Regjeringer stoppe dette i 40 år under teppet

17.08.2015, kl. 20:05 × datanett × 2 Kommentarer

En britisk ekspert på feltet av mikrobølgestråling advarer mot de skadelige effektene av WiFi. Barrie Trower er en fysiker som jobber for den britiske marinen og militær etterretning og har gjort forskning på påvirkning av mikrobølgestråling. Regjeringen forsikrer oss om at Wi - Fi-nettverk er trygge, men ifølge Trower er det feil. Det er ingen trygge eksponeringsnivåer for barn, sier han

"Jeg har aldri møtt noen som har lest den ICNIRP inernasjonale rettningslinjen" (international Commission for Non-Ionizing Radiation Protection) sa Trower altså. ICNIRP forteller oss at barn, eldre og kronisk syke er mer utsatt for en eller flere former for mikrobølgeeksponering.

Hvorfor kan barn bli syke av wi-fi ?

 Det tar år for blod- hjerne barrieren er dannet, det kan derved forekomme lett lekkasje i cellene ved barn ved mikrobølgestråling. immunsystemet som beskytter kroppen mot skadelige påvirkninger trenger 18 år for å utvikle. I alle skoler der den sakkyndige var, hadde de det samme symptomene rapportert: tretthet, hodepine , kvalme , brystsmerter og synsproblemer.

Hvorfor blir advarseler ignorert?

regjeringen kjente til disse farene når den første studien ble publisert for tiår siden. De er redde for søksmål hvis de innrømmer at dette er farlig. Til tross for all forskning som viser at mikrobølgestråling er farlig , har ingen teleselskap noensinne innrømmet det. Tror du at wi fi er skadelig? Gjerne del denne innlegg på facebook.

X laylow.

 

 

 

(2) Kommentarer


Jeanett Hensel

18.08.2015 / 11:22

Spennende blogg, ikke alltid man kommer over slike temaer som dette :)Karita Ree Sola

18.08.2015 / 13:38

veldig bra skrevet!☆Solstråler○°© Designet av Renate Morell

følg meg☆☆☆

Eg lurer på hvorfor vi mennesker er den eneste levende vesen her på jord som betaler med penger for å overleve, der har du meg. Xlaylow.

Info

tenk!: spør mer, ikke vær naiv.
: everything♡
Om du lure på noe som helst er det bare å spørr: ♡ ♢

hits