pedo bygger horrorkjeller for barn.

22.08.2015, kl. 04:01 × news × 3 Kommentarer

I den norske vestopplandet ble en 40 år gammel norsk mann arrestert pga han er tiltalt for å være forberedt å bortføre barn til kjelleren. men,pga ikke "nok bevis" er han en fri mann igjen.... les mer om saken på vg.no og http://www.tv2.no/a/7275474 

Han er nå fri mot kausjon, og ifølge talskvinne er det vanskelig å straffeforfølge ham. De er ikke sikker på om mannen har gjort ulovlige ting i kjelleren. Dessuten er det ingen bevis for at noe skjedde på adressene hvor han har gått. Fyfaen altså ! Mannen e ekelt har bilder av småbarn og er fullstendig forberedt å gjøre noe, og plutselig e det ikke "nok bevis"  politiet i norge duger ikke, først må det gå helt galt jo. Forberedt på terrorister¿ våpenbæring¿ shit. Pedofiler gjør som de vil. Han mannen følgte etter barn på skolen, gikk til forskjellige adresser i norge og i sverige, skal det først være mange pedo offer før det skjer noe altså¿ det blir for seint hvis noko barn blir offer til pedofiler. Norge e liksom forberedt for terrorister men ikke for pedofiler. Nei, syntes dette er helt hårreisende, skulle gjerne hatt våpen selv og skytte pedofiler i hodet.fyfaen kor grusomt pedofiler kan være altså,de ødelegger liv!

Obs  for pedofiler, politiet e treige¿ det er jo for seint hvis noe har skjedd  allrede. 

X laylow.

 

(3) Kommentarer


Iselin Renée

24.08.2015 / 11:45

Grusomt :'(irenglede

25.08.2015 / 13:22

Så innslaget om det på nyhetene. Ble kvalm.inabellee

25.08.2015 / 19:30

Herregud, for et sykt menneske.☆Solstråler○°© Designet av Renate Morell

følg meg☆☆☆

Eg lurer på hvorfor vi mennesker er den eneste levende vesen her på jord som betaler med penger for å overleve, der har du meg. Xlaylow.

Info

tenk!: spør mer, ikke vær naiv.
: everything♡
Om du lure på noe som helst er det bare å spørr: ♡ ♢

hits