter boken. Eller rettere sagt, de bruker for mer tid på å "frame" finne bevis om de som de "tror" har gjort det fremfor å let etter de skyldige.

Det er nok en av mange bitter sweete saker som går igjen i, spesielt USA, ser mye på slike programmer - og dessverre finnes det altfor mange skjebner som lider under den samme situasjonen. Trist at man som enkelt menneske langt langt unna føler seg så hjelpeløse. Du skriver en god blogg, og jeg liker de som opptar seg om ting de leser, verden rundt de og ikke minst bare det overfladiske. Jeg er lang i fra perfekt, og derfra kommer min blogg. Jeg både sminker meg å kjøper merkeklær, men min blogg vil som deg ta for seg ting som vi tenker og som opptar oss :) Takk for innlegg hos meg, og takk for flott blogg!!☆Solstråler○°© Designet av Renate Morell

følg meg☆☆☆

Eg lurer på hvorfor vi mennesker er den eneste levende vesen her på jord som betaler med penger for å overleve, der har du meg. Xlaylow.

Info

tenk!: spør mer, ikke vær naiv.
: everything♡
Om du lure på noe som helst er det bare å spørr: ♡ ♢

hits